Sectorul CIVES
 
 

Bine ati venit !

Stand (nu publica decit proprietarul):
Reflecta activitatea de cautare a formulelor pentru emanciparea Romaniei, animata de Dan Culcer in grupul Societatea de Miine si in revista Asymetria

Moderator: Dan Culcer

Bine ati venit !

Mesajde administrator » Dum Ian 02, 2005 12:44 am

Ne bucuram ca ati deschis acest "stand" promovind un efort laudabil pentru emanciparea romanilor, ca proiect in sectorul "Cautare solutii pentru renastere, formarea elitei civice"

Urmarim de citiva ani lupta dv. pentru stimularea unei meditatii civice profunde (si in acelasi timp operationale). Atit revista "Asymetria" cit si grupul "Societatea de miine" combat cu delicata fermitate sofisticarea sterila (dar si simplismul primitiv), gregaritatea "consensului" (dar si vedetismul care mineaza solidaritatea), conformismul dogmatic (dar si speculatia ieftina).
Speram ca acest stand va va ajuta sa sporiti spatiul sinapselor- pe care le cautati cu atita perseverenta.

Va amintim ca ati devenit responsabilul acestui spatiu, pe care il puteti organiza cum credeti de cuviinta, avind doar grija:
- sa nu dublati inutil informatiile care pot fi gasite si in proiectul pe care-l promovati, ci sa va rezumati a le semnala pe scurt
- sa nu plasati aici informatii care sa va aduca necazuri juridice
- sa stergeti mesajele inutile si consumatoare de spatiu (avem spatiu limitat)- mai ales in cazul in care ne cereti ca vizitatorii inregistrati sa poata replica (pentru a culege reactii sau a transforma standul intr-un fel de forum)

Va uram mult succes !

Ioan Rosca , administrator in Piata Universitatii Distribuita
administrator
Site Admin
 
Mesaje: 482
Membru din: Dum Oct 31, 2004 4:14 pm

Înapoi la Societatea de miine

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009