Sectorul CIVES
 
 

Mineriada impotriva Romaniei

Forum
Pe marginea activitatii consumate a grupului GID si a celei curente, cordonate in situl www.gid-romania.com

Moderator: gidromania

Mineriada impotriva Romaniei

Mesajde gidromania » Lun Mar 07, 2005 1:02 am

De la revolutiei incoace, asistam neputinciosi la o adevarata furie impotriva Romaniei si a romanilor. Atacurile sunt din ce in ce mai violente si se intetesc pe zi ce trece. N-a existat personalitate de dreapta sau necomunista sau, pur si simplu, patrunsa de patriotism, care sa nu fie atacata, desfiintata, acuzata de fascism, fundamentalism ortodox sau nationalism - de parca nationalismul ar fi o crima. Tot ce este traditional si autentic romanesc este fascist!

... Mihai Eminescu, Mircea Eliade, Eugen Ionesco, Emil Cioran, dar, mai ales, Nicolae Paulescu - descoperitorul insulinei, salvatorul a milioane de vieti - sters si el din istorie! Ultimul pe lista, Parintele Staniloae, acuzat ca a fost legionar. Miine vom afla ca au fost cu totii criminali de razboi nazisti, ca trebuie sa-i stergem din istorie si sa le ardem operele in Piata Universitatii, peste sangele martirilor!
Cine-a mai ramas ? Regina Maria, Bratianu, Carol I, Neculce, Dosoftei, Burebista, Decebal si chiar Traian; si in final Zalmoxis!

S-a inceput cu personalitati, s-a ajuns la culpabilizarea generala, fara discernamant, fara aparare, a intregului popor roman -acuzat fara judecata si pus la zid; ni s-a ordonat sa-l stergem din istorie pe Ion Antonescu, amenintati fiind, cu puscaria, daca indraznim sa-i pronuntam numele sau daca indraznim sa punem vreo intrebare legata de holocaustul de care-am fost acuzati la 60 de ani de la terminarea razboiului.

Vajnicii vanatori de nazisti romani nu vad insa cele 2,7 milioane de victime ale comunismului si terorii sovietice asupra Romaniei (incluzand Basarabia, Bucovina si Tinutul Herta); sau cele aproape 100 de milioane de victime ale comunismului in intreaga lume - un genocid de proportii cosmice.

Are cineva nevoie de acest teritoriu si noi le stam in cale? Era o vorba pe vremea lui Ceausescu: cu arsenic ati incercat?
Elena Andronache
gidromania
 
Mesaje: 76
Membru din: Vin Dec 31, 2004 5:32 am
Localitate: Bucuresti

Înapoi la gid-romania.com

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009