Sectorul CIVES
 
 

Accesul liber la justitie?

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Accesul liber la justitie?

Mesajde Nica Leon » Sâm Noi 06, 2010 2:30 pm

Către,
C.S.M.Doamnă preşedintă,Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5. bl. 3C, ap. 23, sector 2, cod 021791, avînd în vedere prevederile pîngăritei Constituţii a României şi ale Legilor 303 si 304/2004, vă înaintez prezenta plîngere, pe care vă rog să o cercetaţi şi să dispuneţi, de îndată, tuturor preşedinţilor instanţelor, unde este anulat şi efectiv îngrădit accesul liber al justiţiabililor în incinta clădirilor unde funcţionează instanţele, să desfiinţeze filtrele existente în prezent şi să dezafecteze şi să evacueze imediat aparatura instalată în locurile de acces respective.
De asemenea, vă rog să îmi comunicaţi ce măsuri veţi dispune împotriva preşedintelui Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, care in mod abuziv a permis ca liberul acces în sediul instanţei să fie ingrădit şi obstrucţionat, iar dreptul constituţional sa fie anulat prin contractul pe care îl are această instituţie cu Jandarmeria română.
Solicit cele de mai sus întrucît nu este pentru prima dată cînd nişte tembeli, ce poartă uniforma militară a statului, cu însemnele Jandarmeriei române, îmi anulează dreptul constituţional prevăzut şi garantat de art. 21 alin. 1 şi 2, numit şi accesul liber la justiţie, aşa cum a fost şi la data de 02 11 2010 cînd fusesem citat şi trebuia să mă prezint la instanţă, pentru a-mi susţine cauza în recursul declarat de reprezentanţii statului român, stat ce a vîndut ilegal Banca Comercială Română, nedreptăţindu-mă şi discriminîndu-mă astfel.
Deşi am ajuns la uşa secundară de acces în clădirea respectivei instanţe, loc destinat, prin dispoziţia celei mai înalte instanţe judecătoreşti din România, să fie folosit de plebe, adică de cetăţenii de categorie inferioară, avocaţi şi justiţiabili, dacă au pretenţia de a avea acces la justiţie, uşa principală fiind rezervată numai judecătorilor, personalului instanţei şi şmecherilor, care astfel capătă rangul de cetăţeni de primă categorie, încălcîndu-se astfel dreptul garantat tuturor, prin art. 16 alin. 1 şi 2 din terfelita Constituţie a României, loc unde am ajuns la ora 8,20, şi unde am fost brutal oprit de doi gealaţi, cu uniforme de jandarmi, care mi-au blocat accesul liber şi mi-au interzis să intru dacă nu desert, pe o anumită masa, tot conţinutul buzunarelor mele.
Auzind o astfel de obrăznicie, i-am intrebat dacă au mandat de la judecător, care să le dea dreptul de a mă percheziţiona şi de a-mi pretende mie, cetăţean liber, binefăcător al României, posesor nu numai a titlului de revoluţionar dar şi al prezumţiei de nevinovăţie, solicitîndu-le, totodată, să îmi comunice copia actului normativ, aflat în vigoare, prin care a fost anulate drepturile constituţionale şi prezunţia de nevinovăţie a locuitorilor României.
În loc să îmi prezinte cele solicitate, repectivii mi-au blocat efectiv accesul şi m-au sechestrat, în respectivul loc, mai bine de o oră, timp în care, cu toate insistenţele mele, respectivii răufăcători, plătiţi din bani publici, au refuzat să cheme judecătorul de serviciu, nu mi-au prezentat nici un act normativ care să justifice un asemena abuz, ci doar repetau într-una ca papagalii, că pe ei nu îi interesează nici prevederile constituţionale, nici cele legale, ci numai un aşa zis regulament de ordine interioară, act inexistent şi neopozabil mie, deoarece nu a fost publicat în Monitorul Oficial şi care, oricum, nu era nici măcar afişat la sediul instanţei.
În tot acest timp, gealaţii jandarmeriei îmi spuneau că trebuie să mă las percheziţionat şi iradiat de aparatura lor menită să violeze intimitatea românilor şi a drepturilor lor fundamentale, că este musai să îmi golesc şi să le arăt tot ceea ce am în buzunare dacă doresc să am privilegiul să ajung în faţa instanţei de judecată, spundu-mi că aşa este şi la aeroport.
Doamnă preşedintă a C.S.M., am ferma convingere că justiţia din România este total aeriană, chiar şi sub nevinovata dvs. activitate, motiv pentru care consider că nu mai era cazul ca şi jandarmii să îmi confirme aceast stare deplorabilă, reală însă, acesta fiind şi motivul pentru care ei îmi tot repetau că la justiţie este la fel ca la aeroport, dacă vrei să zbori trebuie să te laşi umilit şi percheziţionat.
