Sectorul CIVES
 
 

Saraca tara... ce de tembeli!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Saraca tara... ce de tembeli!

Mesajde Nica Leon » Mar Dec 01, 2009 6:45 pm

Bai, Morare,

Aseara ai dovedit, desi nu mai era cazul, ca in cei 20 de ani scursi de la Revolutie, nu ai reusit nici macar sa faci un singur pas dincolo de granita gloatei careia ii aparti, gloata ce a nenorocit aceasta frumoasa tara, pentru a carei libertate eu am infruntat dictatura si gloantele, crezind si sperind atunci ca veti merita sa deveniti liberi.
Desigur, nu ai putut nici tu sa dovedesti mai multa minte decit gloata careia acum 20 de ani ii spuneam deschis, ca iliescu nu este decit un abject criminal, o bestie pe care cei din tagma voasta il lingeau virtos in tuhas, cum mai fac inca, multi, chiar si astazi.
Dar, cred ca trebuie sa afli, ca atit lista cu cele 8 puncte scremute ca si concluziile voastre de aseara sint cel putin neserioase, voi reusind “performanta” de a afla abia acum ceea ce eu spusesem lumii intregi, in interviurile pe care le-am acordat N.B.C. si C.N.N-ului, in ianuarie 1990.
Este totusi impardonabil si incalificabil ca nu ai fost in stare sa intelegi nici acum 2 ani, in februarie 1990, la aniversarea a 18 ani de la data cind am creat C.P.U.N.-ul, ca acelasi comunist criminal, ion iliescu, pentru care am fost nevoit sa ma cobor la nivelul lui si sa-l injur in public si sa il acuz de crima, de dezastrul tarii si de umilirea locuitorilor acestei tari napastuite.
Toate aceste adevaruri, fapte si declaratii publice au fost insa prea greu sa strabata si grosolanele voastre timpane, iar acum va plingeti ca babele proaste pe marginea santului.
Desigur, stiu ca nu te da mintea afara din casa si ca esti numai un banal produs al societatii comuniste, care in sinea lui refuza inca sa accepte ca punctele din lista mult scremuta aseara ti se potrivesc deplin, pentru ca si tu esti unul dintre cei care ati tradus in fapt planul de a mi se baga pumnul in gura, m-ati pedepsit cuconspiratia tacerii, pentru ca astfel voi sa va faceti ca aflati abia acum, ceea ce eu stiam si va spuneam acum 20 de ani.
Ca atare, gasesc a fi cel putin gretoase lamentarile voastre tardive, situatia cu care se contrunta si acum tara fiind atit de grava si din vina voasta, a celor care ati reinstaurat cenzura, slujind abitir fel de fel de vite hoate si criminale, pentru ca astazi sa pretindeti ca nici gura nu va miroase.
Sictir,

Leon Nica
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 13 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009