Sectorul CIVES
 
 

13 - 15 iunie; Remember & Act !

Dedicat discutiilor despre "Procesul comunismului, contrarevolutiei si tranzitiei criminale" si lansarii unor proiecte de tip stand de prezentare, sinteza problematica sau forum

13 - 15 iunie; Remember & Act !

Mesajde Ioan DRIMUS » Mie Dec 10, 2008 4:12 pm

Domnilor,
Va invit sa participati la o dezbatere pe care am lansat-o pe forumul softpedia; tema dezbaterii fiind: infaptuirea justitiei pt crimele comise in 13 - 15 iunie 1990; am ales softpedia deoarece acesta este cel mai citit forum romanesc

http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=474793

Mesajul:
Filmul realizat de Stere Gulea si Sorin Iliesiu prezinta numai o mica parte din atrocitatile care s-au petrecut in acele zile in Bucuresti;

http://romuluscristea.wordpress.com/200 ... ersitatii/

Cu tot efortul depus de persoane ca Ioan Rosca de organizatii ca Asociatoia Victimelor Mineriadelor, Asociatia 21 Decembrie, Alianta Civica, GID Romania, justitia din Romania nu s-a obosit sa localizeze si sa condamne autorii acelor crime.

Astazi, dupa 18 ani de cercetari, asociatiile sus amintite si persoane implicate prin postarile pe diverse forumuri sustin ca exista suficiente probe care incrimineaza pe cei care conduceau in acea perioada institutiile statului; institutii care in loc sa protejeze cetatenii, au incitat la violenta au incurajat si chiar s-au implicat in organizarea barbariei.

Daca toate acestea sunt adevarate, actele comise se incadreaza la capitolul "CRIME IMPOTRIVA UMANITATII" asa cum sunt ele definite in Statutul de la Roma a Curtii Penale Internationale.
In acest caz, singura jurisdictie compententa sa impuna un verdict just este Curtea Penala Internationala. http://www.icc-cpi.int/home.html&l=en sau in franceza: http://www.icc-cpi.int/home.html

Propun o sa initiem o dezbatere publica;
-Care ar fi probele care ar face dosarul sa fie preluat de Procurorul CPI ?
-Cine ar trebui sa se implice in aceasta actiune ?
-Ce sanse exista pentru ca Procurorul CPI sa instrumenteze dosarul astfel incat acesta sa ajunga pe masa judecatorilor CPI ?

Mai propun ca forumistii prezenti sa-i invite la dezbateri pe toti cei care ar mai fi interesati de subiect (victime ale barbariei, lideri si membrii asociatiilor civice, presa, justitie, etc) si sa ne anunte pe forum despre demersurile intreprinse asfel incat sa stim cine a fost invitat si cine participa.

Multumesc pentru participare.
Ioan DRIMUS
 
Mesaje: 164
Membru din: Dum Mar 23, 2008 11:36 am
Localitate: Paris Franta

Mesajde Octavian Mihaescu » Mie Dec 24, 2008 3:12 pm

Nu stiu daca este bine sa fiu sincer, sunt sigur ca va voi supara, numai ca organizatori (o parte din ei), alearga dupa titluri , au inceput confectiona trecut de mari luptatori, respectiv este vorba de garnitura a douoa de profitori de dupa Iliescu, ce si-a propus confisca autentica lupta din 16-21 si ce a urmat dupa culminând cu P-ta Univ si acea lupta confiscata ,redata de uni tot strâmb ca sa-i avantajeze tot pe ei.

Ma intreb foarte serios, de asemena zise dezbateri avem nevoie ori de istorici onesti care sa incepa analiza evenimentele si ma rog, ce vrem sa mai stim, ce adevaruri nu stim?

Ma felicit si azi ca nu am dat documentele lui Voinea, nimanui, pentru ca am vazut ca multe au aparut in dosarul unor impostori care nu au fost odata pe la sediu PNT dar pozeza in victime a mineriadei, desigur, jurnalistul a intrat dupa si tras o poza iar acum ne prosteste (insinueaza), cum ca a fost victima, in sediu ... Iar in ceea ce priveste revolutia a fost si el ca totii ceilanti pe acolo nu a facut nimic deobsebit pentru as etala merite de mare erou.

Si va mai spun ceva foarte deschis si dovedit pe aprcursul acestor 19 ani.

