Sectorul CIVES
 
 

Un alt guvern tilhar!?

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Un alt guvern tilhar!?

Mesajde Nica Leon » Mie Apr 29, 2009 2:37 pm

Către,
Guvernul României,
Domnule prim-ministru,Am tot văzut văicărelile şi zbaterile dvs. pe tema crizei care vă doboară şi, pentru că doresc să vă sprijin, dar şi să vă împiedic să procedaţi ca ticăloşii şi penalii dvs. predecesori, care atunci cînd au deţinut această importantă funcţia s-au crezut şi au acţionat ca şi cum ar fi fost stăpînii României şi nu numai nişte lefegi cu leafă nesimţit de mare, după cum spuneaţi recent chiar dvs., vă informez că, în cazul în care sînteţi oarece patriot şi om drept, aveţi posibilitatea ca şi obligaţia de a readuce la patrimoniul de stat S.C. Balneoclimaterica S.A. Sovata, societate prăduită de tîlharii care au fost la conducerea guvernului, dar care, fără să aibă vreun titlu de proprietate nici asupra acestui bun public inalienabil, au hotarît abuziv să îl înstrăineze.
Spun că aveţi acum dvs. posibilitatea de a readuce la patrimoniul statului, aflat azi în mare suferinţă şi cu o acută lipsă de fonduri, deoarece Tăriceanu, căruia i-am adresat o solicitare similară, atunci cînd era în funcţie, a preferat să se aşeze în barca jefuitorilor ţării şi nu a dat curs cererii mele legitime, motiv pentru care am formulat şi înregistrat împotriva sa o plîngere penală, cum făcusem mai înainte şi împotriva lui Năstase Adrian, dosare ce se află şi acum în nelucrare la parchetarii cu salarii la fel de nesimţit, nejustificat şi nemeritat de mari, pe care le încasează de la stat numai pentru efortul de a sta temeinic cu tuhăsul lor mare pe dosarele de mare corupţie, ce dospesc şi în prezent în tainiţele D.N.A.
Din această cauza acum apelez la dvs., care aveţi obligaţia de serviciu să dispuneţi măsurile ce se impun pentru ca această societate de stat să reintre în cel mai scurt timp în patrimoniul statului şi în administrarea instituţiilor din subordinea guvernului, deoarece, prin Decizia nr. 2153/2003 din 08 04 2003, pronunţată de Curtea Supremă de Justiţie au fost respinse recursurile A.P.A.P.S. şi a hoţilor de la S.C. Balneoclimaterica S.A.Sovata şi a rămas astfel definitivă şi irevocabilă sentinţa nr. 117 din 23 mai 2001 a Curţii de Apel Tîrgu Mureş, prin care puterea judecătorească a hotărît “anularea formelor şi actelor de privativare întocmite în vederea vînzării prin negociere directă a pachetului de acţiuni A.P.A.P.S din capitalul social al pîrîtei S.C. Balneoclimaterica S.A.Sovata.”
Aşa fiind, acum dvs. aveţi obligaţia să dispuneţi măsurile legale ce se impun, pentru ca şi această societate de stat să se reîntoarcă în patrimoniul statului român, pentru ca astfel să nu îmi oferiţi prilejul de a formula şi împotriva dvs. o plîngere penală.
Cu speranţa că veţi proceda în consecinţă, vă urez mult succes în activitate şi spor în toate.

Nica Leon 29.04.2009
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori

<<< Piata Universitatii 2009