Sectorul CIVES
 
 

Criminalii tinerilor din Decembrie sint angajatsi la parchet

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Criminalii tinerilor din Decembrie sint angajatsi la parchet

Mesajde Nica Leon » Vin Mai 15, 2009 11:27 am

Către,
Ministerul Public,
Spre ştiinţă ţeparului Băsescu Traian şi C.S.M.


Doamnă Procuror General,Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, sector 2, cod 021791, după cum bine ştiţi am formulat şi depus la această unitate, după apariţia Legii nr. 42/1990, mai multe plîngeri penale împotriva unor impostori şi infractori care, prin fals, uz de fals etc. au primit nu numai titlul de revoluţionar, dar şi numeroase alte foloase necuvenite, îmbogăţindu-se astfel fără just temei.
Cu toate acestea, în pofida legii, a obligaţiilor de serviciu ale parchetarilor, obligaţi prin lege să apere ordinea de drept, legalitatea şi dreptatea, plîngerile mele au rămas în nelucrare, fie că a fost vorba despre criminalul comunist Iliescu Ion sau popa Mehedinţu Simion, fie că a fost vorba de Cuteanu Emilian sau de membrii comisiilor înfiinţate pentru aplicarea Legii nr. 42/1990 sau despre cei din comisiile de aplicare a Legii nr. 341/2004.
Au rămas astfel chiar şi plîngerile dresate împotriva celor care beneficiază ilegal, total nedrept şi nemeritat de foloase şi titluri necuvenite, aflaţi în Decretul nr. 1168/2004, ca şi cei despre a căror fapte penale se aminteşte pînă şi în documente oficiale, cum ar fi expunerea de motive a iniţiativei legislative a deputatului Marcovici, de modificare a art. 9 din Legea nr. 341/2004, pe care v-am trimis-o în copie, plîngere la care am primit tot un răspuns tîmp, ce dovedeşte complicitatea parchetarilor care, încălcînd legea, favorizează o sumedenie de infractori, ce şi acum jefuiesc bugetul statului, prin complicitatea angajaţilor parchetului, ce stau cu fundul pe dosarele în cauză. Să mai amintesc oare de hotărîrile parlamentarilor din Comisia Parlamentară a Revoluţionarilor din Decembrie, în care abundă exemple mai mult decît concludente a celor care au obţinut prin încălcarea legii certificate de “revoluţionari”, fapte penale care sînt ascunse şi astăzi de parchetari, ca şi de membrii comisiei cu pricina, în care se află, de asemenea, indivizi care nu au avut nici o faptă deosebită, care să contribuie semnificativ la victoria Revoluţiei române, aşa cum se prevedea în Anexa nr. II a Legii nr. 42/1990 şi apoi în Legea nr. 341/2004.
Deşi pînă acum v-am mai atras atenţia asupra acestei situaţii intolerabile, ce se perpetuează inadmisibil într-un stat care doar clamează că ar fi de drept şi, cu toate că v-am mai ameninţat că voi fi nevoit, în cazul în care veţi continua să stăruiţi în a vă proteja subalternii vinovaţi şi pentru că au cerut şi obţinut ilegal certificate de “revoluţionari”, dvs. aţi continuat să nu vă faceţi datoria, aşa cum vă impune funcţia şi legea.
Aşa fiind, am încercat să pătrund misterul atitudinii dvs. contrară legii, întrucît nu puteam să accept ca un om tînăr ca dvs., beneficiar plenar al victoriei luptei noastre pentru libertate, să se complacă să fie tîrîtă în mocirla pestilenţială a celor învinuiţi de mine, dar favorizaţi şi apreciaţi de criminalul comunist Iliescu Ion.
Abia astăzi am aflat motivul ascunderii şi ţinerii în nelucrare a plîngerilor mele, fapte care au reprezentat nu numai o acţiune premeditată, pentru protejarea parchetarilor care s-au făcut că lucrează în dosarele Revoluţiei şi mineriadelor, pe salarii nesimţit de mari, ca şi a celor care au sînge pe mîini, complici la uciderea, torturarea şi la lipsirea de libertate a celor care v-au dăruit libertate, înfruntînd bestiala dictatură comunistă, iar apoi, după Revoluţie şi pe cea instaurată de criminalii care au preluat puterea, fapre de care şi dvs. aţi consimţit să fiţi părtaşe şi pentru că aţi încercat să le asiguraţi răufăcătorilor o viaţă liniştită, plină de favoruri. Şi toate aceste grosolane ilegalităţi din cauză că pînă şi primul dvs. adjunct, parchetarul Niţă Tiberiu Mihail este unul dintre cei vinovaţi că au tras la Revoluţie, iar apoi a participat cu arma în mînă, trăgînd le greu şi la lupta pentru asigurarea puterii gaştii în fruntea căreia se autoinstalase comunistul criminal Iliescu Ion.
Şi aceste fapte penale, rămase necercetate şi nepedepsite conform legii penale, se află în declaraţia sa, pentru care a fost cadorisit abuziv cu un certificat de “revoluţionar”, dată sub semnătură privată, pe care o anexez în copie.
Abia acum am înţeles că şi pentru dvs. meseria pe care o aveţi reprezintă numai o biată cale ce vă asigură, fără multă minte sau efort, un trai tihnit, chiar dacă dreptatea umblă încă cu capul spart în România Mileniului III, iar legea, ca şi în vremea de tristă amintire, nu este decît o barieră, de care se mai împiedică cîteodată numai proştii.
Faţă de cele de mai sus, vă somez să le cereţi subordonaţilor dvs. să scoată din arhive toate plîngerile mele penale şi pe această temă, pe care să le cerceteze temeinic, pentru a-i trimite în judecată pe vinovaţi.
În caz contrar nu numai că voi formula şi împotriva dvs. o plîngere penală, dar voi sesiza şi reprezentanţii Uniunii Europene, pentru a înţelege şi ei care este realitatea în statul în care un criminal este încă liber, primind şi trei pensii grase, după ce a ordonat uciderea a peste 1200 de oameni nevinovaţi şi după ce a patronat distrugerea şi jefuirea avuţiei naţionale, stat în care dvs. aveţi acum funcţia de Procuror General.


Cu neţărmurită greaţă,

Nica Leon 14.05.2009
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009