Absolut nici o Asociatie, nici un grup care îsi spune cautator al adevarului nu agreaza prezenta autenticilor luptatori, singurul Forum unde sunt aceptati totii este acesta P-ta Univ, motivul este simplu de dibuit, umbresc erosimul lor de mucava.
Verein Christliche Europa für Kunst - Kultur - Social und Politik. e.V

http://europacrestina.zweipage.de/
Octavian Mihaescu
 
Mesaje: 375
Membru din: Vin Ian 07, 2005 6:34 pm

Mesajde alin » Dum Dec 28, 2008 6:15 am

si mie mi se pare ca foarte putinii participanti la discutiile de aici (Pta U) adeveresc cele afirmate de O. Mihaescu, lipsa de interes pentru o dezbatere mai larga a celor peterecute in dec. 89.

o dezbatere dincolo de interesele de "asociatie" sau alta bisericuta, o dezbatere in numele fiecaruia insusi si a ceea ce a vrut respectivul ca persoana in acele zile.

o dezbatere care nu "da" certificate , nici diplome, nici medalii.
alin
 
Mesaje: 212
Membru din: Mie Iun 15, 2005 5:10 pm

Mesajde Ioan DRIMUS » Lun Dec 29, 2008 2:11 pm

Octavian Mihaescu scrie:Nu stiu daca este bine sa fiu sincer, sunt sigur ca va voi supara.....

Ma intreb foarte serios, de asemena zise dezbateri avem nevoie ori de istorici onesti care sa incepa analiza evenimentele si ma rog, ce vrem sa mai stim, ce adevaruri nu stim?

Ma felicit si azi ca nu am dat documentele lui Voinea, nimanui,
... Iar in ceea ce priveste revolutia a fost si el ca totii ceilanti pe acolo nu a facut nimic deobsebit pentru as etala merite de mare erou.

Absolut nici o Asociatie, nici un grup care îsi spune cautator al adevarului nu agreaza prezenta autenticilor luptatori, singurul Forum unde sunt aceptati totii este acesta P-ta Univ, motivul este simplu de dibuit, umbresc erosimul lor de mucava.

Am inteles; ...dumneata D-le Mihaiescu vad ca esti preocupat mai mult de "recunoasterea meritelor" din asa zisa revolutie. ....Aceasta te atrage pe acest forum ? .. La ce foloseste ?

Vazand ca ai scris multe realitati despre evenimentele de atunci, ca ai studiat atent problemele, ca esti de prtea celora care condamna inabusirea in sange a manifestatiilor din Piata Universitatii, a aducerii minerilor si a distrugerilor din institutii, credeam ca esti interesat si sa se faca justitie in acest caz. .....M-am inselat ?
Apreciez si eu ca ai fost oarecum "inspirat" ca nu ai avut incredere deplina in procurorul militar Voinea insa, cred ca ar trebui sa ai incredere in Procurorul CPI. Pe acesta nu poti sa il banuiesti de legaturi cu Iliescu & Co
Asa ca nu inteleg in nici un fel dezinteresul dumitale pentru o astfel de actiune.


alin scrie:si mie mi se pare ca foarte putinii participanti la discutiile de aici (Pta U) adeveresc cele afirmate de O. Mihaescu, lipsa de interes pentru o dezbatere mai larga a celor peterecute in dec. 89.

o dezbatere dincolo de interesele de "asociatie" sau alta bisericuta, o dezbatere in numele fiecaruia insusi si a ceea ce a vrut respectivul ca persoana in acele zile.

o dezbatere care nu "da" certificate , nici diplome, nici medalii.

Acesta este si motivul pentru care am provocat dezbaterea pe forumul Softpedia. Acolo cel putin au fost opinii si pro si contra manifestantilor din PU
Totusi, din relativ putinele discutii de acolo reiese ca ar exista suficiente probe pentru ca o justitie supranationala independenta, precum CPI, sa ia in considerare dosarul.
Ioan DRIMUS
 
Mesaje: 164
Membru din: Dum Mar 23, 2008 11:36 am
Localitate: Paris Franta

Mesajde Octavian Mihaescu » Lun Dec 29, 2008 11:52 pm

Stimate dle Drimus,

Nu dupa recunoasteri alerg eu, am mai spus pe aici, merite au totii pâna si Iliescu are meritele sale ptr care si-a primit rasplata de le zei carora le slujeste cu credinciosie.