Cum eu sînt unul dintre cei foarte puţini la număr, în această ţară, cu demnitate şi coloană vertebrală, nu m-am supus pretenţiilor lor abuzive şi, făcînd scandal, am avut privilegiul să fie chemat, după mult timp pierdut, un alt gealat, cu aceeaşi uniformă, care fără să se prezinte a reconfirmat aceleaşi enormităţi spuse şi de subordonaţii săi.
Abia după ce l-am somat să se prezinte, respectivul a spus că se numeşte lt. Alin Marin, spunîndu-mi că pe el nu îl interesează nici constituţia şi nici alte legi, că el respectă numai un ordin şi aşa zisul regulament, că nu îi pasă dacă se află în vigoare sau nu şi nici dacă a fost sau nu publicat în Monitorul Oficial, iar cînd am cerut să mi-l arate s-a supărat şi m-a ameninţat că mă amendează.
Din această cauză eu am pierdut peste o oră din viaţa mea preţioasă, chiar în casa legii, jandarmii avînd ordin să mă persecute, să mă ameninţe, să mă intimideze şi să îmi anuleze drepturi şi libertăţi fundamentale, garantate de înjosita Constituţie a României, act suprem şi obligatoriu şi pentru instanţe ca şi pentru criminalii cu uniforme de jandarmi, forţîndu-mă astfel să nu mă mai prezint în faţa instanţei de judecată.
Desigur, am convingerea că toate aceste abuzuri, declanşate împotriva mea, nu au fost o întîmplare, ci ele sînt proba unei acţiuni premeditată, ordonată de reprezentanţii statului român, în complicitate cu reprezentanţii in-justiţiei din România, extrem de supăraţi întrucît că am curajul să cer instanţelor să constate abuzurile pe care le-au săvîrşit, cu ocazia înstrăinării abuzive a Băncii comerciale Române – bun public inalienabil, conform aceleeaşi siluite Constituţii a României.
Avînd în vedere cele de mai sus şi mai înainte de a mă adresa Curţii de Justiţie a Comunităţii Europene, căreia îi voi cere să constate că România nu este un stat de drept, ci doar unul totalitar, o adevărată ruşine a vremurilor prezente, stat ce nu a îndeplinit şi nici nu îndeplineşte nici unul dintre criteriile de aderare la Uniunea Europeană, motive mai mult decît suficiente pentru ca judecătorii europeni să decidă anularea calitaţii de membru al U.E. concomitent cu retragerea statutului de membru unei ţări care îşi persecută pînă şi eroii, vă rog pe dvs. să îmi comunicaţi ce măsuri aţi dispus pentru ca tembelii ajunşi în fruntea instanţelor din România să respecte prezumţia de nevinovăţie, să respecte justiţiabilii cărora să le recunoască şi să le respecte întocmai, efectiv şi deplin, drepturile şi libertăţile garantate pînă şi de pîngărita Constituţie a României.
Doamnă preşedintă, prin cele invocate mai sus am făcut demonstraţia că acest stat nu este unul de drept, nu numai pentru că a reinviat şi reimpus metoda dublului standard, dar şi pentru că, acum, ca şi în vremurile bestialei dictaturi comuniste, semantica limbii oficiale este total diferită de cea folosită de magistraţi, contrară celei publicate de specialiştii în filologie, în DEX, accesul liber la justiţie, prevăzut şi garantat de art. 21 alin. 1,2 şi 3 din terfelita Constituţie a României fiind efectiv inexistent atîta timp cît judecătorii nu respectă nici textul constituţional, nici prevederile art. 1 şi 4 din Legea nr. 303/2004 (r1), nici preambulul şi art. 2, art. 4, art. 6, art. 7 şi art. 10 din Legea nr. 304/2004 (r1), nici Convenţia europeană, nici tratatele internaţionale în materie, nici prezunţia de nevinovăţie şi nici măcar legile bunului simt atunci cînd impun ca cei ce vor să intre în casa justiţiei să o facă doar pe uşa din dos şi numai după ce au fost profund umiliţi, copios pipăiţi, iradiaţi şi bine scotociţi prin buzunare, pentru că, nu-i aşa, în mintea cretinoidă a reprezentanţilor originalului stat român, accestul liber la justiţie este sinomim cu impunerea taxelor de timbru şi de timbru, cu reimpunerea cenzurii, prin anularea cererilor justiţiabililor, care nu vor să plătească birul ruşinos impus nedrept prin Legea nr. 146/1997 şi cu percheziţiile corporale, ca şi la aeroport.

Cu profund dispreţ şi enormă greaţă,
Nica Leon 06.11.2010
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 26 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009