Sectorul CIVES
 
 

Protectia parchetarilor acordata criminalilor !?

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Protectia parchetarilor acordata criminalilor !?

Mesajde Nica Leon » Lun Oct 12, 2009 6:24 pm

Către,
Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie – Secţia de urmărire penală şi criminalistică,


Domnule procuror şef secţie,
Referitor la răspunsul neserios, netemeinic şi nelegal pe care mi l-aţi transmis numai din obligaţia de a îi proteja pe cei reclamaţi de mine nu prin memoriu, aşa cum greşit şi original interpretaţi că ar fi plîngerea penală la care aţi formulat şi semnat adresa nr. 3009/VIII-1/2009 din data de 29 07 2009, vă rog, mai înainte de a vă reclama la C.S.M., să observaţi că motivaţia la care aţi recurs, prin invocarea prevederilor art. 222 din C.p.p. nu este nici temeinică şi nici legală, dacă avem în vedere atît prevederile art. 1 alin 3 şi 5 at. 16 alin. 1 şi 2, art. 21, art. 131 alin. 1 şi art. 132 alin. 1 din pîngărita Constituţie a României, dar şi pe cele ale Legii nr. 303 şi 304/2004 (r1) preambul şi art. 4, art. 6 şi următoarele, ca şi pe cele ale art. 3 , art. 4 , art. 9 alin. 1 din C.p.p.
Aşa fiind, vă informez că plîngerea mea întruneşte toate cerinţele legale de la art. 222 C.p.p., pe baza căruia mi-aţi respins plîngerea penală şi mi-aţi botezat-o ca fiind memoriu, nu numai pentru că Procurorul General Adjunct al României are o mare problemă, întrucît deşi a tras în revoluţionari, în Bucureşti, înainte şi după ce am răsturnat bestiala dictatură, de abjectă amintire, a avut şi tupeul să solicite şi să primească şi certificat de “revoluţionar”, chiar şi preschimbat, ceea ce dovedeşte pe deplin justeţea plîngerilor penale formulate de mine, plîngeri înregistrate la Ministerul Public în decursul celor aproape 20 de ani.
Îndeplineşte cerinţele pentru că plîngerea mea a fost formulată avînd menţionate toate datele mele, aşa cum sînt ele enumerate la art. 222 alin. 2 din C.p.p. precum şi făptuitorii, care sînt lesne de aflat, de către orice ştiutor de carte, care slujeşte dreptatea şi adevărul, chiar şi din Monitoarele Oficiale în care au fost publicate numele celor care au solicitat şi au primit certificate de “revoluţionari” în masă, cum a fost cazul Decretului 1168/2004 sau ulterior, din dosarele aflate la S.S.P.R.
Mijloacele de probă sînt prezente în toate dosarele celor care au solicitat şi primit certificate de revoluţionar, declaraţiile semnate de respectivii, care evident sînt neadevărate şi contrare atît adevărului istoric şi al legilor, ca şi mărturiile mincinoase care le însoţesc, ar fi constituit, pentru orice profesionist, probe indubitabile, iar în cazul în care doreaţi într-adevăr să apăraţi ordinea de drept, legea, adevărul, dreptatea şi v-aţi fi respectat menirea, profesia şi statutul, aţi fi avut posibilitatea de a cerceta şi dosarele aflate în cadrul dosarului penal nr. 175/P/2008 fost 75, dar şi martori.
Aţi preferat însă să încălcaţi legea, aţi spart iarăşi capul dreptăţii, chiar şi garantate de terfelita Constituţie a României şi, pentru a vă proteja şeful şi pe unii dintre colegii dvs. cadorisiţi cu drepturi şi certificate de “revoluţionar”, mi-aţi botezat plîngerea penală ca fiind memoriu, de parcă aţi fi lovit brusc de amnezie şi aveaţi nevoie de a vă fi reîmprospătată memoria cu un aşa zis memoriu, care în finalul răspunsului dvs. devine subit şi inexplicabil cerere, ce nu-i aşa, trebuia să fie respinsă, forţînd astfel legea, greşit invocată pentru recurgerea la acest matrapazlîc.
Ca atare, avînd în vedere toate cele de mai sus, ca şi prevederile Convenţiei europene, precum şi uriaşul timp scurs de la Revoluţie şi pînă astăzi, ca şi cel de la primirea certificatelor de “revoluţionar” şi a drepturilor conexe, prin care în mod injust a fost păgubit bugetul statului, timp în care populaţia a fost umilită şi atunci cînd a fost obligată, chiar prin lege, să acorde şi să-şi manifeste activ recunoştinţa veşnică pentru nişte infractori, unii dintre ei ucigaşi de tineri sătui pînă peste cap de dictatura proştilor, a trădătorilor, criminalilor şi tîlharilor, vă rog să dispuneţi să fie de îndată începute actele de urmărire penală în cauza reclamată de mine, în mod legal şi responsabil.
Cu speranţa că Dumnezeu vă va da gîndul cel bun şi nu o severă sancţiune, pînă la Judecata de Apoi, vă urez mult succes în activitate sau tăria şi onoarea de a vă înainta demisia, în cazul în care mai aveţi ceva demnitate, dar vă este totuşi frică.

Reclamant,

Nica Leon 12 10 2009
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 26 vizitatori

<<< Piata Universitatii 2009