Sectorul CIVES
 
 

Bine ati venit!

Stand (nu publica decit proprietarul)
Reflecta activitatii sitului www.globalizarea.com

Moderator: globalizarea

Bine ati venit!

Mesajde administrator » Sâm Ian 01, 2005 7:57 pm

Ne bucuram ca ati deschis acest "stand" promovind un efort laudabil pentru emanciparea romanilor, ca proiect in sectorul "Cautare solutii pentru renastere, formarea elitei civice"

Romania se afla intr-un punct critic. Oligarhia post-comunista vrea sa isi consolideze pozitia de capusa, acoperind-o cu alibiul "integrarii". Manevra e doar aparent democratica, populatia fiind manipulata usor, datorita dezinformarii crase.
"Elitele civice" sint decuplate si de interesele romanilor si de dezbaterea politica de fond care are loc acum in intrega lume, pe tema globalizarii. O superficialitate iresponsabila tine locul analizei riguroase, pe un subiect crucial pentru destinul nostru.
In aceste conditii, nu ne ramine decit sa speram ca veti fi sprijinit in acest proiectul. Si ca vor apare si alte initiative, similare, pe care ne-ar place sa le promovam aici.

Va amintim ca ati devenit responsabilul acestui spatiu, pe care il puteti organiza cum credeti de cuviinta, avind doar grija:
- sa nu dublati inutil informatiile care pot fi gasite si in proiectul pe care-l promovati, ci sa va rezumati a le semnala pe scurt
- sa nu plasati aici informatii care sa va aduca necazuri juridice
- sa stergeti mesajele inutile si consumatoare de spatiu (avem spatiu limitat)- mai ales in cazul in care ne cereti ca vizitatorii inregistrati sa poata replica (pentru a culege reactii sau a transforma standul intr-un fel de forum)

Va uram mult succes !

Ioan Rosca , administrator in Piata Universitatii Distribuita
administrator
Site Admin
 
Mesaje: 482
Membru din: Dum Oct 31, 2004 4:14 pm

Înapoi la globalizarea.com

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori

<<< Piata Universitatii 2009