Sectorul CIVES
 
 

Mai, sa fie!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Mai, sa fie!

Mesajde Nica Leon » Mar Dec 01, 2009 2:26 am

Mai, Tabara, tie chiar nu iti este un pic de rusine?
Cum iti permiti sa le torni romanilor atitea gogosi, chiar si acum, la 20 de ani dupa ce eu, infruntind dictatura si gloantele, v-am daruit privilegiul de a sluji, in sfirsit, adevarul.
Stiu ca tu, prin formatie, ai ales calea minciunii, dar asta nu cred ca iti da dreptul ca si acum, sa torni gogosi in testele gloatei ce populeaza Romania, dupa 20 de ani de libertate, sa iti permiti sa reversi, cu nonsalanta, dejectiile unui umil mascarici american, in urechiile unor romani care urasc cenzura si prostia.
Desi nu cred ca mai era nevoie, iti voi dovedi ca asa stau lucrurile, amintindu-ti numai de sustinerea vadit timpita, care pretindea ca tu ai fi putut sa fi duminica tracuta prezent pe sticla, cu toate ca mama ta ar fi vietuit cu cca. 80.000 de ani mai inainte de aparitia tatalui tau!!??
Cum nici logic asemenea cretinisme nu pot fi acceptate, de orice om cu oarece bruma de carte, te indemn, pentru a-ti spala rusinea, sa reiei tema, prezentind, de aceasta data, cartile unor autori americani seriosi, intitulate HIDDEN HISTORY OF THE HUMAN RACE – la adresa: http://www.youtube.com/view_play_list?p ... human+race.
Si pentru a te convinge ca tembela carte, cu care mi-ai stricat cheful duminica trecuta, nu este decit o alta facatura, revezi si filmele dnei. Monica Lenos, unele aflate si pe Internet, ce dezvaluiau inca din anii ‘60 existenta oamenilor, cu cele cinci rase, vechi de sute de milioane de ani, oameni care si-au lasat nu numai chipurile, in Megalitii din Carpati, dar pina si urmele talpilor, unele incaltate cu bocanci, altele doar cu piciorul gol, dovezi ce sint vizibile si in prezent, in multe roci ce le-au memorat trecerea, pentru buna si corecta informare a fudulilor ce vietuiesc in aceste vremuri gretoase.
Voi incheia prin a te indemna sa nu mai tot repeti neadevarul privind intiietatea tablitelor de la Tartaria, pentru ca daca ai avea ceva glagorie, ar trebui sa o rogi pe dna. Lenos sa iti dea filmul scrierilor din Calimani, ce au o vechime de zeci de mii de ani inaintea erei natarailor ce se scalda inca in minciuna sau, pestera scrisa din Muntii Buzaului, unde cu cca. 4500 – 5000 de ani niste oameni scriau, cu asa zise caractere latine si chirilice, ca si in Calimani (unde sint sculptate doar cele pe care le folosesti si tu astazi), impresiile de calatorie sau ofurile- la adresa: http://www.youtube.com/results?search_t ... PATI&uni=1
Nu crezi ca truda lor, de a ne lasa scris, in piatra, astfel de texte, ar trebui prezentata pina si trogloditilor ce locuiesc inca si in Romania? Daca vei proceda astfel, vei dovedi ca ai inceput sa iubesti adevarul, care te va face liber.

Nica Leon 01 12 2009
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori

<<< Piata Universitatii 2009