Sectorul CIVES
 
 

Apel la dreptate, in plina criza...!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Apel la dreptate, in plina criza...!

Mesajde Nica Leon » Lun Ian 26, 2009 11:04 am

Domnule Preşedinte al României,

Domnule prim – ministru,Conştient de dregadarea continuă a idealurilor Revoluţiei române din Decembrie 1989, de terfelirea şi pervertirea permanentă a valorilor supreme, garantate în România chiar şi de pîngărita sa constituţie şi preocupat, ca şi dvs. de găsirea unor măsuri eficiente pe care ar trebui să le aplice cît mai repede reprezentanţii guvernului pentru a reduce semnificativ cheltuielile ineficiente făcute în prezent din bugetul de stat, vă transmit aceste rînduri, cu rugămintea de a vă abate atenţia şi asupra sumelor nesimţit de mari repartizate de la buget, pentru instituţia parazitară, o fabrică de minciuni şi de tocat degeaba banii poporului, numită Institutul revoluţiei Române, loc unde criminalul comunist Iliescu Ion ăşi face mendrele, chiar sub nasul dvs., fără să se sinchisească de dreptate, de idealuri, de lege, de morală sau de bun simţ.
Ca iniţiator şi declanşator al Revoluţiei române din gloriosul Decembrie 1989, fidel principiilor şi idealurilor pentru a căror apărare am dovedit că sînt gata să mă sacrific, sătul de impostura şi minciuna care domnesc încă în această ţară, am formulat contestaţia anexată, pe care sper că noii şi mult prea vechii parlamentari o vor cerceta şi o vor soluţiona, astfel încît să se pună capăt ruşinii ce bîntuie încă ţara, prin anularea certificatelor şi titlurilor de revoluţionar acordate nedrept, ilegal şi imoral răufăcătorului Iliescu Ion.
Şi pentru că tot am vorbit de oprirea jafului făcut pe seama bugetului de stat, consider că aţi putea să vă abateţi atenţia şi asupra risipei, dar şi a oportunităţii existenţei unor instituţii cu denumiri pretenţioase, dar inutile, în care îşi fac veleatul pe salarii nesimţit de mari fel de fel de foşti activişti comunişti şi de securişti cu studii căpătate pe la cacademia lui Fane babanu.
Avînd în vedere declaraţiile dvs. publice, prin care ne-aţi transmis îngrijorarea şi preocuparea pentru curmarea risipirii banului public într-o ţară aflată în criză de peste 20 de ani, vă sugerez să nu evitaţi să dispuneţi să se facă economii drastice şi la Academia Română, loc unde sub paravanul de academicieni îşi fac veleatul fel de fel de foşti informatori şi de colaboratori ai fostei poliţii politice, indivizi fără operă şi fără morală, care sug nemeritat din banii luaţi de pe spatele încovoiat al atîtor români cinstiţi.
De asemenea, cred că a sosit timpul, după ce aţi condamnat public odioasa dictatură comunistă, urmînd şi exemplul polonez şi să procedaţi neîntîrziat la reducerea drastică, la nivelul de ajutor social al tuturor pensiilor ruşinos de mari ale foştilor activişti comunişti, ale foştilor securişti, militari şi miliţieni, care nu au muncit niciodată pentru ropăşirea ţării şi a locuitorilor ei, dar care astăzi primesc pensii uriaşe şi imrale numai pentru că au sprijinit cu toată forţa un sistem bestial şi criminal. La fel am convingerea că ar trebui să procedaţi şi cu activiştii ce s-au făcut că muncest în primăriile, ministerele şi instituţiile care au slujit cu credinţă, pînă în ultima clipă clanul dictatorial şi criminal comunist.
