Sectorul CIVES
 
 

PUNERE LA PUNCT ÎN VEDEREA RESTABILIRII ADEVĂRULUI ISTORIC

Forum :
dedicat discutiilor cu cei care incearca transformarea PNT-CD intr-un virf de lance dedicat Eliberarii politice a Romaniei.

PUNERE LA PUNCT ÎN VEDEREA RESTABILIRII ADEVĂRULUI ISTORIC

Mesajde administrator » Mie Iul 14, 2010 11:45 pm

O PUNERE LA PUNCT ÎN VEDEREA RESTABILIRII ADEVĂRULUI ISTORIC

Subsemnatul Cicerone Ionitoiu domiciliat în Franţa,cu dubla naţionalitate, membru PNT-CD, fost secretar general în exil si vicepreşedinte ales în Congres dupa 199l, fac unele precizări:

Ca unul dintre cei mai vechi membrii ai PNT-ului, având înaintas supravieţuitor numai pe ing. Ion Diaconescu, am datoria si de drept si morala, sa protestez energic împotriva manipulării continuatorilor fostei securităţi, care prin unii, ca un oarecare Pavelescu, caută sa uzurpe Partidul National Ţărănesc, creştin si democrat, anunţând tinerea unui zis Congres PNTCD.

Partidul National Ţărănesc s-a născut în vâltoarea cea mare a luptei pentru Unirea cea mare, dusa de Iuliu Maniu si a luptei pentru dreptate sociala continuata de Ion Mihalache, reprezentantul autentic al ţărănimii.

Amândoi, ctitori de Tara supuşi permanent persecuţiilor tuturor dictaturilor, au fost exterminaţi de regimul comunist, instaurat de ocupaţia sovietica, prin barbaria masurilor securităţii impuse de ocupant, si slugile lor.

Dreptul la protest îl am în calitatea de membru permanent al P.N.T-ului, de la vârsta de 20 de ani, trecut prin torturile NKVD-ului ce ne invadase tara (venit odată cu trupele de ocuptie), am continuat activitatea P.N.T. si acţiunile anti comuniste si anti rusesti, suferind 6 condamnări din 1945, dar niciodată nu mi-am negat apartenenţa si n-am adus defăimarea partidului, cu toate
presiunile la care am fost supus.

Împotriva acestei politici de aservire am continuat a ma manifesta,fapt ce a deranjat pe zbirii asupririi poporului român si pentru care am fost căutat pentru internarea în azilul psihiatric, dupa cele 6 condamnări penale, pâna când am reuşit sa comunic forurilor internationale, care au intervenit si m-au salvat.

În străinătate am sprijinit activitatea PNT, fiind singurul partid ce-si onora menirea, pe baza unui program si statut în numele căruia se ţineau alegeri democratice din 2 în 2 ani.

Si-a respectat menirea de partid politic aducând la cunostiinta opiniei publice şi forurilor internaţionale, nu numai metodele şi victimele regimului comunist, dar si publicând lucrări documentare prin care a scos la suprafaţa adevărul,contribuind la înlăturarea falsificărilor istorice dintre 1945 pâna la 1990.


Si mai presus de toate, pe 6 Ianuarie 1990, am contribuit din plin la reînscrierea PNT-CD-ului ca primul partid ce-si cerea dreptul la viata politica si social-economica, la care nu renunţase nici-o data de la înfiinţarea lui din 1926, prin unirea ramurei lui Simion Barnutiu de la 1848, adusa de Iuliu Maniu si altoita pe bransa ţărăneasca a lui Ion Mihalache scoasa din tranşeele dela Marasesti învelita în Pelerina Mihai Viteazu.

In faţa acestui trecut atât de strălucit pus în slujba neamului românesc, ma alătur, solidar cu prietenii de o viata dăruita Tarii si Partidului National Ţărănesc, creştin si democrat, si protestam împotriva impostorilor, sprijiniţi de rămăşiţele comunisto-securiste care încearca înabusirea voinţei nationale, de a se simţi sigura, si la ea acasă.

La acest demers al redeşteptării naţionale menţionez documentatiile depuse la Procura Generala si la doua biblioteci, iar prin dl.Liviu Tudoras pot fi oricând dovedite.

În deplina conştiinţa, jur ca am spus adevărul, Cicerone IONITOIU, 14 iulie 2010, Paris
administrator
Site Admin
 
Mesaje: 482
Membru din: Dum Oct 31, 2004 4:14 pm

Înapoi la Discutii cu PNT-CD

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009