Sectorul CIVES
 
 

Preşedintele UNORD, trimis în judecată

Forum:
Dedicat relatarilor, discutiilor si actiunilor legate de revolutia din decembrie 1989, confiscarea ei ulterioara si ascunderea urmelor si adevarului.

Moderator: Marius

Preşedintele UNORD, trimis în judecată

Mesajde Marius » Joi Ian 25, 2007 6:06 pm

Ştire în "Adevărul": http://www.adevarul.ro/index.php?sectio ... wsletter=1

Fostul deputat PSD Dorin Lazăr Maior, actualul preşedinte al Consiliului Naţional al Uniunii Naţionale a Organizaţiilor Revoluţionare din Decembrie 1989 (UNORD ‘89), a fost trimis în judecată, ieri, de procurorii anticorupţie. Fostul deputat este acuzat de şantaj. Pentru aceeaşi infracţiune a fost trimis în judecată şi Ovidiu Tition, dar şi complicele Florina Aprofirei. Conform DNA, în perioada noiembrie – decembrie 2006, Dorin Lazăr Maior şi Ovidiu Tition, cu ajutorul Florinei Afrofirei, au ameninţat o persoană cu darea în vileag a unor fapte comise în legătură cu acordarea nelegală a unor credite, în scopul dobândirii, în mod injust, a sumei de 2.000.000 RON.
Marius
 
Mesaje: 949
Membru din: Dum Ian 09, 2005 5:52 am
Localitate: Timisoara

Cine se aseamănă se adună!

Mesajde Nica Leon » Joi Apr 05, 2007 1:04 pm

Spune o vorbă din vechime, adevărată. Eu am tot spus că cei ce s-au adunat cu nunul ca Maior nu au fost şi nu vor fi niciodată revoluţionari, ci doar infractori, oportunişti.
Dar pentru a dovedi că aşa stau lucrurile, prin anul 1997 am fost invitat la Braşov, la un post de radio, la o emisiune în direct, la care participa şi Maior. Emisiunea se numea: "Bună ziua Braşov". În timpul acelei emisiuni, l-am făcut zob pe aşa zisul revoluţionar Maior, iar după emisiune respectivul, roşu ca racul, a părăsit în mare viteză studioul, pentru că, de faţă cu el, i-am dovedit că nu a fost niciodată un revoluţionar, ci cel care îl turna la securitate pe anticomunistul Stamatin.
Dacă România ar fi avut cetăţeni, pînă acum, în 17 ani de la Revoluţie, autorităţile statului ar fi avut timp suficient pentru a-i ancheta şi trimite în judecată, pentru a fi pedepsiţi numai pentru cele prevăzute la art. 292 din C.P., pe toţi cei care au pretins şi primit certificate de revoluţionari.
Aşa am fi dovedit că această ţară este un stat de drept şi nu unul năpădit, sugrumat şi jefuit de oportunişti infractori, care vor să dovedească cît de valabil este proverbul: puţini am fost, mulţi am rămas, tovarăşi!
Cînd aflu că asemenea specimene, ce au fost şi în înalte funcţii în legislativul român, trimişi acolo de zeci de mii de votanţi, îşi zic sau sînt numiţi revoluţionari, mi se face o teribilă greaţă. Vouă nu?
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti


Înapoi la Revolutia din decembrie

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 26 vizitatori

<<< Piata Universitatii 2009