Sectorul CIVES
 
 

Bine ati venit

Forum
Pe marginea activitatii consumate a grupului GID si a celei curente, cordonate in situl www.gid-romania.com

Moderator: gidromania

Bine ati venit

Mesajde administrator » Sâm Ian 01, 2005 7:40 pm

Ne bucuram ca ati deschis acest "stand" promovind un efort laudabil pentru emanciparea romanilor, ca proiect in sectorul "Procesul comunismului, contrarevolutiei si tranzitiei criminale".

Grupul Independent pentru Democratie a fost una din cele mai active, consecvente si inspirate organizatii implicate in lupta cu contrarevolutia, pe parcursul anului 1990. Eforturile sale sint prea putin cunoscute, intrind in acel con de umbra creat de Media oarba si monopolizata - care ne impiedica sa ne cunoastem valorile si eroii.
Proiectul gid-romania este deci salutar, chiar daca se va rezuma la a scoate la lumina ce s-a intimplat acum 15 ani. Cu atit mai mult ne vom bucura, daca veti reusi reactivarea GID-ului , revenirea lui pe linia frontului.
Sper ca si alte organizatii implicate in batalia anului 1990 sa isi revina din amaraciune si disperare si sa ni se alature.

Va amintim ca ati devenit responsabilul acestui spatiu, pe care il puteti organiza cum credeti de cuviinta, avind doar grija:
- sa nu dublati inutil informatiile care pot fi gasite si in proiectul pe care-l promovati, ci sa va rezumati a le semnala pe scurt
- sa nu plasati aici informatii care sa va aduca necazuri juridice
- sa stergeti mesajele inutile si consumatoare de spatiu (avem spatiu limitat)- mai ales in cazul in care ne cereti ca vizitatorii inregistrati sa poata replica (pentru a culege reactii sau a transforma standul intr-un fel de forum)

Va uram mult succes !

Ioan Rosca , administrator in Piata Universitatii Distribuita
administrator
Site Admin
 
Mesaje: 482
Membru din: Dum Oct 31, 2004 4:14 pm

Mesajde Octavian Mihaescu » Vin Ian 07, 2005 6:57 pm

Bine v-am gasit! Chiar ma gândeam ce o mai fi cu fostul GDS, pentru ca daca nu ma însel de acesta este vorba! GID, în P-ta Univ, 90, nu îmi mai amintesc, desi si eu sunt unul din participanti activi via PNT-cd, gruparea tineret în care activam din Ian 90, cu tot tacâmul de rigoare! În fine poate am uitat de GID, sau nu l-am remarcat eu.
Strict la proiectele supuse dezbaterilor trebuie sa le rumeg pe toate si vad încotro forumul. Sper sa nu se doreasca o nouo A.C, care din pacate a clacat ca si actualul GDS din Calea Victoriei!
Ma intereseaza in mod special subiectul "Procesul comunimsului" pentru ca am de adus foarte multe elemente, sper eu importante si oarecum originale, pe care de multa vreme doresc sa le aduc în fata Tribunalul International. Nu este vorba de un proces strict al comunismului românesc ci international, care personal mi-a cauzat si mie ca sutelor de milioane de victime, nedreptati, dureri si tot ce cunoastem cu toti din propia experienta. Nu cer condamnarea nici unui om, fosta unealta a sitemului, dar as cum evrei au drept la dezbagubiri de la Germania as avem si noi de la Rusia si absolut toti care au sutinut comunismul, avut legaturi! Sunt o victima a comunismului, pentru care fapt voi sutine proiectul si mai ales voi cere vehement despagubiri! Ce rost , sens are sa fac un proces daca eu victima nu voi beneficia de reparati moral-materiale, care nici pe departe nu vor repara disturgerea!
Verein Christliche Europa für Kunst - Kultur - Social und Politik. e.V

http://europacrestina.zweipage.de/
Octavian Mihaescu
 
Mesaje: 375
Membru din: Vin Ian 07, 2005 6:34 pm

Bine ati venit, dar cred ca nu ati nimerit bine

Mesajde administrator » Vin Ian 07, 2005 8:12 pm

Bine ati venit!
Nu cred insa ca acesta e grupul care va intereseaza ci sectorul Procesul Comunismului. (un pic mai sus in meniul proiecte)
GID nu e GDS.
GID a FOST implicat oficial in Piata Universitatii , GDS a evitat.
Va astept si pe www.procesulcomunismului.com
Si va rog sa -mi scrieti la administrator@piatauniversitatii.com daca vreti sa va fac un stand permanent in Piata in care sa va expuneti documentele.
administrator
Site Admin
 
Mesaje: 482
Membru din: Dum Oct 31, 2004 4:14 pm


Înapoi la gid-romania.com

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009