Nu ignor nici necesitatea ca sa se faca dreptate, justitia sa-si spuna libera cuvântul. Ma scârbeste sa vad cum impostori,criminali se bucura de drepturi halucinant de mari, iar victimile sunt puse la zid, poporul pus sub cizma acestor demoni cu chip de om. Daca ar fi dupa ura,frustrarile acumulate pe acest fond, as zice, sa fie impuscati fara mila, numai ca

In Decembrie 89 am iesit pentru a instaura un stat de drept, din acest motiv am salvat viata acelui comandant de miltie unde fusese arestat dl Alin.

La fel sta treaba si cu Iliescu atât privitor la evenimentele din 89 cât si mineriade, Este greau sa fie agatat juridic cu evenimentele din 90 unde exista en dovezi prin care istoria il va si condamnat deja, juridic este mai greu, iar jucaria terorista si mai imposibil de agatat juridic,mai ales in cazul unui sef de stat.. mai repede il agata ptr o frauda financiara decât a putea trage la raspundere pentru morti unor evenimente speciale ce trebuiesc puse si in context international. Teoretic poate fi agatat, practica ne-a demonstrat ca asa au fost de incâlcite lucruile incât nici dracu sa nu le mai dea de cap, am sa va ofer douo posibile piste

1) Revoltuia din 89, ce trebuie sa se demonstreze contra lui Iliescu

a) ca nu a participat nici stradal nici subteran la demolarea sistemului ci clanului ceausist,unde el insusi recunoaste acest aspect,foarte important. Deci, el a complotat prelua puterea in partid, dizidenta de care face parada la atât se limiteaza.

b) prin actiunile sale politice a demonstrat ca este cu inima spre Moscova,deci omul lor, OK, politic a oreintat tara dupa cum dicta interesele Moscovei din primele clipe a aparitiei sale pe schena deschisa a evenimentelor, se poate demonstra si asta.

Odata descfirat aceasta incrucatura, putem merge mai adânc, momentul aparitiei subite a teroristilor,bine, bine aproximam noi cum si de ce au aparut, dar refuzam acepta adevaratul pericol ivit, recunoaste autori reali ai acelui moment care va fi impus cacialmaua terorista, raspunsul se afla mai sus la punctu a).

De aici rezulta un proces politic, iar daca România tot a codnamnat comunismul ... insa nu are adoptat nici o lege in acest sens.. ma indoiesc sa se poata cândva condamna cienva ptr acele crime.

Evenimentele din Iunie 90, pai si acii este betonat Iliescu. Betonul pus pe spatel lui prin care justitia nu poate face nimic sunt ceei care s-au opus incetari manifestatiei dupa 20 Mai 1990, ceei care au degenerat cumplit aceea manifestatie, ce nu-i stim cine sunt? Curatirea pietei dupa alegeri se justifica, ea a si fost curatata de politie, primaria curatase strada,numai ca,

daca inceta demonstratia atunci când am cerut noii ceei care ne-am si retras , bolsevici nu puteau distruge complect partidele istorice, opozitia autentica care incepusa sa prinda aripi , profesionalizeze, pericol mortal pentru investitori in terorismul din 89.... Consecintele le suporta români si azi, nu mai au partid liberal, nici crestin-democrat, nici social-demcorat ci au pe cap un partid-stat numit PCR-FSN. Mineriadele au avut tina distrugerea noastra a partidelor istorice, a societati civile infiripate la Timisoara. Demonstranti din Iunie 90 nu mai aveau nimic comun cu partidele istorice, nici cu societatea civila, care va fi suportat bâtele pe spinarile sale. In IUnie 90 vom observa un alt fenomen peste care se trece, au existat câteva grupulete (cordonate de KGB) pripasite prin presa, care au crezut ca s-a terminat cu comunismul, infulenta socvietica in Ro, cautând sa-si vopseasca penele, ca sa mulga si de la americani cum mulsara de la rusnaci,ca asa-i rumânul nostru impartial, ei si acestea au fost dur atacate cu dublu scop, odata sa le aduca cu picioarele pepamânt la cele moscovite, camufla tinta (partidele istorice si reala opozitie a societati civile), dar ai vopsi si in vasnici luptatori anticomunisti,antiiliesti pentru a ocupa locul autenticilor opozanti din partide ori societate civila, a le dezbina intern prin acesti agenti. Rezultatul ne confirma pe deplin ca exact asa s-au petrecut lucruile

Prin urmare, astia care tipa dupa dreptate, adevar, justitie nu sunt autentici ci clone tot a sistemului care au facut jocul tovarasilor,iar primul text a fost in 12 Ianuarie,la care au cazut,dupa aceia le trebuia o sapuneala ptr ca dadusera americanilor de gândit..., ca deh si datorita astora nu fu Iliescu zburat si redirectionata România pe linia adoptata de catre autentici luptatori anticomunisti , chiar si demonstratia din P-ta Univ a fost o incercare in acest sens,esuata,confiscata tot de leprele sistemului.

