Sectorul CIVES
 
 

O tara jefuita sistematic chiar si de cei din tinara generat

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

O tara jefuita sistematic chiar si de cei din tinara generat

Mesajde Nica Leon » Dum Oct 17, 2010 2:41 pm

Scrisoare transmisa celor din mass - media.Este cel putin stinjenitor sa constat ca, dupa 20 de ani, scursi de la data cind, infruntind gloantele, am rasturnat odioasa dictatura comunista, tinerii dvs. moderatori nu au ajuns inca sa devina cetateni, nu cunosc prevederile pingaritei Constitutii a Romaniei, motiv pentru care se lasa pacaliti si purtati in discutii sterile invitati, ce fac parte dintre cei ce alcatuiesc turma hamesita a jefuitorilor tarii.
Daca acestia ar fi fost competenti, moderatorii ar fi putut invoca prevederile normelor constitutionale, care stabilesc, fara echivoc, ca sistemul creat pentru jefuirea banului public, prin stimulente, este cel putin nedrept, el instaurind abuziv privilegii pentru cei platiti cu salariile pe care nu le-au contestat niciodata pina in prezent.
Cum normele de aplicare a Codului Fiscal nu se afla in vigoare, conform art. 154 alin. 1 din terfelita Constitutie a Romaniei si stimulentele, fiind nedrepte, nu trebuiesc platite, iar sumele ce au fost deja platite celor din M.F., M.Muncii, A.N.P.C., O.P.C. si din alte institutii ale acestui stat nedrept, uzurpat si jefuit sistematic de comunisti - criminali si de urmasii lor, ar trebui recuparate, pentru a se reintregi bugetul statului.
Pentru recuperarea sumelor platite anterior perioadei de prescriere, de 5 ani, trebui sa se declanseze urmarirea penala a celor vinovati de instituirea abuziva a acestui privilegiu, in vederea recuperarii banilor de la cei vinovati, concomitent cu pedepsirea penala a celor ce au instituit si au tolerat acest sistem incompatiblil cu principiile unui stat de drept.
Constitutia Romaniei are tot ceea ce trebuie pentru a se proceda astfel.

Tocmai pentru ca moderatorii dvs. nu au cunostintele minime pentru a dobindi pe merit calitatea de cetatean, nici nu profita de situatia creata, pentru a pune in discutie daca existenta impozitelor si taxelor ce ingroasa conturile din care se platesc asa zisele stimulente, ar fi drepte, deci legale.
Amintesc numai ca ar trebui sa profitati de ocazie, in cazul in care doriti ca acest stat sa devina un stat de drept, sa puneti in discutie justetea impozitelor puse pe proprietatea privata a locuitorilor Romaniei, cum ar fi cel pe proprietatea imobiliara, pe autovehicule etc.
Daca si de aceasta data veti prefera sa va faceti ca nu vedeti realitarea, se va ajunge la situatia ca nici dvs. sa nu aveti de unde sa primiti o pensie decenta, atunci cind nu peste multa vreme veti fi nevoiti sa iesiti la pensie.

Nica Leon, 17.10. 2010
Binefacatorul Romaniei
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009