Sectorul CIVES
 
 

Scrisoarea MANIFEST

Dedicat discutiilor pe teme diverse (care nu se incadreaza in celelalte sectoare) si lansarii unor proiecte de tip stand de prezentare, sinteza problematica sau forum

Scrisoarea MANIFEST

Mesajde Vizitator » Joi Dec 23, 2004 12:06 am

:idea: Sîntem în primele zile de la inaugurarea dumneavoastra ca Presedinte al României care coincid cu împlinirea a 15 ani de la Revolutia din decembrie 1989.

:!: Va scriu aceste rînduri ca sa va rog sa nu uitati ca nu se poate construi nimic pe minciuna si pe frauda. Cred ca aveti datoria sa începeti cu începutul si sa asezati istoria recenta la locul ei.

:!: Este astazi momentul sa trecem peste „viziunea Iliescu" asupra istoriei ultimilor ani si sa ne aducem cu totii aminte de adevaratii eroi si de adevaratii oameni politici care au luptat pentru ca România sa fie astazi pe drumul pe care este.
:arrow: În momentul în care Ion Iliescu gratiaza oameni care au facut atîta rau, amestecînd oportunitatea de moment cu morala, dumneavoastra aveti datoria sa fiti un luptator pentru istoria adevarata.

:idea: Va rog, domnule Presedinte, ca, în timpul mandatului dumneavoastra, sa nu ezitati sa va aduceti aminte de ceea ce a însemnat Corneliu Coposu pentru libertatea si democratia din România, de ceea ce au însemnat martirii de la Sighet si din celelalte închisori si lagare comuniste. Ei nu reprezinta astazi un partid politic, ci sînt personalitatile si eroii neamului românesc si trebuie cinstiti asa cum se cuvine.

:idea: Va rog, de asemenea, sa va dati tot sprijinul pentru a se afirma si a se scrie adevarul despre 28 ianuarie 1990, Tîrgu-Mures, Piata Universitatii, mineriade sau orice alt eveniment care a fost prezentat partinic si trunchiat în ultimii ani.

:!: O tara noua nu poate fi construita fara sprijinul societatii civile care a fost mult prea multi ani mintita si amagita.

:!: Va rog sa aveti puterea si curajul sa redati poporului român istoria adevarata, pentru ca numai cu o istorie curata putem cladi un viitor curat.

În speranta ca sînt în asentimentul mult mai multor voci, va rog sa primiti, domnule Presedinte, asigurarea deplinului nostru respect etc

VPR
Vizitator
 

Înapoi la Discutii generale, probleme semnalate, incubator de proiecte

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009