Sectorul CIVES
 
 

Ion Cristoiu: "sper să prin revenirea comunismului"

Forum:
Dedicat relatarilor, discutiilor si actiunilor legate de revolutia din decembrie 1989, confiscarea ei ulterioara si ascunderea urmelor si adevarului.

Moderator: Marius

Ion Cristoiu: "sper să prin revenirea comunismului"

Mesajde Marius » Joi Dec 04, 2008 4:16 pm

“Sper să prind şi prăbuşirea capitalismului, şi revenirea comunismului” a declarat Ion Cristoiu într-un interviu din “Jurnalul Naţional”. http://www.jurnalul.ro/articole/139360/ ... munismului

În ziarul “Timişoara” din 5 mai 1993 publicam o scrisoare deschisă adresată domnului Cristoiu, în care scriam: “Sînteţi, domnule Cristoiu, promotor al unui ceauşism mascat cu lozinci anticomuniste. Vă respectăm dreptul la opinie dar, vă rugăm, nu vă mai pretindeţi anticomunist”.

Am republicat scrisoarea respectivă în cartea “Falsificatorii istoriei” şi în “Revoluţia din Timişoara şi falsificatorii istoriei”, la capitolul “Ion Cristoiu, vîrful de lance al campaniei de falsificare a istoriei revoluţiei”, disponibil şi pe internet. http://timisoara.com/newmioc/51.htm

La vremea aceea Cristoiu avea faimă de anticomunist, era adulat de telectualii anti-iliescieni, conducea ziarul “Evenimentul Zilei” care era considerat ziar de opoziţie la regimul neo-cripto-comunist a lui Iliescu.

Elita civică lansase lozinca “numai împreună putem reuşi” iar atitudinea mea, de a critica pe directorul principalului ziar considerat de opoziţie, nu era prea bine văzută.

Faptul că Ion Cristoiu este în sfîrşit sincer şi ascultă rugămintea pe care i-o făceam în 1993 ca să nu se mai pretindă anticomunist nu poate decît să mă bucure.

http://mariusmioc.wordpress.com/2008/12 ... it-sincer/
Marius
 
Mesaje: 949
Membru din: Dum Ian 09, 2005 5:52 am
Localitate: Timisoara

Mesajde Nica Leon » Joi Dec 04, 2008 8:44 pm

La cit este de prost si de ticalos acest fost activist comunist, nu poate fi de mirare ca vorbeste astfel.
Numai mincatorii de cacat experimentati pot produce asemenea enormitati.
El sa nu fi auzit ca in Romania nu s-a instalat inca sistemul capitalist, noi fiind astazi in etapa jefuirii salbatice a avutiei nationale in vederea subminarii statului roman.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti


Înapoi la Revolutia din decembrie

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009