Sectorul CIVES
 
 

Bine ati venit !

Forum:
Dedicat relatarilor, discutiilor si actiunilor legate de revolutia din decembrie 1989, confiscarea ei ulterioara si ascunderea urmelor si adevarului.

Moderator: Marius

Bine ati venit !

Mesajde administrator » Sâm Ian 15, 2005 8:23 pm

Ne bucuram ca ati deschis acest "stand" promovind un efort laudabil pentru emanciparea romanilor, ca proiect in sectorul "Procesul comunismului, contrarevolutiei si tranzitiei criminale".

Ne bucura ca moderarea acestui forum e asumata de unul dintre cei mai consecventi luptatori pentru adevarul Revolutiei din decembrie. Clarviziunea si autoritatea Timisoarei vor impiedica degenerarea marturiilor, dezbaterilor si actiunilor de fond (atit de necesare pe acest subiect esential) in detalii nesemnificative, dispute microbiste, scenarii picante , acuzatii meschine si ciocniri sterile.
Sa eliminam piedicile artificiale care blocheaza rezonata dintre noi si despomolirea luptei.Sper ca si alte persoane implicate in batalia anului 1990 sa isi revina din amaraciune si disperare si sa se alature acestui efort de reabilitare a memoriei si demnitatii Romaniei.

Va amintim ca ati devenit responsabilul acestui spatiu, pe care il puteti organiza cum credeti de cuviinta, avind doar grija:
- sa nu dublati inutil informatiile care pot fi gasite si in proiectul pe care-l promovati, ci sa va rezumati a le semnala pe scurt
- sa nu plasati aici informatii care sa va aduca necazuri juridice
- sa stergeti mesajele inutile si consumatoare de spatiu (avem spatiu limitat)- mai ales in cazul in care ne cereti ca vizitatorii inregistrati sa poata replica (pentru a culege reactii sau a transforma standul intr-un fel de forum)

Va uram mult succes !

Ioan Rosca , administrator in Piata Universitatii Distribuita
administrator
Site Admin
 
Mesaje: 482
Membru din: Dum Oct 31, 2004 4:14 pm

Înapoi la Revolutia din decembrie

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009