Sectorul CIVES
 
 

Recuperarea Revolutiei Romane

Forum: Dedicat relatarilor , discutiilor si actiunilor legate de revolutia sufocata in 1990 de catre Contrarevolutie (12 ianuarie, 24-30 ianuarie, 12-19 februarie, 11 martie, 22 aprilie-13 iunie, 15 noiembrie, 16-22 decembrie etc. )

Recuperarea Revolutiei Romane

Mesajde acinta » Vin Ian 06, 2012 3:29 pm

Recuperarea Revolutiei Romane
Hai sa facem o revolutie pe facebook !
Adera la aceasta Cauza la http://www.causes.com/causes/644648-rec ... mane/about

In 22 decembrie 1989, Ion Iliescu se adreseaza din balconul CC, revolutionarilor din piata.
Acestia scandeaza "Fara comunisti !"
vezi https://mariusmioc.wordpress.com/2008/1 ... comunisti/
Ion Iliescu merge sa emane din interiorul CC si sa se declare la televiziune emanatie a revolutiei !
Dupa cateva zile Iliescu are la TV un discurs in care printre altele spune:
"Au întinat numai, numele Partidului Comunist Român, au întinat numai memoria celor care si-au dat viata pentru cauza socialismului în aceasta tara."
vezi https://mariusmioc.wordpress.com/2008/1 ... 989-video/

Daca ar fi sustinut acest al doilea discurs i-ar mai fi permis cei din piata sa emane ?
Prin aderarea la aceasta cauza esti de acord ca Ion Iliescu, in mod logic, nu se poate declara emanatie a Revolutiei Romane !
acinta
 
Mesaje: 1
Membru din: Vin Ian 06, 2012 3:26 pm

Re: Recuperarea Revolutiei Romane

Mesajde Nica Leon » Vin Dec 07, 2012 12:55 pm

acinta, de dragul adevărului, fie el şi istoric, mă obligi să fac, la textul tău, următoarele corecţii:
1. In 22 decembrie 1989, Ion Iliescu se adreseaza din balconul CC, spectatorilor din piata.
2. Ion Iliescu merge sa emane din interiorul CC si sa se declare la televiziune emanatie a revolutiei ! - Da, reintră în clădire şi vine la mine, pentru a îmi cere să fiu de acord să mai pun cîteva nume pe lista lui (pe care o avea deja pregătită şi conţinea 17 nume), după care el se va duce la televiziune, pentru a anunţa ţara. De faţă era şi criminalul-comunist jidanul petre roman.
Auzind eu asemenea obrăznicie şi pentru că nu respectase un ordin pe care il dădusem, deşi mă asigurase iniţial că îl va respecta întocmai, am fost nevoit să îl arestez pe el împreună cu toată gaşca sa de contrarevoluţionari. (Cîrcotaşii vor afla dovada din declaraţiile făcute liber chiar şi de criminalul comunist jidan-ţigan, la TVRL, în seara de 22 12 1989, ca şi în tăcerea sa şi în ocolirea grabnică a acuzelor mele, ce pot fi văzute la adresa: http://www.youtube.com/watch?v=HRdoS1DKDYc
3. Nu, acel discurs a fost făcut la TVRL chiar în după amiaza zilei de 22.12.1989, imediat după ce intrase în televiziune, nu altădată!
4. Daca ar fi sustinut acest al doilea discurs i-ar mai fi permis cei din piata sa emane ? Nu, nu i-am permis niciodată să emane, iar cei din piaţă, adică spectatorii, nu aveau nimic de a face cu ceea ce decideau adevăraţii capi ai Revoluţiei Anticomuniste Române din decembrie 1989, pentru că nu am vrut să se aleagă repede praful de sacrificiul nostru, prin cooperarea sau prin implicarea prostimii, ce participa acolo, în stradă, ca la un spectacol, bine regizat de regizorii şi de actorii de profesie, care s-au tot perindat prin balcon, după care, apoi au devenit chiar şi "revoluţionari" cu acte în "regulă". Dovezile sînt mai sus!
5. Aşa cum am arătat, afirm că numai în mintea sa tembelă şi în cele asemenea lui, criminalul-comunist alogen ar putea fi "emanat".
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti


Înapoi la Revolutia si Contrarevolutia din 1990

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori

<<< Piata Universitatii 2009