Sectorul CIVES
 
 

Noi falsificatori ai istoriei!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Noi falsificatori ai istoriei!

Mesajde Nica Leon » Sâm Oct 30, 2010 5:33 pm

http://www.incomodph.ro/anchete/ion-ili ... ecreta-vii

Am citit scrierile voastre, cel putin neserioase, intitulate “ION ILIESCU- BIOGRAFIA SECRETA ( VII) http://www.incomodph.ro/ - addcommentshttp://www.incomodph.ro/
ca sa nu spun mincinoase, care nu contribuie deloc la slujirea adevarului. Daca ati fi fost niste oameni instruiti, cu dragoste de tara si de adevar, ar fi fost cazul, ca mai inainte de a colporta informatii vadit neadevarate si total neprobate, sa va fi informat de la surse credibile si de la martori oculari. Dar, nu ati facut-o pentru ca, de, mintea fiind o constanta, ea nu a ajuns nici la multi dintre cei ce slujesc cu atita inversunare dezinformarea si falsificarea istoriei.
In aceste rinduri nu mi-am propus sa va defiintez fanteziile, dar pentru a va dovedi ca bateti la greu cimpii, va rog sa publicati si dovezile pe care le aveti de ati scris:
1. "Pe 21 decembrie, o echipa instalata in podul Ateneului s-a cuplat la reteaua de amplificare a Pietii Palatului si, in plina cuvantare a lui Ceausescu, a introdus in statie o banda sonora inregistrata anterior, la represiunea din fata Catedralei de la Timisoara. Pe banda se aud urlete de femei, rapait de mitraliere si scrasnete de tancuri." - Daca ar fi fost asa, cum explicati voi ca in nici unul din filmele inregistrate atunci nu se aud tipetele decit foarte slab si nu la intensitatea aplauzelor de pina atunci, avind in vedere ca difuzoarele erau aceleasi? Cit despre mitraliere si tancuri ele or fi rasunat numai in mintea balnava a unor exaltati, cu aere de istorici.
2. " Se formeaza in Piata Universitatii un nucleu de rezistenta." Cum adica se formeaza? Cine il formeaza, cumva rusii din capul autorilor? De unde stiu ei asta? Au fost cumva acolo, la fata locului, atunci cind complotistii straini l-au format?
3 "Pentru a scapa de supravegherea permanenta si neincrezatoare a revolutionarilor lui Nica Leon si a altora, micul grup al lui Iliescu a pretextat ca avea nevoie de liniste, pentru a lucra." Daca complotistii sovietici au dat o lovitura de stat care era rolul meu atunci? De ce gerupul lui Iliescu se ferea de mine? Si cum putea el sa "scape" de mine, intr-o cladire pe care o controlam total? Nu credeti ca fabulati fiind astfel dusmani ai adevarului. Procedind astfel, nu numai ca insultati dar si deserviti istoria adevarata, pe care si voi, ca foarte multi dintre neispravitii ce se dau istorici(a se citi isterici) face ca cititorii sa se indeparteze de astfel de scrieri, ce nu au nimic in comun cu realitatea acelor zile si nopti. Scrierea voastra este numai o facatura, iar voi numai niste intrigani jalnici.

La fel procedeaza altii care, tot dupa ureche, adauga chiar si la declaratie gen. Iulian Vlad facuta la Comisia parlamentara ...

Domnul Gabrielescu: Ati auzit despre acele simulatoare care s-au folosit?


Domnul Vlad: Sigur, tot Securitatea le avea… Mi se pare ca tot un asemenea aparat electronic s-a folosit si in ziua de 21 decembrie cand s-a spart mitingul. Dupa ce a facut Nica Leon (a strigat �Timisoara, Timisoara!� – n.n.) s-a auzit o arma automata si s-a creat panica mare…�”

Insa, in privinta armei automate si gen.Vlad a fost dus in eroare. Zgomotul, adica pocnetele care erau auzite pina si in interiorul cladirii C.C., era produs de betele de la pancarte, ce se rupeau in ritm alert, intrucit cei ce le tineau, fiind cuprinsi de panica, uitasera sa le arunce, iar ei fugeau, tinindu-le strins in miinile lor, care incotro.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 28 vizitatori

<<< Piata Universitatii 2009