Sectorul CIVES
 
 

9 Mai ...Victoria asupra Europei

Forum
Pe marginea activitatii consumate a grupului GID si a celei curente, cordonate in situl www.gid-romania.com

Moderator: gidromania

9 Mai ...Victoria asupra Europei

Mesajde gidromania » Lun Mai 09, 2005 11:02 pm

9 mai 2005... Tarul Imperiului Rosu isi serbeaza cu mare fast Victoria asupra Europei.

In limba rusa, Armata Rosie a eliberat popoarele Europei. In limba romana, Armata Rosie a invadat si distrus jumatate de Europa, transformand state libere si independente in sateliti sovietici, aruncand Romania in Evul Mediu!

Sa ne bucuram, romani, ca in Piata Rosie, Regele Mihai si presedintele Romaniei au onorat glorioasa Armata Rosie, sa ne bucuram:
* Ca "Armata Rosie eliberatoare" a ocupat Romania - jefuind, omorind, violand, distrugand si rupand din trupul tarii.
* Ca intr-o jumatate de secol, comunistii adusi de sovietici si impusi prin alegeri falsificate, au infrant poporul roman prin teroare, arestari, executii, torturi, deportari in Siberia, infometare, dezinformare, distrugerea proprietatii private, darimarea satelor, darimarea bisericilor, a familiei, a credintei in Dumnezeu, invadarea intimitatii, spalarea creierelor, depersonalizare, dezumanizare.
* Ca timp de 50 de ani, intreaga Romanie a fost o imensa puscarie, un lagar de exterminare dominat de frica, frig si foame, din care poporul roman a reusit sa scape in decembrie 1989, prin cea mai singeroasa si mai radicala revolutie anticomunista din Europa, pusa sub semnul: "mai bine mort decit comunist".

Pentru Romania, cel de-al doilea razboi mondial nu se va termina decat in momentul in care pactul Ribbentrop - Molotov va fi denuntat; cand Basarabia, Nordul Bucovinei, Nordul si Sudul Basarabiei, Tinutul Herta, Insula Serpilor si Tezaurul Romaniei de la Moscova vor reveni la patria-mama. Cand ne vom pune cruci pe mormintele uitate ale romanilor la Fantana Alba, Tiganca, Lunca, in Siberia, in Balta Brailei, la canal sau in gropile comune care au umplut tara.

Estonia si Lituania, respectandu-si popoarele si istoria, au refuzat sa participe la "sarbatoarea" unei crime inpotriva umanitatii! Romania isi continua politica in genunchi, rusinoasa si umilitoare!

Daca din partea FSN, aripa PD, nu ne asteptam la gesturi de onoare, ne asteptam, in schimb, la un gest de demnitate din partea Regelui Mihai!

La 9 mai, sa cinstim cum se cuvine Armata Romana, eliberatoare! La 9 mai, sa cinstim cum se cuvine memoria martirilor si eroilor romani!
Elena Andronache
gidromania
 
Mesaje: 76
Membru din: Vin Dec 31, 2004 5:32 am
Localitate: Bucuresti

Înapoi la gid-romania.com

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009