Sectorul CIVES
 
 

Parchetul General protejează un infractor periculos!?

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Parchetul General protejează un infractor periculos!?

Mesajde Nica Leon » Joi Apr 23, 2009 12:34 pm

Către,
Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie,Doamnă Procuror General,Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, sector 2, cod 021791, văzînd că de la instalarea dvs. în această importantă şi onorantă funcţie, ocazie cînd aţi avut amabilitatea să-i obligaţi pe subalternii dvs. să găsească plîngerea mea penală, pe care o ţinuseră ascunsă din 1999 pînă la data intervenţiei dvs., pe care eu o formulasem imediat după ce comunistul-criminal Constantinescu Emil săvîrşise mai multe crime împotriva umanităţii, ca şi crimele cunoscute, de la Stoieneşti din 1999, dar necercetate şi nepedepsite încă de parchetarii pe care i-aţi desemnat să cerceteze cauza, cauză aflată şi astăzi în nelucrare, deşi de la data avizului pus chiar de dvs. pe respectiva plîngere şi pînă în prezent au trecut atîţia amari de ani, în care învinuitul se tot perinde pe micile ecrane, dîndu-ne chiar şi lecţii de morală, pe banii noştrii, pe care îi încasează încă cu neruşinare, în temeiul neconstituţionalei şi nedreptei Legi nr. 406/2001, deşi nici el şi nici ceilalţi privilegiaţi ai acestei legi, ce nu se află în vigoare conform art. 154 alin. 1 din terfelita Constituţie a României, nu au fost niciodată şefi de stat în această ţară jefuită şi năpăstuită de comuniştii-criminali şi de urmaşii lor.
Aşa fiind, vă rog să aveţi amabilitatea ca mai înainte de a mă obliga să înformez iarăţi reprezentanţii Comisiei Europene, să mă informaţi care sînt motivele legale pentru care şi în mandatul dvs. la conducerea parchetului, plîngerea mea se află tot în nelucrare, ceea ce îmi întăreşte convingerea că această ţară nu este nici pe departe un stat de drept, ci un stat terorist, dictatorial, în care numai tîlharii şi criminalii sînt protejaţi de magistraţii care au obligaţiile prevăzute de pîngărita Constituţie a României, de Legile nr. 303 şi 304/2004 şi de tratatele şi convenţiile internaţionale.
Aş vrea să cred că acest criminal periculos nu este atît de bine protejat de magistraţii deveniţi astfel complicii ce favorizează un infractor, ce împiedică cu obstinaţie efectuarea cercetărilor legale, în vederea săvîrşirii actului de justiţie, numai pentru că respectivul este alogen, cu pretenţia de a aparţine tagmei celor pentru care ceilalţi oameni nu sînt decît nişte biete vite vorbitoare, pe care el şi ai lui se laudă că ar avea orice fel de drepturi asupra lor şi vieţilor locuitorilor planetei, chiar şi dreptul de a îi omorî după bunul lor plac, susţinere pe care sper că nu o împărtăşiţi şi dvs., pentru că, dacă ar fi aşa, ar crea o mare problemă statului, în a dovedi că cetăţenii României, ca stat de drept ce se pretinde, sînt egali în faţa legii, fără privilegii şi fără discriminări.
Cu speranţa că voi primi răspunsul datorat celui care a făcut posibil ca şi dvs. să trăiţi în libertate şi să accedeţi la această înaltă funcţie, vă urez mult succes în activitate şi spor în toate.

Nica Leon 23.04.2009
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009