Sectorul CIVES
 
 

Aseara la Nasul, numai mincinosi banali

Forum:
Dedicat relatarilor, discutiilor si actiunilor legate de revolutia din decembrie 1989, confiscarea ei ulterioara si ascunderea urmelor si adevarului.

Moderator: Marius

Aseara la Nasul, numai mincinosi banali

Mesajde Nica Leon » Vin Dec 15, 2006 11:43 am

Nasule, cu invitatii de aseara te-ai facut de ris!
Ai procedat ca si Diaconescu, Tatulici si altii care de 17 ani ne indoapa cu minciuni despre Revolutie. Si aseara ai folosit, pentru "dezvaluirile socante", niste mincinosi care nu au participat la lupta pentru spalarea rusinii si pentru rasturnarea dictaturii comuniste, pe care majoritatea dintre invitatii tai au sustinut-o pina in ultima clipa.
Si aseara Roman Petre, fost activist PCR la Centrul Universitar Bucuresti, si-a dat in petec pentru a demonstra ca el a fost la baricada, cautind sa obtina o asemenea confirmare de la Codrin Stefanescu, care nici el nu a fost la Revolutie, cum de altfel nu a fost nici Sergiu Nicolaescu, un alt mare mincinos. De unde sa aiba informatii socante, ascunse inca, niste neica nimeni, care nu pot demonstra nici macar o singura fapta deosebita pentru obtinerea victoriei de atunci?
Am inteles ca vrei sa mai faci inca o emisiune pe aceasta tema si daca vei folosi tot personajele de aseara, care nu se incadreaza, pentru faptele declarate, nici macar in prevederile Legii 341/2004, te vei compromite total.
Daca nu vrei sa contribui si tu la ascunderea adevarului ar trebui ori sa-ti ceri scuze telespectatorilor pacaliti de anuntul privind dezvaluirile socante - care au lipsit cu desavirsire, abundind, in schimb, banalitati si o puzderie de minciuni si povestiri banalo-fantastice, sau sa ii cauti pe cei trei oameni care mai sint inca in viata si care stiu ceea ce a fost inainte si dupa declansarea Revolutiei, eveniment in urma caruia tu ai posibilitatea sa te manifesti astazi liber pe sticla.
In 1989 unii, putini la numar, au luptat pentru libertate, dreptate si adevar.
Aseara ati aratat insa cit de departe sinteti de idealurile acelor citiva oameni, care prin efortul lor v-au dat voua posibilitatea sa deveniti oameni.
Nica Leon 15 12 2006
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Ce de cretini!

Mesajde Nica Leon » Mie Dec 19, 2007 1:55 pm

A văzut cineva, dintre cei avizaţi, minciunile şi cretinătăţile debitate aseară, 18 12 2007, de Sergiu Nicolaescu şi de Voican, indivizi care nu au participat la Revoluţie, ci numai la contrarevoluţie?
Trist, poate, este că Moraru, deşi ştie, pentru că i-am scris acum un an, a continuat să mintă poporul cu televizorul.
Mă şi îl întreb, cumva numele emisiunii, cînd a fost ales, venea de la naşu mincinoşilor?
Ruşine băi Morare!
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti


Înapoi la Revolutia din decembrie

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009