Sectorul CIVES
 
 

Sarbatori fericite tuturor fostilor camarazi de lupta din 89

Forum:
Dedicat relatarilor, discutiilor si actiunilor legate de revolutia din decembrie 1989, confiscarea ei ulterioara si ascunderea urmelor si adevarului.

Moderator: Marius

Sarbatori fericite tuturor fostilor camarazi de lupta din 89

Mesajde Octavian Mihaescu » Mie Dec 24, 2008 2:51 pm

Tuturor camarazilor de lupta din Decembrie 1989 le doresc sarbatori fericite, se intelge ca in oridne cronologica Timisoara îsi are partea ei binemeritata.

Ma refer la luptatori autentici care nu alearga dupa titluri si slava desarta, luptatori de care nu mai vorbeste nimeni pentru ca trebuiesc preamariti ceei care tipa mai tare, mai nou aud ca marele erou al revolutiei din 89 este Romulus Cristea , in fiecare an rasare câte unul care "intâmplator" a fost, este juranlist sau fost securist ori recent SRI-ist cazul acestu R.C.
Nu ma mira ca ne trezim cu eroi facuti peste noapte ce pare ca vor lua locul iliestilor cât timp noii si azi ne acuzam /contestam reciproc.

Am urmarit juranlele din aceste zile cu precadere 21, unde am observat ca se incurca premeditat eroi,morti, autentici luptatori din acea zi. Tovarasi noi si vechi nu se mai multumesc cu 22 si si-au propus confisca si 21, sau 16-21, in care singurullor aport a fost sa ucida cu sânge rece, aresteze iar in cel mai bun caz iliesti stateau pititi dupa perdea in cadduroasele/somtoasele birorui de inalti demintari comunisti.

Am mai observat un fenomen foarte ciudat, mai bine de 50% dintre tineri de azi au asimilat teza lui Iliescu. Eu cred ca un Dumitru Dinca, Nica Leon, Dan Iosif ca sa vorbim de ceei mai reprezentativi din acele zile curând vor intra in umbra, nimeni nu va mai sti nimci despre ei, pentru ca asa cum spuneam apar noi figuri, care au si posibilitatea supermediatiza, fiind clar ca este vorba de confiscarea meritelor acelor zile pâna mai ieri daca nu igonorate trecute pe un plan secund,iata ca unor baieti destepti li sa sculta de o nouo garnitura dupa ce ceea a lui Iliescu va da ortu-popi, pentruca cu sigurnata dupa ce moare Iliescu astia vor da intreg adevarul pe piata, oficializa si, pentru acele zile se pregatesc asidu garnitura doi,trei, asa cum s-a întâmplat cu protestul din P-ta Univ,confiscat de o sleata de fi si fice de bolsevici vopsiti in anticomunisti si pe care noii in naivitatea noastra i-am sutinut, fruntas pe lista tov Emil Constantinescu, iar lista este mai lunga decât ne lace sa credem.

Acesta este motivul pentru care am deschis acest nou topic in speranta ca voi pune pe gânduri camarazi din acele zile si,inidferent de opinia noastra privind acele evenimente, ar fi cazul sa ne indentificam reciproc si nu permitem unei noi garnituri de impostori (la papion) sa confiste aceea zi. Ma tem ca acestia vor optine avantaje mult mai mari in comparatie cu garnitura Iliescu, din acest motiv si cauta as fabrica dosare de luptatori din 16-21.

Ar fi cazul sa se termine cu mascarada diin fiecare an privitor la revolutie, sa se ocupe istorici onesti de ea, iar drepturi, recompense sa nu mai ceara nimeni si nici sa le optina , exceptie sa faca doar raniti si urmasi celor ucisi.

Daca se va continua cere drepturi, mascaradele anuale, am ferma convingere ca vor avantaja intrusi de dupa Iliescu.

Sunt sigur ca nimeni nu va da curs acestui mic apel. In ziua când vom vedea pus in practica aceasta facatura, sa nu aud pe unul ca mârie daca nu ia taurul de coarne acum! 19 ani cred ca au fost mult prea multi,iata ca si dupa 19 cu toate ca aproxiamtiv ne cunoastem , continuam contesta reciproc, injura, acuza ca pi la noi bre....

Adevarati luptatori sunt igonorati si din vina noastra a celor care continuam dezbina in loc sa ne unim si creeam o forta capabila opune impostorilor.

Va doresc toate cele bune cu urarile specifice pe care nu le mai repet!

