Sectorul CIVES
 
 

Justitia de tranzitie omoara omul prin tortura

Dedicat discutiilor despre "Procesul comunismului, contrarevolutiei si tranzitiei criminale" si lansarii unor proiecte de tip stand de prezentare, sinteza problematica sau forum

Justitia de tranzitie omoara omul prin tortura

Mesajde Justitiabilul » Vin Iul 09, 2010 7:56 am

Ma numesc Rostogolea Cristea Cosmin Dumitru, din Tg-Jiu, str. T. Vladimirescu nr. 64... . Am 31 ani, iar in august anul acesta intru in al 7 an de cand sunt persecutat si supus la abuzuri din partea celor din MAI si Magistratura... . Am fost tavalit pe jos, sechetrat, batut deseori de oamenii legii si militari deoarece protestam prin a reclama abuzuri si persecutari. S-au intocmit multe procese verbale de contraventie pe invocarea abuziva a faptului ca aduc injurii la adresa magistratilor, militarilor si politistilor. Desi formele de protest nu sunt fapte contraventionale/penale ci motive de implicare a autoritati in rezolvarea problemelor mele, dar si a faptului ca am demonstrat abuzurile magistratilor, militarilor si politistilor conducerea PICCJ, ICCJ, CSM, IGPR refuza sa-mi ofere protectie si ii lasa pe cei din Gorj sa continue sirul de persecutari si abuzuri.
In martie 2009 in timp ce continuam sirul de proteste la Judecatoria Tg-Jiu, militarii au initiat un tratament crud, inuman si degradant. Intr-o maniera ce sfideaza regulile de drept si intra in sfera ilicitului penal militarii m-au hartuit, instigat, sechestrat, torturat psihic si fizic timp de 3 ore. Medicii psihiatri m-au internat fara acordul meu, mi-au administrat medicamente fara acordul meu, si m-au catalogat suferind de schizofrenie paranoida... Procurorii au continuat sirul de tratamente crude prin a ma trimite in Instanta pe fantasmagorii ( 7 fapte penale). Instantele din Romania refuza sa recunoasca: a) starea de fapt atestata de inregistrarile video ale Sistemelor de supraveghere video de la Judecatoria Tg-Jiu si a camerelor video-audio ale militarilor care demonstreaza ca militarii m-au supus la suferinte psihice continuu in scopul de a demonstra ca sunt un pericol public; b) existenta, rolul si dispozitiile Legii 60 din 1991 care apara protestatarii de autoritatii; c) cererile la adresa autoritatilor, din partea medicilor psihiatri cereri prin care se solicita autoritatilor sa renunte la actiunile de represiune in favoarea comunicarii si rezolvarii problemelor pe care le reclama aceasta categorie de cetateni.... .
Justitiabilul
 
Mesaje: 1
Membru din: Vin Iul 09, 2010 6:51 am

Re: Justitia de tranzitie omoara omul prin tortura

Mesajde Nica Leon » Lun Dec 09, 2013 7:41 am

Tu nu ai auzit de dreptul tău de a le face plîngeri penale tuturor celor care ţi-au încălcat drepturiel?
Ai scris vreodată despre aceste samavolnici la comisia de abuzuri şi la cea pentru drepturile omului de la Parlamentul european? Dar la asociaţiile care se ocupă cu apărarea drepturilor omului?
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti


Înapoi la Discutii generale, probleme semnalate, incubator de proiecte

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009