Sectorul CIVES
 
 

Netoti au fost si vor fi inca...

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Netoti au fost si vor fi inca...

Mesajde Nica Leon » Dum Apr 26, 2009 10:31 am

Către,
Parlamentul României – Comisia Parlamentară a Revoluţionarilor din Decembrie 1989,
În atenţia preşedintelui senator Raymond Luca,
Domnule preşedinte,M-am adresat dvs., ca preşedinte al Comisiei Revoluţionarilor din Decebrie 1989 şi nu a impostorilor penali apăruţi ca ciupercile după ploaie, în urma luptei cîtorva români patrioţi, curajoşi, cinstiţi şi competenţi, cu speranţa că, în calitatea pe care o aveţi, veţi propune membrilor comisiei măsurile legale ce se impun, pentru a ne dovedi că într-adevăr acest stat mai are şi oameni nu numai nişte vite abjecte, gata oricînd să încalce cu nonşalanţă legile, pentru a se “învîrti” necuvenit, imoral şi ilegal, de fel de fel de titluri şi de foloase nemeritate.
Eu ştiu că încă de pe vremea criminalilor comunişti circula zicala “puţini am fost, mulţi ne-am făcut, tovarăşi”, dar consider că este inadmisibil ca după ce am gîndit, declanşat şi am dus la victorie o Revoluţie anticomunistă, să mai fie tolerate, în cadrul unor instituţii atît de importante, cum este şi comisia pe care o prezidaţi, mentalităţi, practici şi obiceiuri retrograde, nedemne şi păguboase, atît de înrădăcinate în perioada de tristă amintire. Spun acestea pentru că este intolerabil ca dvs. să apreciaţi, în răspunsul mai mult decît formal pe care mi l-aţi trimis, că infractorii pe care eu i-am contestat, în cele două contestaţii pe care le-am depus la comisie, înregistrate cu nr. 42/459/02 04 2009 şi 42/461/02 04 2009, ar fi “personalităţi ce au primit certificate de revoluţionari conform Legii nr. 341/2004”, cînd în realitate, în cazul în care această ţară ar fi avut şi oameni, care ar fi făcut din România un stat de drept şi nu unul corupt, năpăstuit şi jefuit de comunişti şi de rudele lor, în care respectivii infractori ar fi fost de mult cercetaţi, arestaţi şi trimişi în judecată pentru infracţiunile pe care le-au comis deja.
Tocmai pentru a confirma justeţea afirmaţiilor mele, chiar şi dvs., în răspunsul transmis mie, binefăcătorului acestei ţări, pentru că sper că sînteţi conştient că fără faptele mele nici dvs. nu aţi fi ajuns vreodată senator şi preşedinte de comisie parlamentară în România, confundaţi voit nişte infractori de drept comun cu personalităţile şi cu categoria restrînsă, de elită, a revoluţionarilor, cărăra le datoraţi şi dvs. atît de mult respect, gratitudine, cinstire şi recunoştinţă.
Nu am înţeles, în răspunsul dvs., ce rost are trimiterea contestaţiilor mele şi nu “petiţiile” , cum greşit au fost ele numite de dvs., la tartorii infractorilor aflaţi tocmai la S.S.P.R., unde a fost şi mai este încă, de fapt, una dintre secţiile fabricii de “revoluţionari” contra cost, loc unde lucrează şi pe bani publici numeroşi indivizi cetrtaţi cu legea, fără onoare şi morală, că de respect sau bun simţ nici nu mai poate fi vorba, vinovaţi direct de actuala masivă încălcare a legii, a moralei, a adevărului şi a dreptăţii, pentru a nu aminti şi despre principiile care ar trebui să fie la baza unui veritabil stat de drept, indivizi care au falsa impresie că eu nu aş fi declanşat o Revoluţie şi nu aş fi dus-o la victorie dacă nu ar fi existat ei, care se mîndresc cu fapte iluzorii sau banale, dar pentru care au fost cadorisiţi cu certificate de “revoluţionar” chiar şi preschimbate, ca şi cu numeroase beneficii materiale necuvenite.
Aşa fiind, vă somez să dicutaţi în comisie contestaţiile formulată de mine şi apoi să îmi trasmiteţi răspunsul datorat, în termenul prevăzut de lege, pentru a nu mă vedea obligat să mă adresez justiţiei.
Totodată, vă sugerez să îi îndemnaţi pe unii membrii ai comisiei pe care o prezidaţi, să renunţe la certificatul de revoluţionar dobîndit pe căi ilegale, total imorat şi necuvenit sau, în cazul în care mai au ceva conştiinţă, să dovedească o minimă decenţă şi să ceară, din proprie iniţiativă, şefilor lor de grup să propună plenului camerelor să fie înlocuiţi din această comisie.
De asemenea, văzînd rapoartele comisiei publicate pe Internet, vă sugerez să renunţaţi la formalismul şi inconştienţa crasă dovedită pînă acum şi, respectînd legea, să analizaţi nu numai conţinutul dosarelor celor care solicită să li se preschimbe cetificatul de revoluţionar, dosare în care abundă documente mincinoase, neconforme cu realitatea, ci şi pretinsele fapte revoluţionare deosebite ale celor cu pretenţii şi aere de revoluţionari, mulţi dintre ei mari mîncători de căcat şi aprigi susţinători ai bestialei dictaturi comuniste, pînă la momentul în care eu am declanşat Revoluţia română, făcuţi apoi, la ordin sau contra şpagă, “revoluţionari”, cărăra astfel, locuitorii României au şi acum obligaţia, prin lege, să le acorde recunoştinţă veşnică şi avantaje materiale, fapt unic în lume, de netolerat însă într-un stat de drept.
Cu speranţa că veţi acorda atenţia datorată contestaţiilor mele, în temen legal, pe care vă sfătuiesc să le rezolvaţi în spiritul şi litera legii, a adevărului şi dreptăţii, pentru a nu mă vedea silit să recurg ajutorul instanţelor de judecată şi la bunăvoinţa unor reprezentanţii ai Comisiei europene, de la Parlamentului european sau de la Curtea de Justiţie a Comunităţilor Europene, vă urez toate cele bune.

Nica Leon 26.04.2009
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009