Sectorul CIVES
 
 

Dezvaluiri, documente,{istoria necunoscuta a ultimului secol

Forum:
Dedicat relatarilor, discutiilor si actiunilor legate de revolutia din decembrie 1989, confiscarea ei ulterioara si ascunderea urmelor si adevarului.

Moderator: Marius

Dezvaluiri, documente,{istoria necunoscuta a ultimului secol

Mesajde V.Cojocaru » Dum Noi 15, 2009 11:50 pm

Universul Romanesc.org
Dezvaluiri, documente, analize{istoria necunoscuta a ultimului secol}

Adresa web : http://www.universulromanesc.org


Caderea comunismului in europa{1989}a obligat structura comunista din romania sa planifice o reformare a sistemului premeditind o schimbare de fond perenizind sub alte forme de influenta si dominare controlul asupra statului.
Fosta nomenclatura comunista si-a impins pionii din esalonul doi si trei, descendentii, pe scena politica, saturind-o, avind initiativa au controlat desfasurarea operatiunilor de privatizare si spoliere a resurselor vitale ale natiunii in detrimentul a milioane de cetateni.

Partidele politice, considerate’’institutii fundamentale ale statului’’sunt de fapt sateliti artificiali ai unui nucleu central de coordonare transpartinica, ce actioneaza impotriva intereselor natiunii, chiar daca masa membrilor este constituita din cetateni de buna credinta.
Conform unui principiu elementar exista o proportie semificativa de persoane de buna credinta in fiecare partid, cei ce creaza dinamica, altfel masa ar fi amorfa, numai ca nu pot sa influenteze o schimbare fundamentala, sa reformeze din prisma faptului ca nu detin puterea de decizie, influenta lor este simbolica, de fatada.
V.Cojocaru
 
Mesaje: 8
Membru din: Lun Noi 17, 2008 8:22 am
Localitate: Ille de France

Înapoi la Revolutia din decembrie

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009