In perioada 89-90 si in Ro s-a jucat tare pe sfera de influenta, care confrom itnelgerilor Bush-Gorby, trebuia parafata democratic cea ce s-a si întâmplat in tot estul european,inclusiv in România, rusi au jucat tare cu garnitura Iliescu-teroristi, vopsiti in opozanti antiiliescu,americani... nu mai spun ptr ca iar ma injura astia... Reamintesc ca Petre Roman si Iliescu si azi ne nominalizeaza, diabolizeaza cu mânie specifica bolsevismului din care se trag... Totul incepe in acel 22 Dec 89... vor da astia oficial adevarul mai devreme decât putem crede, atunci multe mituri vor cadea,iar istoria rivulutiei va trebui compelct rescrisa, cauza aparitiei teroristilor se invârte pe acici, ea a fost declansata de bolsevici de teama,ca lor le este frica si de umbra lor, ptr ca degetul nostru acolo fusa accidental, deoarece totul era sub controlul tov Magureanu , insa nimeni nu credea fi posibil asa ceva, stiau ca americani aveau aripa lor foarte activa care va fi stat la baza acelei... Daca nu ma insel, peste un an vor scoate americani din arhiva documentele... atunci se va afla mai multe din ceea ce tot sutin eu pe aici. Cu siguranta Iliescu va da ortu-popi, asa ca ... numai sa nu ne trezim cu impostori care deja au inceput fabrica trecutuuri imaculate... mai greu in cazul nostru ptr ca... in acele arhive exista destule documente... Si daca se demonstreaza ceea ce sutin eu, Iliescu nu poate fi agatat, ptr ca ar fi un proces politic, in care nu stiu cine are curaj baga coada mai ales ca depaseste nitelsui granita României,iar faptul ca demolarea comunismului, stalinismului ci nu comunismului a fost cu aceptul marilor puteri, Rusiei nimeni nu mai contesta, ca si loviturile de stat in lant ce au culiminat cu cea impotriva clanului Ceausescu. Si inca ceva foarte,foarte important

Iliescu nu a actionat impotriva vointei populare, el a avut si are si azi sutinere populara cu toata orientarea lui bolsevica,cu toate crimele comise se bucura de sutinere populara intr-un sistem democratic ci nu dictatorial.Pe Iliescu doar istoria il va aseza acolo unde se cuvine , nu poate fi acuzat de crime impotriva umanitati, de genocid,crime care nu se prescriu... asa ca si vinovat sal gaseasca justitia tot pe liber ramâne. Poate va fi condmanat mai ales daca dau si americani pe piata documentele se va putea demonstra ca a actionat impotriva intereselor României, al sistemului democratic pe care România la ales in Decembrie 89. Dupa distrugerea partidelor de opozitie, a societati civile, au reusit crea ologarhi pe calpod rusesc prin care au compromis sistemul, deci, au luptat masiv contra sistemului in care azi suntem, impotriva pluripartidismului, economiei de piata, libetati de expresie.

Cât timp se face tapaj de victimile cazute in evenimente se limiteaza acuza la acestea Iliescu ne poate scuipa in cap coji de seminte si bolsevice, ca facu niste puisori si teze de te doare mintea de ce nerusinare este capabil acest bolsevic...

Iliescu este un invingator al burgejilor, a luat parte la distrugerea partidelor istorice dupa 45, iar dupa 89 a desavârsit opera inceputa de inaintasi sai si la care cu elan tineresc si-a adus aportul. Pesemne ca s-a inspirat din revolutia culutrala chineza, respectiv figura facuta de Mao, tot ce s-a întâmplat dupa 89 seamna izbitor cu rezultatul de acolo, desigur tinem cont de proproti si context, in esenta rezultatul este identic. Nu degeaba este considerat cel mai veritabil politician dp 89, a si fost, trebuie sa recunoastem. Pe undeva al condamna pe Iliescu ca si pe Mao, ar insemna implicti condamna poporul-populatia, ambi au reusit identifica cu populatia, idealurile fie el si false... pe care populatia le va constientiza când va fi prea târziu . Nici azi nu pricep ditamai analisti figura Mao pe care Iliescu o va fi folosit, contextul la obligat sa tina cont de realitate, insa el fiind un vulpoi politic de marime a stiut exploata pe calapodul maoist, fara scursorile sistemului, oligarhia ce stapâneste azi Ro nu ar fi avut nici o sansa sa-si vada visul implinit cu ochi.

