Sectorul CIVES
 
 

Cerere la C.N.S.A.S.

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Cerere la C.N.S.A.S.

Mesajde Nica Leon » Vin Apr 30, 2010 1:18 pm

Către,
C.N.S.A.S.
Dragi tovarăşi şi pretini,


Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, sector 2, cod 021791, văzînd prevederile Legii nr. 221/2009, avînd în vedere şi că bunicul meu, Nica Nicolae, din com. Nicilae Balcescu, fost Podul Lupii, actualmente în jud. Călăraşi, erou al României, ce a participat la luptele de la Marăşti, cînd unitatea pe care o comanda a lansat glorioasa deviză – p’aici nu se trece – imediat după instalarea la putere a bestilor comuniste a fost arestat, de comunişti şi de ruşi, care i-au furat şi toată averea, după care el şi toată familia sa au fost aruncaţi în temniţele de exterminare, fiind încadraţi în categoria chiaburilor, duşmani de clasă.
Pentru că a fost un om demn, ce nu a colaborat în odioasa perioadă a dictaturii comuniste – criminale cu bestiile pe care le-au pupat în cur şi le-au slugărit şi sprijinit însă, cu sîrguinţă şi mulţi dintre reprezentanţii C.N.S.A.S., aflaţi şi acum în funcţie, a fost torturat, schingiuit şi bătut în cap, pînă a orbit, după care a fost efectiv aruncat afară din puşcărie, pentru că îi încurca, întrucît refuza să moară.
Precizez că, la data arestării sale, miliţienii şi comuniştii-criminali, ce i-au condus la conacul bunicului meu, nu ştiau să scrie şi nu au întocmit nici un fel de acte, nici atunci cînd l-au arestat, pentru că a refuzat să plătească pentru a seasea oară cotele impuse de bestiile instalate la putere, nici cînd i-au furat toată averea şi nici atunci cînd în casa sa au instalat comandamentul rus, primăria, postul de miliţie, biblioteca sărească, căminul cultural şi o prăvălie.
Arăt că şi bunica mea, Nica Tudora, a fost arestată tot atunci, ea fiind ucisă cu cîteva luni înainte ca eu să mă fi născut în inumanul lagăr comunist, în anul 1955.
Din aceste motive, întrucît eu nu deţin nici un fel de documente, cu care să dovedesc urmaşilor comuniştilor criminali, mulţi aflaţi şi în funţii de judecători, cele de mai sus, iar de la arhive mi s-a comunicat că nu mai au documente din perioada respectivă, motivînd că au fost inundate, vă rog pe dvs. să îmi transmiteţi copiile documentelor ce se află în arhivele pe care le gestionaţi, referitoare la bunicul şi la bunica mea, victime inocente ale represiunii dictaturii criminale-comuniste.
Menţionez că nu solicit documentele şi despre unchii mei, omorîţi în închisorile bestiilor roşii, întrucît am convingerea că nu aţi binevoit să informatizaţi arhiva, pentru a face facilă o astfel de căutare.
Cu speranţa că veţi depune eforturile necesare, pentru a răspunde eficient la cererea mea legitimă, vă urez spor în toate.

Nica Leon 30.04.2010
Persecutat politic
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009