Sectorul CIVES
 
 

Cenzura si nesimtirea e-n floare!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Cenzura si nesimtirea e-n floare!

Mesajde Nica Leon » Joi Mar 19, 2009 6:59 pm

Jos cu pingarita Constitutie a Romaniei!

Astazi a fost publicat pe pagina de net a tv. Realitatea un articol critic la adresa medicilor, care sint impinsi sa ia spaga.
Desi am pus textul urmator de 4 ori, acesta nu a aparut niciodata.
Asa ca art. 30 alin. 2 din siluita Lege fundamentala este de cacao.

1. De ce a promis fostilor activisti comunisti, fostilor securisti si unor smecheri din structurile care au dus statul la faliment si populatia la disperare, acum pensionati, ca va ridica plafonul pensiilor ce nu sint impozitate la 2.000 de lei. Chiar el nu a auzit de prevederea de la art. 1 alin. 3 si 5 si art. 16 alin. 1 din pingarita Constitutie a Romaniei?
2. Daca tot vrea sa ii preivilegieze pe aceasta categorie de pensionari favorizati, care au avut o activitate deosebit de paguboasa, contrara intereselor locuitorilor Romaniei, de ce continua sa ii discrimineze pe tineri, care desi primesc niste salarii de mizerie, facute expre pentru a-i determina sa fuga cit mai repede in aceasta cloaca, sint obligati si li se retin numeroase impozite si taxe.
3. De ce nu il trage de mineca pe primul ministru si pe ministrul de finante, care bat toaca propunind ilegal si nedrept sa fie majorate impozitele imoralele, anacronicele si neconstitutionalele impozite si taxe aplicate si astazi pe proprietatile private ale locuitorilor, proprietati care sint numai ale lor si nu ale statului. Asa fiind, conform carui principiu moral reprezentantii statului si cei din autoritatile publice locare isi propun sa impoziteze ceea ce nu le apartin lor ci numai proprietarilor privati?
4. Nepriceperea in conducerea treburilor statului ce a dus si la criza actuala poate fi o scuza legitima pentru a nesocoti astfel prevederile terfelitei Constituti a Romaniei si juramintul solemn pe care l-au facut la investitura, conform art. 82 alin. 2 ?
Daca intr-adevar guvernul este in criza, de ce refuza sa isi dovedeasca solidaritatea cu ceilalti locuitori si nu initiaza in regim de urgenta un proiect de lege, pcare sa prevada reducerea cu 50% a tuturor salariilor platite de la stat pentru Presedintele Romaniei, parlamentari, membri ai guvernului (ministrii, secretari de stat, consilieri de stat si consilieri, experti, sefi de cabinet, directori de orice fel si la orice nivel din aparatul de stat), primari, prefecti, consilieri s.a.m.d. pina la nivelul sefilor de serviciu. Nu credeti ca astfel aceasta curba de sacrificiu, pe care tor ne-o bagati pe git, ar fi cu mult mai scurta si mai putin dureroasa?

Desi pina azi toti ministri si parlamentarii nu au facut nimic bun si pentru aceasta tara, pe care au dus-o repede la o profunda criza, generalizata, si-au fixat singuri niste lefuri nesimtit de mari.
Acum nu inteleg ce ar vrea ei, cei ce au fost pusi la putere, sa-si bata mereu joc de medicii ce au un salariu de mizerie, pentru a face aceasta activitate deosebit de importanta pentru orice stat civilizat cei din gasca lui Base, Ilici si compania?
Chiar nu le e rusine!?
Platiti ma doctorii la valoarea importantei sociale a meseriei lor si abia atunci sa ii criticati si sa ii pedepsiti aspru pe cei care si-ar mai permite sa ia bani de la pacienti.
Sau minte voastra deformata in comunism crede ca ar fi mai bine ca medicii sa-si puna in cabinete o cutie a milei, pentru a putea asa supravietui, pentru a dobindi linistea necesara si totala atentie atunci cind scotocesc prin maruntaie pentru a gasi sanatatea, activitate care cere nu numai multa carte, deosebit de scumpa, ci si o daruire totala, ce nu poate fi obtinuta cind le sta capul copiii ce la pling acasa de foame sau de lipsuri, iar nevasta ii tot bat la cap, luindu-i in primire, ca isi pierd timpul si viata la garzile prost platite, pentru a salva fel de fel de vite, care atunci cind nu injura voteaza numai la rau, pentru ca apoi sa aiba pretentii.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009