Cine sa il condamne pe Iliescu? Justitia nici o sansa, societatea civila, pai mai întai sa existe una si dupa aceia sa vorbime de ea, asociatiile rivulutionarilor, pai, cine sunt mebrii si lideri acestora? Iliescu are si un institut la picioarele sale format din figuri cunoscute, Ce rost are si acest institut nu este greu sa pricepem. Iar când ai adversar grupari incorenete formate din indivizi vulnerabili (impostori), cel mai bun caz, ptr ca cel mai rau sunt diversionisti care le si conduc, este usor sa te impui pe piata cu minciuna ceea mai gogonata. Iliescu are rezultat remarcabil si cu miscarea asta, tineretul a asimilat rapid tezele lui, internetul ne sta la dispozitie a ne convinge, mai deaunazi a postat dl Mihoc o reactie din J.N,in care grupul meu (Mansarda), era diabolizat pe calpod Iliescu-Roman ...

Iliescu asta ne lasa o mostenire mai rea decât Ceauasescu pe care a stiut exploata .... Iliescu nu si-a spus ultimul cuvânt, insa, este usor de dibuit care va fi... a prins deja radacini, acum i-se da apa ca sa creasca si vai, creste bestia asta... tare rapid... Revenirea FSN-ului in forta este doar primul pas din marele dans iliescian ce urmeaza...
Verein Christliche Europa für Kunst - Kultur - Social und Politik. e.V

http://europacrestina.zweipage.de/
Octavian Mihaescu
 
Mesaje: 375
Membru din: Vin Ian 07, 2005 6:34 pm

Mesajde Octavian Mihaescu » Mar Dec 30, 2008 1:38 am

Mi se poate replica faptul ca insistenta ca justitia sa-si faca treaba, respectiv sa condamne pe Iliescu este o presiune benefica a societati civile, victimelor. Aparent nimeni nu mai insista, pare totul ingropat in beneficiul lui Iliescu, iar aceste organizati ar face un lucru de exceptie, nobil, hai sa desfintam si acest mit.

In primul rând vinovatia unui om o stabileste justitia , cât timp aceasta nu s-a pronuntat in privinta faptelor fie el si Iliescu , nimeni nu poate al acuza.

Pacat in care cad toate asoacitile rivuluionare, ce lasa impresia ca fugaresc un batrân care a fost in focul gloantelor in 89,pe cand de acestia (ex Mihaescu), nu va fi auzit nimeni. Crede cineva ca cona Veta stie cine este Nica Leon, ori Dinca? Habar nu are, ba a auzit laTV ca la fugarit ,injurat pe Iliescu si atât. Chiar si ultimile atacuri contra lui Iliescu vor fi avut rezultat contrar,benefic lui Iliescu

Ce trebuia si trebuie sa faca aceste asociati daca sunt in adevar bine intentionate

sa adune marturiile,sa atraga de partea lor specialsiti care sa se ocupe de evenimente, personalitati marcante care sa le sprijine moral urmând da si ei pe piata o varianta finala a evenimentelor, sutinuta de mass-media. Ce s-a facut pâna acum a fost si ramâne apa de ploaie si prea pomiperistic, cu preeidtare sabotat avea finalitate,coerenta. Respectiv, daca se dezbat evenimentele din 89 ori 90, sunt chemati tot lideri acelor zile peste care se mai aduc câtiva fosti luptatori care nu au capacitatea vedea in ansamblu, se limiteaza la eroismul lor, exlpodeaza public. Lideri au tactica lor lungi in detali aiuriotare,iar istorcului nu-i ramâne decât sa asiste la balacareala, Iliescu putea fi pus de mult in pod cu tot carabalcul lui bolsevic, exista atâtea documente incât adevarul aprope ca se rusineaza de prostia noastra. Adevarul despre acele evenimente il avem, nu este cine sa il expuna coerent. Eu stiam ca concluziile finale le stabileste istorici ca si incazul justitiei vinovatia,cum de este posibil ca in fiecar an sa vedem si auzim aceleasi moace si voci stridente si sa nu vedem niste dezbateri pe care sa le faca specialsiti ce va fi trebuit studia fiecare element ,fiecare pista fie si fantezista,desigur, indirect acestia vor da fiecaruia meritul pe care il are.