Doamne ajuta
Verein Christliche Europa für Kunst - Kultur - Social und Politik. e.V

http://europacrestina.zweipage.de/
Octavian Mihaescu
 
Mesaje: 375
Membru din: Vin Ian 07, 2005 6:34 pm

Mesajde Marius » Vin Dec 26, 2008 2:00 am

Sărbători fericite pentru toţi forumiştii!
Marius
 
Mesaje: 949
Membru din: Dum Ian 09, 2005 5:52 am
Localitate: Timisoara

Numai bine:

Mesajde V.Cojocaru » Vin Dec 26, 2008 3:32 pm

In contextul actual se observa o regrupare a clasei politice ce tine cu orice pret sa pastreze impotriva evidentei dominatia asupra statului prin institutiile reprezentative .
Se cred mai presus de legile universale ale democratiei, cramponindu-se in a decide viitorul statului si al poporului intr-un continuu conflict de interese cu valorile republicane, punind inaintea intereselor natiunii interesele grupurilor socio-economice paralele ce le dirijeaza activitatea din umbra .
Plecind de la ideea ca prin mecanismul votului se poate reinnoi clasa politica, ajungem sa constatam ca exista o contradictie majora care se evidentiaza dupa cum urmeaza :
Structurile ce intretin din umbra clasa politica nationala sint partidele politice ce urmaresc obtinerea unei influente prin reprezentantii lor ce acced in functii legislative sau executive .
Legaturile paralele transpartinice indica faptul ca aceste pseudo partide cu titulaturi pompoase si orientari false s-au metamorfozat dintr-o singura orientare ideologica ce
si-a lasat adinc amprenta asupra membrilor , ce revendica astazi dreptul de a a-si impune directivele, erijindu-se in stapinii statului .
Aceste structuri politice sint inchise , membrii lor provin din esalonul doi si trei al fostului partid , matca ce s-a multiplicat la inceputul anilor ’90 intr-o puzderie de partide , membrii lor, dupa ce au suferit mutatii, au devenit apostolii patriotismului si al generozitatii daruindu-se toti cauzei, autoproclamindu-se strajerii poporului impotriva ipoteticilor dusmani si de nu exista pericol ei il urzesc pentru a-l combate servind maselor dupa un scenariu bine rodat iluzii si amagiri .
Exista in sinul acestor partide si persoane juste ce cred ca pot sa aduca servicii poporului din pozitiile in care se afla , prin manipulare , profitind de naivitatea lor structurile transpartinice le utilizeaza cunostintele si imaginea publica .
Urzelile conspirative ce s-au produs la sfirsitul mileniului trecut si inca odata la inceput de nou mileniu , au fost posibile din prisma faptului ca nu a existat si nu exista deocamdata o forta politica reformatoare (nealterata de vechea garda comunista ) care sa dea lovitura de gratie acestui sistem retrograd . rotatie a cadrelor de nadejde ce este prevazuta in planificarea transpartinica pentru a intretine iluzia unui mecanism democratic .

Tinerii revolutiei din ’89 au dat dovada de daruire si bravura in acele zile de decembrie , chiar daca nu au putut invinge structurile definitiv au administrat o lovitura teribila sistemului autocrat , ideologiei comuniste , impunind respect .
Teama de posibila anihilare totala a structurilor fostului partid unic , a adus planificatorii conspiratiei nationale la adoptarea unui plan diabolic , pe care l-au pus in aplicare utilizind cu viclenie mijloacele de informare a vremii .
Acest fapt le-a permis sa distruga unitatea solidara a ideilor si sperantelor generatiilor tinere ale revolutiei , creind dezbinare si antagonisme , divizind-o , pentru a o putea controla si supune .
Privind inapoi fiecare din noi putem constata ca planul a functionat perfect , am fost dezbinati si divizati , am fost infrinti, e evident , dar nu invinsi si supusi , am ales pribegia pentru a ne simti liberi si a ingriji ranile sperantelor .
Sintem ceea ce sintem ,oameni modesti , mindri patrioti , o forta colosala si ei stiu acest lucru.
De aceea iau masuri de protectie prin interpusi ( marionete) , dau hotariri si ordonante incercind sa traga de timp cit mai mult , asteptind resemnarea noastra . Atunci sint siguri ca au cistigat ……………. Ne-au invins definitiv spulberind ultimile sperante ale generatiei tinerii revolutiei . .………………………………………………………………..………………………………..
Sunteti resemnati ? Va considerati invinsi ? Uitati eroii ce s-au sacrificat in lupta , cei mai bravi si demni dintre toti ? Intoarceti spatele patriei care are nevoie de noi toti mai mult ca oricind ? Renegati neamul caruia apartineti ?
Cu stima.
V.Cojocaru
 
Mesaje: 8
Membru din: Lun Noi 17, 2008 8:22 am
Localitate: Ille de France


Înapoi la Revolutia din decembrie

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009