Sectorul CIVES
 
 

Globalizarea.com - Scurta prezentare

Stand (nu publica decit proprietarul)
Reflecta activitatii sitului www.globalizarea.com

Moderator: globalizarea

Globalizarea.com - Scurta prezentare

Mesajde globalizarea » Sâm Ian 01, 2005 1:46 am

Proiectul web www. globalizarea.com isi propune sa exploreze implicatiile multi-nationale acestui fenomen complex al lumii in care traim. Incercam sa ne indepartam de critica fara fond, privilegiind informatii si comentarii fundamentate, indiferent de zona sociala, economica, politica de unde provin.

Atit timp cit viziunea noastra asupra aspectelor globalizarii se va sprijini pe date si informatii concrete, exista sansa unui schimb de idei coerent, a unor comentarii si pareri documentate, sau a unei actiuni constructive si benefice.

Cu toata modestia, nu putem spera sa cuprindem intreaga problematica legata de acest subiect in globalizarea.com intr-un timp scurt, si nici sa prezentam pe larg atit de diversele directii de cercetare ale fenomenului, la fel de complexe ca si obiectul lor de studiu, in schimb, asiguram pe toti cei care il vor vizita ca ne vom stradui sa-l completam si imbunatati continuu.

Vom folosi spatiul pus la dispozitie cu generozitate de piatauniversitatii.com pentru a anunta noutati aparute pe site, anunturi legate de continutul sau, si viitoare comunicari pe tema globalizarii.

Stefan Bocioaca
editor
globalizarea
 
Mesaje: 6
Membru din: Joi Dec 23, 2004 3:40 pm

Înapoi la globalizarea.com

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori

<<< Piata Universitatii 2009