Sectorul CIVES
 
 

Nici invinsi nici supusi ,doar pribegi

Forum: Dedicat relatarilor , discutiilor si actiunilor legate de revolutia sufocata in 1990 de catre Contrarevolutie (12 ianuarie, 24-30 ianuarie, 12-19 februarie, 11 martie, 22 aprilie-13 iunie, 15 noiembrie, 16-22 decembrie etc. )

Nici invinsi nici supusi ,doar pribegi

Mesajde EXCALIBUR O.S.S.E.R. » Dum Mar 30, 2008 2:59 pm

:idea: (S-14) DESTINUL UNEI GENERATII
Tinerii revolutiei din ’89 au dat dovada de daruire si bravura in acele zile de decembrie dar, desi nu au putut invinge sistemul definitiv au administrat o lovitura teribila sistemului si ideologiei comuniste si au impus respect . Teama de posibila anihilare totala a structurilor fostului partid unic , a adus planificatorii conspiratiei nationale la adoptarea unui plan diabolic , pe care l-au pus in aplicare utilizind cu viclenie mijloacele de informare a vremii . Ceea ce le-a permis sa distruga unitatea solidara a ideilor si sperantelor generatiilor tinere ale revolutiei , creind dezbinare si antagonisme , divizind-o , pentru a o putea controla si supune .
Privind inapoi fiecare din noi putem constata ca planul a functionat perfect , am fost dezbinati si divizati , am fost infrinti, e evident , dar nu invinsi si supusi , am ales pribegia pentru a ne simti liberi si a ingriji ranile sperantelor .
Sintem ceea ce sintem ,oameni modesti , mindri patrioti , o forta colosala si ei stiu acest lucru , de aceea iau masuri de protectie prin interpusi ( marionete) , dau hotariri si ordonante incercind sa traga de timp cit mai mult , asteptind resemnarea noastra . Atunci sint siguri ca au cistigat ……………. Caci ne-au invins definitiv spulberind ultimile sperante ale generatiei tinerii revolutiei . .………………………………………………………………..………………………………..
Sinteti resemnati ? Va considerati invinsi ? Uitati eroii ce s-au sacrificat in lupta , cei mai bravi si demni dintre toti ? Intoarceti spatele patriei care are nevoie de noi toti mai mult ca oricind ? Renegati neamul caruia apartineti ?
Este doar intriga si defaimare la adresa noastra pentru a ne discredita , lansata de propaganda uzurpatorilor , si de aceea :
Voi afirma in numele tuturor , nu sintem resemnati , nu ne tradam idealurile tineretii , nu ne renegam patria , eroii , neamul si vatra stramoseasca .
Timpul se scurge cu repeziciune ducind generatiile revolutiei spre batrineti , inpingind viata inainte fara a oferi compromisuri .
Pentru a pune bazele unei noi societati , consolidind-o cu oameni demni , onesti si de nadejde , adevarati patrioti , sint necesari cel putin zece ani , timp in care o noua generatie poate lua locul ,pregatita sa aplice in strategie nationala pe termen lung principiile democratiei si valorile moral-spirituale ale neamului .
Din generatia tinerii revolutiei ( 3 749 801 persoane ) cei care am luat drumul pribegiei in anii ’90 –’93 sint in numar de… 1 754 692 ….majoritatea 75 % barbati , reprezentind un milion tineri (la acea vreme ) cu pregatire inalta si medie ( Diaspora dura , de lunga durata ori definitiva ) .
Destinul vietii ne-a ales in ’89 sa facem parte din tinerii razvartiti, sa scriem o pagina de istorie, sa ne modelam viitorul , sa pasim cu mindrie alaturi de alte natiuni , tratind de la egal la egal . Nimic din toate acestea nu s-au realizat , am fost infrinti , umiliti si dati deoparte de institutionalizati .
Se pare ca destinul ne ofera sansa unei revanse tirzii prin care sa ne onoram eroii si idealurile pentru care ei s-au sacrificat .
Se ofera doua oportunitati in viitorul apropiat : ( Optiunea –A .R. )( S.-22 ) Ne facem ca nu intelegem despre ce este vorba , nu vrem sa stim ce se intimpla si astfel oferim pentru inca douazeci de ani destinul natiunii in mina uzurpatorilor de ieri si astazi , asteptind batrinetile .

( Optiunea :- O.S.S.E.R.)( S.- 21 )
Optiunea datoriei morale fata de noi insine si fata de cei care au crezut si inca cred ca va veni si ziua sorocului , momentul izbavirii de batjocura ,umilinte si dispret .
Continuare : ( S-15)
EXCALIBUR O.S.S.E.R.
 

Detalii?

Mesajde Ioan Rosca » Lun Mar 31, 2008 4:50 pm

Am inteles si apreciat pledoaria dv de principiu. Dar la ce va referiti in urmatorul fragment:

"Se ofera doua oportunitati in viitorul apropiat : ( Optiunea –A .R. )( S.-22 ) Ne facem ca nu intelegem despre ce este vorba , nu vrem sa stim ce se intimpla si astfel oferim pentru inca douazeci de ani destinul natiunii in mina uzurpatorilor de ieri si astazi , asteptind batrinetile .
( Optiunea :- O.S.S.E.R.)( S.- 21 )
Optiunea datoriei morale fata de noi insine si fata de cei care au crezut si inca cred ca va veni si ziua sorocului , momentul izbavirii de batjocura ,umilinte si dispret .
Continuare : ( S-15)"

?
Ioan Rosca
 
Mesaje: 589
Membru din: Vin Ian 07, 2005 8:30 pm


Înapoi la Revolutia si Contrarevolutia din 1990

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

<<< Piata Universitatii 2009