Sectorul CIVES
 
 

Nedreptul Boc

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Nedreptul Boc

Mesajde Nica Leon » Mar Feb 02, 2010 2:28 pm

Către,
Guvernul României,


Spre ştiinşă Preşedintelui României.Domnule prim-ministru,
Vă scriu aceste rînduri pentru că v-am auzit vorbind despre modernizarea acestui stat de drepţi, în sens cazon, desigur, care a rîmas, chiar ţi în mandatelor dvs. tot cel mai mare tîlhar, cum era şi în timpul odioasei dictaturi comuniste, ceea ce demonstreză că după Revoluţia anticomunistă din Decembrie 1989 tot criminalii comunişti se află la putere, dar şi că efortul şi jertfa noastră, în acele însîngerate zile a fost zadarnică.
În loc ca dvs., ce pretindeţi că aţi fi profesor de drept constituţional, să sesizaţi şi să îndreptaţi grabnic toate aberaţiile legislative, ce atentează grav atît la normele constituţionale, la principiile că stau la baza statelor de drept, cît şi la semantica limbii oficiale de stat, deunăzi, tocmai dvs. ne transmiteaţi că vreţi să impuneţi sistemul rovinietei electronice, fără ca măcar să sesizaţi că acest bir este oricum ilegal, ilegitim şi nedrept, pentru că am în vedere faptul că şi sistemul naţional de drumuri este tot un bun public, inalienabil, realizat tot din banii şi prin munca poporului român.
Cu toate că locuitorii României sînt proprietarii de drept ai reţelei naţionale de drumuri, dvs., în loc să înţelegeţi nedreptatea şi să dispuneţi de îndată anularea actelor prin care a fost introdusă abuziva rovinietă, sînteţi cel care sprijiniţi risipirea banilor publici, pentru construirea unui sistem electronic perfecţionat, prin care sînt jefuiţi românii care îşi folosesc proprietarea lor, respectiv drumurile publice, drumuri pentru care mai plătesc încă o dată o taxă numită de întreţinere, ascunsă însă în preţul benzinei.
De asemenea, am aflat că tot dvs. aţi anunţat că autorităţile publice, ce sînt numai administratori ai proprietăţilor publice nu şi proprietarii lor sau ai proprietăţilor private ale românilor, proprietăţi ce sînt garantate, ocrotite şi inviolabile conform textelor din pîngărita Constituţie a României, pot, acum în perioadă de criză economică severa, majora cu pînă la 20 la sută impozitele pe proprietate, impozite la fel de nedrepte, ilegitime şi necostituţionale, cum este şi birul numit rovinietă.
Vă informez că dvs., ca reprezentant al executivului, nu aveţi dreptul să jefuiţi populaţia ce deţine în proprietate case, maşini şi terenuri, bunuri ce sînt ale lor nu şi ale statului, stat care ca şi în vremea odioasei dictaturi comuniste ura proprietatea, ce atunci devenise la fel de aberant – bun al întregului popor, motiv pentru care, atunci, întrucît ne dădea încă voie să ne folosim proprietaţile, ne obliga să îi plătim anual impozite calculate pe proprietăţile respective.
De atunci însă, vă anunţ că în această ţară am declanşat o Revoluţie, în timpul căreia tinerii şi-au vărsat sîngele, pentru a impune printre idealurile lor şi dreptatea, dreptate pe care însă o nesocotiţi teribil şi acum, atîta timp cît continuaţi să impozitaţi proprietatea privată a locuitorilor acestei ţări, năpăstuite încă de criminalii comunişti şi de fiii şi de slugoii lor.
Aşa fiind, vă rog să spuneţi public care ar fi principiul constituţional în temeiul căruia vă permiteţi să ne impozitaţi proprietăţile noastre private, toate bunuri ce ne aparţin de drept şi care ar fi motivul care vă opreşte încă să ne impozitaţi şi chiloţii, tampoanele şi prezervativele şi ele tot bunuri, care încă nu se bucură de aceeaşi atenţie din partea guvernanţilor, care deocamdată ne mai acordă privilegiul ca după ce le cumpărăm, să le putem folosi fără să mai fim obligaţi să plătim impozite anuale.
Vroiam să cred că măcar dvs., ca profesor de drept constituţional, să fi reuşit să pătrundeţi textele siluitei Constituţii a României şi, astfel, să dispuneţi anularea tuturor impozitelor nedrepte, ilegitime şi neconstituţionale, nicidecum majorarea lor, cum constat că vă străduiţi astăti să o faceţi, pentru a vă umple astfel, iremediabil, de ruşine, dar şi pentru a vă atrage ura şi blestemelele celor oprimaţi de măsurine nedrepte, anacronice impuse şi menţinute de membrii cabinetului dvs., care dovedeşte că nu iubeşte omul gospodar şi competent ci numai derbedeii, scursurile şi drojdia societăţii pe care o edificaţi şi dvs.
Aşa fiind, vă informez că nu puteţi pretinde că intenţionaţi să modernizaţi statul român atîta timp cît chiar şi dvs. participaţi activ la jefuirea românilor, menţinînd în vigoare aceleaşi practici, obiceiuri şi metode ce vin din vremurile de tristă amintire, perpetuînd astfel bătaia de joc şi tîlhăria generalizată practicată şi de guvernul pe care îl conduceţi, spre disperarea românilor oropsiţi şi umiliţi prin astfel de metode anacronice.

Nica Leon 02.02.2010
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori

<<< Piata Universitatii 2009