Sectorul CIVES
 
 

Kagulatii vor iarasi privilegiile militienilor!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Kagulatii vor iarasi privilegiile militienilor!

Mesajde Nica Leon » Lun Oct 18, 2010 5:27 pm

Domnule director Vasile Lincu,Am citit un articol, in revista ProLex (neinspirat titlu daca avem in vedere ca si acum, la mai bine de 20 de ani de la revolutie, in acest stat politienesc, exista nepermis de multe legi nedrepte, ilegitime ce nu se afla in vigoare conform art. 154 alin. 1 din pingarita Constitutie a Romaniei) nr. 19, in care pomeniti numele meu., suparat poate pentru ca nu las sa fie nepedepsite faptele politiei politice, comise prin intermediul unor infractori cu uniforme, inarmati din bani publici cu mitraliere etc., care, in cazul meu, au preferat, contrar Lex sa devina slugile si bratul inarmat al comunistului-criminal Iliescu Ion, ce a dorit cu orice pret, chiar si cu cel al sacrificarii unor natarai cu uniforme S.P.I.R.., sa desfiinteze Partidul Liber Democrat si sa ma persecute si sa ma jefuiasca pe mine, cel care am gindit,declansat si am condus la victorie revolutia romana din Decembrie 1989.

Gasesc ca pozitia dvs., exprimata in articol, este izbitor de conforma cu practicile, mentalitatile si obiceiurile criminalilor – comunisti, care la fel isi ascundeau identitate pentru ca astfel sa ascunda vinovatia crimelor comise in timpul bestialei dictaturi comuniste, comise si atunci la adaposul Lex, motiv pentru care, va rog, deocamdata, sa nu mai folositi numele meu doar din dorinta de a face pe plac unor criminali.

Daca intr-adevar ati fi un om liber si un bun roman si nu doar un om de bine, ar fi trebuit sa va folositi revista pentru a face ca Lex-urile post-revolutionare sa nu mai fie contrare si astazi literei si spiritului terfelitei Constitutii a Romaniei si a idealurilor Revolutiei romane.
Eu stiu bine ca pramatiile de romani au fost voluntari, punind la greu umarul, atit la instaurarea odioasei dictaturi comuniste cit si la desavirsirea contrarevolutiei, dar asta tot nu justifica perpetuarea obiceiului de a il huli tocmai pe cel ce v-a creat posibilitatea de a fi liberi si de a avea curajul sa faceti saltul necesar din rindul vitelor obediente in cel al cetatenilor onorabili.
Ori, dvs. ar fi trebuit, ca mai inainte de a imi folosi numele, cu scopul de a cere tocmai incalcarea altui Lex, sa ma fi contactat, pentru a va dovedi astfel recunostinta datorata, pentru ca v-am daruit, desi nu meritati, libertatea, in timp ce colegii dvs. militieni, atunci cind nu tineau de sase la jocurile clandestine de noroc pentru a lua pinca sau cind nu erau in campanii de sporire a bugetului propriu si prin metoda incasarii de spagi de la soferi sau cind nu se “distrau”, ucideau si schilodeau efectiv tinerii romani, luptatori pentru libertate, dreptate si adevar, notiuni desigur straine purtatorilor de uniforma din aceasta tara tembela, nedenuntati inca de ceilalti colegi de uniforma, ce si-au aratat astfel, definitiv, atasamentul netarmurit fata de politica ciminalului dictator si a clicii lui de bestii si ura netarmurita fata de dreptate si de adevar si care, si acum se folosesc de Lex numai atunci cind vor sa isi arate muschii si sa-si ascunda identitatea si faptele.
Speram ca cei 20 de ani de libertate, controlata de cagulisti si de urechisti, v-au fost de ajuns pentru a avea in sfirsit curajul sa va uitati in oglinda strimba a sufletului vostru, atit de maculat, pentru ca astfel sa capatati deprinderea de a deslusi textele mamei Lex, suprema si obligatorie chiar si pentru S.P.I.R, in care scrie cite ceva si despre idealurile Revolutiei din decembrie 1989, dar si despre dreptate si demnitate, care cica ar fi valori supreme si garantate, ca si despre drepturile locuitorilor Romaniei si despre obligatiile internationale ale acestei tari ce va plateste atit de bine, dar, dupa cum am vazut, in articolul cu pricina, dvs. tinjiti tot dupa recuperarea integrala a practicilor, obiceiurilor si privilegiilor pe care le-ati avut in perioada de trista amintire.
Dupa citirea articolului cu pricina as vrea sa cred ca S.P.I.R nu ar fi sinomim, asa cum spun unii mai hitri, cu Serviciul de Paza a Infractorilor din Romania, cce ar fi format indivizi care nu doresc nici acum sa dea seama pentru faptele lor, nici macar in fata judecatorilor, care in cazul meu au fost cei curiosi sa ii invite nominal, in sala de judecata, pentru a ii vedea si cum arata fara cagulele care le ascundeau identitatea.
Chiar mai credeti ca prin reutilizarea unor asemenea practici veti reusi sa ascundeti faptele abominabile ale celor ce au fost cozile de topor in mina alogenilor criminali – comunisti, ce au napastuit si mai napastuiesc, jefuiesc si distrug inca Romania, la adaposul cagulatilor de tot felul?!
Eu am convingerea ca va inselati, iar pentru a-mi dovedi contrariul astept cu interes sa vad publicat, in Pro Lex, macar acest drept le replica, daca nu cumva veti indrazni sa faceti pasul necesar, spre a publica si listele cu numele celor vinovati de intemnitarea, torturarea, umilirea si exterminarea romanilor patrioti.

Cu indignare, 18 10 2010

Nica Leon
Binefacatorul Romaniei
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009