Sectorul CIVES
 
 

Isi va face A.N.I. datoria?!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Isi va face A.N.I. datoria?!

Mesajde Nica Leon » Mar Feb 02, 2010 2:31 pm

Către,
Agenţia Naţională de Integritate,


Domnule preşedinte,


Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, sector 2, cod 021791, avînd în vedere că dvs. vă ocupaţi tocmai cu integritatea, vă sesizez şi vă rog să îl cercetaţi pe numitul Blaga Vasile, aflat astăzi în funcţia de ministru la Ministerul Administraţiei şi Internelor, individ care deşi nu a participat la Revoluţia română din Decembrie 1989 şi nu a dovedit încă că ar fi îndeplinit vreuna din condiţiile prevăzute la Anexa nr. II din Legea nr. 42/1990 sau la art. 3 lit. b pct. 3 din Legea nr. 341/2004, folosinduse de relaţiile sale neprincipiale a solicitat şi a primit certificat de revoluţionar, în baza căruia a primit apoi şi doua terenuri, nu unul cum prevede legea.
În cazul în care veţi dori să găsiţi probe pentru a devedi cele de mai sus, vă informez că acestea se găsesc în dosarul său, aflat în păstrare la S.S.P.R., unde se află declaraţiile sale olografe, dar şi declaraţiile mincinoase ale unor infractori, care în fals declară că respectivul ar fi îndreptăţit să primească certificatul de revoluţionar.
De asemenea, dovada dobîndirii celor două terenuri se afla în declaraţia sa de avere.
În cazul în care veţi considera necesar eu voi putea depune mărturie pentru a dovedi cele de mai sus, atît în cazul său, cît şi în cazul altor demnitari, aflaţi în situaţii similare.

Cu stimă,


Nica Leon 02.02.2010
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009