Nu în ultimul rînd vă sugerez să promovaţi în regim de urgenţă un proiect de lege prin care să fie abrogată de îndată şi Legea nr. 406/2001, lege care acum recompensează cu pensii şi privilegii nemeritate, nedatorate de contribuabilul român persecutat şi necuvenite criminalii comunişti Iliescu Ion şi Constantinescu Emil ca şi trădătorul şi criminalul Argeşeanu Mihai, ce se crede încă rege şi care, prin ticăloşia foştilor guvernanţi, a fost impusă H.G. nr. 900/2003, act prin care sînt plătite ilegal, imoral, cu încălcarea principiilor de la art. 16 alin 1 şi 2 din siluitul text constituţional, toate cheltuielite familiei trădătorului Mihai şi a familiei sale, privilegiu de care nu se bucură însă, în România nici o altă familie, situaţie care îi umileşte şi îi înfurie pe românii care prin trădarea acestui abject infractor au fost siliţi să îndure jugul comunist, pentru a nu aminti şi de sentimentele de ură pe care le nutresc acele familii cărora le-au fost ucişi părinţii şi bunicii, trimişi de ţară să lupte pentru a o apăra, militari trădaţi şi abandonaţi în mîinile societicilor, prin trădarea fostului lor mareşal Mihai, vinovat dar necercetat şi necondamnat încă oficial pentru că este vinovat de săvîrşirea infracţiunii de crimă de înaltă trădare.
Solicit abrogarea Legii nr. 406/2001 pentru a curma această permanentă şi impardonabilă nesocotire a semanticii limbii oficale, avînd în vedere că românia, conform pîngăritei Constituţii a României nu are, de la Mareşalul Ion Antonescu şi de la dictatorul criminal Ceauşescu nici un şef de stat şi pentru că toţi cei de după Revoluţia română din Decembrie 1989 au fost numai preşedinţi, care se supuneau şi se supun controlului parlamentului, for care poate să-i suspende etc, for democratic care este singurul cu prerogativele de şef al statului în această ţară şi nu preşedintele, indiferent cum îl chiamă. Cît despre numitul Argeşeanu Mihai acesta nu a fost niciodată rege constituţional în România, iar atunci cînd şi-a pus tuhăsul pe tronul ţării şef de stat legal era numai Ion Antonescu şi nu cel plătit astăzi anacronic şi imoral din prea găuritul şi prea jefuitul buzunar al contribuabilului român.
În încheiere vă rog să dispuneţi şi o atentă verificare a dosarelor celor care primesc astăzi de la stat indemnizaţia prevăzută de Legea nr. 341/2004, avînd în vedere că au fost făcuţi în mod nedrept, imoral şi ilegal “revoluţionari” fel de fel de infractori, care astfel, fără nici un merit şi fără a fi dovedit vreodată că au săvîrşit fapte eroice, deosebite, care să fi contribuit la Victoria Revoluţiei din Devembrie 1989, primesc şi astăzi foloase necuvenite de la bugetul de stat, ceea ce pune într-o lumină nefavorabilă statul român, care trebuie să acorde recunoştinţă unor infractori şi inor impostori, dar şi pentru că autorităţile din această ţară europeană încălcă încă şi prevederile art. 12 alin. 1 lit. c din H.G. nr. 1707/2006, cum este în cazul criminalului comunist iliescu Ion şi a găştii sale cadorisită ilegal prin Decretul nr. 1168/2004, dar şi cel al grupului de activişti comunişti, unii chiar foşti angajaţi ai C.C., actori, regizori, cascadori, procurori, militari şi miliţieni, care au mimat numai jalnicul, dar bănosul rol de “revoluţionari şi luptători împotriva teroriştilor”, ca şi cei cadorisiţi astfel numai pentru că au fost incluşi la capitolul în legătură cu, ceea ce nu are nimic de-a face nici cu lupta mea eroică, nici cu sacrificiul tinerilor revoluţionari şi nici cu recunoştinţa locuitorilor acestei ţări.
Cu speranţa că aceste rînduri vor trezi în sufletele şi în mintea dvs. ecoul şi imboldul cuvenit şi datorat acestei populaţii, vă urez mult succes în dificila dvs. misiune şi spor în toate.

Nica Leon 26.01.2009
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009