Se stie ca suntem subiectivi,si eu sunt subiectiv, orce as face eu tot cad in capcana asta, singurul lucru bun este ca oameni onesti,bine pregatiti sa analizeze ce spun eu, alt camarad si dupa ce si-a strâns documentatia sa traga o teza, exact asta a facut Alex Mihai Stonescu, degeaba il injura multi, el a facut o teza care poate fi discutabila,si eu am retinerile mele, insa, recunosc ca omul asta a reusit expune public o teza care merita analizata si mai ales continuata si de alte teze fie si polemice

Timisoreni, o parte activa a lor se bucura ca a fost mazilit Grl Stanculescu, numai ca ma tem ca se bucura degeaba ptr ca li s-a dat un purcelusi slabanogit hali de craciun, asa cum a iesit Chitac va iesi si Stanculescu, crede cineva ca vor sta mai mult de un an doi in puscarie, hai sa fim serioasi. In alta ordine de idei, de ce a fost sacrificat Stanculescu, pai, ce facem arestam omu lcaruia datoram alungarea irevocabila a lui Ceausescu, stoparea varsari de sânge datorta ordinelor debile date de Milea si cocolosim pe ceei care aveau puterea ucide si pe Stanculescu daca nu exacuta ordinele. Ce dreptate s-a facut aici? Nu stiu câti au fost conamnati privitor la incinerarea cadavrelor, la ceei care au tras atât la Timisoara cât si Bucuresti, securisti sadea, armata româna, brava armata de care se face atâta vorbarie. Bun, Stacnulescu ar fi dat ordin la Timisoara,OK, dar acest ordin pe ce linie venea? Cine era comandantulsuperem si cine era seful militar daca nu Milea, pai de nu dadea ordinul era mazilit iar in 22 Dec nu mai exista un Stanculescu care sa suprime pe bestia de Milea si fardeze boi de ceausesti, trebuie vazut si in acest context cazul Stanculescu dat fiind ca el este singurul care a actionat in favoarea descatusari de acel clan, nu, nu si de Chitac ori Gusa poate fi vorba,ei nu se compara cu Stanculescu care îsi merita pe deplin si o decoratie pentru aportul adus la victoria rivulutiei ci nu arestul.

Eu unul care am fost implicat in acele zile, nu vad ca s-a facut dreptate prin condamnarea lui Stanculescu ci nedreptate, pentru mine Stanculescu este absolvit de orce vina anterioara, care trebuie spuso fatis,analizata in context ci nu scoasa.

Bun, poate mâine vor da astia pe piata la consum si oasele lui Iliescu, crede cineva ca odata mazilit Iliescu se va fi facut dreptate, pai, nici Iliescu nu este vinovatul principal,el este un simplu pion asupra capului caruia statea un pistolet carpati tot timpul,ptr ca Iliescu in haosul acela a fost tentat (si pierdut putin ratiunea ca si in 12 Ianuarie),a fost tentat opta directia noastra... nu intru in detali ca sa nu fiu injurat de rivuluionari de profesie... Ambele afirmati le pot proba cu documente, aici este marea belea a contestatarilor mei ca am adunat si documente,mai astept un an sa dea si americani liber si dupa aceia vorbim mai deschis...

Nu Iliescu a ordonat multe care i-se atribuie azi, nici mineriada nu este opera lui Iliescu desi a aprobato si sutinuto cu entuziasm dat find festele cei juca stafia leninist-marxist-maoista, si Iliescu a fost o victima a celor care au condus România pâna prin 92, care ptr a se asigura a trebuit atârna si lui Iliescu tinicheaua de coada si pus ,iar astia care il tot alearga,limiteaza doar la Iliescu constinet ori nu, fac jocul acestor "teroristi" Iliescu habar nu avea ca vor apare teroristi, in acest punct este sincer, dar el stie foarte bine cine au fost si de ce au operat. De aici incolo se poate deduce si motivele pentru care Iliescu va duce o politica antinationala pro moscovita. Iliescu avea sutinere populara, dar faptul ca era si el tot român s-a cacat de frica in panataloni.

