Sectorul CIVES
 
 

D.N.A. asucunde praduirea Galatiului!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

D.N.A. asucunde praduirea Galatiului!

Mesajde Nica Leon » Vin Mai 15, 2009 5:43 pm

Către,
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie,

Domnule preşedinte,Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, sector 2, cod 021791 contest temeinicia şi legalitatea rezoluţiei nr. 159/II-2/2009 a procurorului şef Ţuluş Doru Florin de la D.N.A., motiv pentru care solicit instanţei de control să o infirme şi, prin sentinţă, să îi oblige pe reprezentanţii D.N.A. să efectueze cercetări temeinice şi legale în cauza privind vînzarea ilegală a unui bun public inalienabil, cum sînt şi acţiunile Combinatului Siderurgic Galaţi, ca şi a altor obiective de interes naţional şi local, vînzare făcută de persoane necompetente, care nu aveau legal nici un titlu de proprietate asupra bunurilor vîndute şi nici competenţa să facă sau să promoveze asemenea acte de comerţ, drept pentru care, în termen legal, formulez:

PLÎNGERE


Împotriva rezoluţiei din 05 mai 2009, pronunţată de procurorul şef al Secţiei de combatere a infracţiunilor conexe infracţiunilor de corupţie din D.N.A. în dosarul nr. 159/II-2/2009, rezoluţie neserioasă, netemeinică şi nelegală pentru următoarele:

MOTIVE


În fapt, am sesizat parchetul pentru că au fost vîndute fără drept, de persoane necompetente, care nu au putut niciodată dovedi că ar avea vreun titlu de proprietate asupra pachetului de acţiuni proprietate de stat inalienabilă de la Combinatul Siderurgic Galaţi, combinat construit prin munca şi sacrificiul locuitorilor României, în perioada de tristă amintire.
Am făcut plîngerea penală şi pentru că o dată cu vînzarea pachetului majoritar de acţiuni, administrat numai de reprezentanţii guvernului, în numele şi pentru beneficiul statului român, au mai fost vîndute şi o sumedenie de alte active de interes naţional şi local, dintre care amintesc numai de priza de captare a apei potabile din care se alimentează tot municipiul Galaţi.
Am formulat acea plîngere nu numai în calitatea celui care a înfruntat bestiala dictatura comunistă, reprezentată de indivizi care se credeau, se manifestau şi hotărau ca şi cum ar fi fost stăpînii incontestabili ai ţării şi ai averii naţionale, dar şi din postura de proprietar a avuţiei naţionale, în cotă indiviză cu ceilalţi locuitori ai României, precum şi în calitate de finanţator şi contribuabil constant şi important la Fondul Naţional de Dezvoltare, la care contribuiam obligatoriu, în fiecare lună, cu cel puţin 45% din salariul mare pe care îl cîştigam atunci.
Văzînd că şi după Revoluţie, foştii comunişti şi progeniturile lor, ce au rămas la putere prin crime, furturi, minciună şi prin falsificarea “alegerilor” mai rău ca în anul 1946, atît de hulit de toţi oamenii serioşi şi competenţi, am cerut parchetului să cerceteze şi să constate că reprezentanţii Guvernului României, care aveau numai rolul prevăzut de art. 101 alin.1 din Constituţia României, reiterat şi de Legea de funcţionare a guvernului, ce statuează că reprezentanţii guvernului au numai rolul de administratori ai proprietăţilor statului şi nu de proprietari ai acestora, de care să dispună după cum le taie capetele lor pline de rele, au adoptat ilegal, prin încălcarea constituţiei, a principiilor ce stau la baza oricărui stat de drept, democratic, a moralei şi a bunului simţ, acte prin care au decis să se vîndă aceste punuri publice inalienabile, proprietate de stat.
În loc ca reprezentanţii parchetului, obligaţi prin lege să apere interesele generale ale societăţii, ordinea de drept, drepturile şi libertăţile legitime – cum era prevăzut atît de normele constituţionale cît şi de Legea nr. 92/1992, aceştia s-au făcut numai că lucrează, copiind modelul Caramitru-Dinescu şi, după foarte mult timp, mi-au transmis nişte rezoluţii care dovedesc că doar s-au făcut că cercetează, de fapt cu totul altceva decît eu sesizasem şi, oricum jenant de superficial, mînaţi numai de dorinţa de a-i proteja pe jefuitorii proprietăţii inalienabile a românilor.
Pentru că de la Revoluţie şi pînă la vînzarea acestui bun public inalienabil şi a activelor înstrăinate ilegal, cu ocazia încheierii frauduloase a contractului de vînzare – cumpărare a Combinatului Siderurgic Galaţi, locuitorii României au fost de drept şi poprietarii acestora, în cotă indiviză, drept cîştigat ce nu mai putea fi pierdut şi nici nu poate fi ştirbit sau modificat prin legi ulterioare, drepturi consacrate şi prin Constituţia României la art. 49 ulterior 53, rog instanţa să constate că nu au fost întrunite condiţiile prevăzute expres de normele constituţionale care să limiteze exercitarea acestui drept de proprietate inalienabilă asupra acestor bunuri publice, ce aparţin numai statului şi nu membrilor guvernului, care nu pot legal să aducă măcar vreo atingere existenţei acestui drept de proprietate eternă.
Ca atare, rog instanţa să anuleze rezoluţiile netemeinice şi nelegale pronunţate de D.N.A. şi să oblige parchetul competent să efectueze cercetări temeinice şi legale, în vederea trimiterii în judecată a vinovaţilor.
În drept, art. 2781 din C.p.p.


Nica Leon 15.05.2009
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009