Eu sunt unul din putini români care a vazut intâmplator totii teroristi din Bucuresti in carne si oase in nopatea de 20 spre 21 Decembrie, de aceasta nopate vad ca nimeni nu vrea vorbi, iar ce le spun eu baga sub pres,omite ptr ca stiu ca odata data public, exista si documente la SRI, Armata, ptr ca totul a fost fatis din moment ce eu insumi i-am vazut si aprceiez la circa 500 cu femei cu tot ce am vazut eu... Teroristi astia avea legaturi puternice via Cinematografia Româna, cu regiozri,actori si cascadori... mai mult nu spun, dar azi se stie, regizori,actori si cascadori au fost activi atât in 89 cât si dupa .. eu stiu câtiva ce operau pprin P-ta Univ, PNT,iar azi pozeza in mari taranisti . victime...

Ramâne de stabilit aportul securitati lui Vlad, a lui Magureanu la tot ce a urmat, cert este ca acesti teroristi vazuti de mine, au fost foarte activi ulterior in toate partidele si chiar P-ta Univ, o fatuca a fost postata lânga Ratiu.. iar fatuca asta in nopatea de 21 spre 22 cum se face ca era lipita de Ambasadorul Olandei la Bucuresti cu care am petrecut momente de foc, refigui, iar fatuca asta lipita de noi, ptr ca in P-ta Univ sa o reântâlnesc in alta postura... juca lânga Ratiu, sigur, ea nu ma stia, uitase, nu ma remarcase in staful Ambasadorului Olandei, care va asigur a trait alturi de mine tot bâlciu... Fatuca asta este un "terorist" vazut de mine in 20

Pe undeva are si Vlad dreptate, securitatea nu s-ar fi implicat, ea din 17 Dec pare a fi depus armele, de fapt imobilizata si sa zica mersi ca nu o lua mai rau pe cocoasa.... ca prea idioata fusa...

Na, hai ca zisasi c-am multe ce va supara pe multi...
Verein Christliche Europa für Kunst - Kultur - Social und Politik. e.V

http://europacrestina.zweipage.de/
Octavian Mihaescu
 
Mesaje: 375
Membru din: Vin Ian 07, 2005 6:34 pm

Mesajde Octavian Mihaescu » Mar Dec 30, 2008 2:57 am

[b]Si mai zic una, daca tot sunt la atâtea zisuri...

Iliescu si-a semnat sentinta la moarte (politico-istorica), tot in 22.23 Dec 89, respectiv in cladlirea CC ptr ca a ascultat de Brucan precum si Petre Roman, stiu ca exista si o caseta cu acest grup si discutiile lor in timp ce si ei lucrau la o proclamatie, in acea caseta Iliescu si Roman isi semneaza singuri condamnarea la moarte istorica, de aici li se trage si esecul lor, teama lua taurul de coarne.

Tot in acea caseta este vazut si omul care la ucis pe Milea...

Inca un aspect, Petrescu era un dobitoc supus clanului ceausist, stim ca via PMB se paseaza ideia face manifestatia in 21, manifestatie care pâna la orele 23 nu era in capul nimanui, la orele 4 dimineata când teroristi vazuti de mine vor fi ocupat, imobilizat instituti cheie precum PMB, subit si rapid se face acea manifestatie... Si azi ramâne un mister ideia lui Petrescu... nimeni nu stie, (nu vrea sa spuna adevarul) cum ia rasarit si culmea Ceusescu, securtitea da Ok...

Iliescu se duce consticinos la treaba partidului in 21 si 22, Iliescu nu misca un milimetru nici in 21 nici in 22, ca de 16-120 nici vorba, oare care sa fie motivul cuminteniei lui Iliescu? Asta trebuie sa fie o pista serioasa ptr analisti, eu nu le-o spun, mai ales pe gratis si impostorilor... Spun doar atât, mineriadele ce au urmat au legatura cu aceste zile, strict ptr Iliescu...


[/b]
Verein Christliche Europa für Kunst - Kultur - Social und Politik. e.V

http://europacrestina.zweipage.de/
Octavian Mihaescu
 
Mesaje: 375
Membru din: Vin Ian 07, 2005 6:34 pm


Înapoi la Discutii generale, probleme semnalate, incubator de proiecte

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009