Sectorul CIVES
 
 

Catre SSPR

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Catre SSPR

Mesajde Nica Leon » Sâm Noi 06, 2010 3:26 pm

Către,
S.S.P.R.

Domnule secretar de stat,


Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5. bl. 3C, ap. 23, sector 2, cod 021791, avînd în vedere prevederile legale ca şi faptul că sînt cel ce a declanşat şi condus la victorie Revoluţia română din Decembrie 1989, dar şi obligaţia dvs. legală de a respecta adevărul istoric, ca şi prevederile H.G. nr. 1707/2006, precum şi faptul că le-au fost preschimbate certificatele de revoluţionar la zeci de mii de infractori, care nici pîna astăzi nu şi-au dovedit faptele lor deosebite, fără de care eu nu aş fi declanşat şi nu aş fi condus la victorie revoluţia, vă întreb care ar fi temeiul legal pentru care eu sînt persecutat, neprimind pînă azi certificatul datorat mie, ca binefăcător al României.
Deşi ştiu că în această ţară tembelă se respectă cu sfinţenie zicala care spune că nici o faptă bună nu va rămîne nepedepsită, sînt totuşi nevoit să constat că în timp ce eu sînt persecutat, tocmai pentru că am luptat împotriva criminalilor-comunişti, a căror odioasă dictatură am răsturnat-o oficial de la putere, reprezentanţii S.S.P.R. şi cei din comisia parlamentară, compusă, de asemenea, din mai mulţi infractori cu certificate de “revoluţionar”, au preschimbat la greu certificatele celor care au participat activ la subjugarea, jefuirea, umilirea şi distrugerea locuitorilor Romaniei, a celor ce au fost dovediti ca au tras la revoluţie în manifestanţi, dar şi pe cele ale multor impostori, ce au declarat în fals că ar fi participat la revoluţie.
Aşa fiind, vă rog să îmi comunicaţi cînd îmi veţi îmnîna noul formular al certificatului de revoluţionar, cu menţiunea de reţinut şi luptător, dar şi ce măsuri aţi întreprins pînă în prezent pentru a fi pedepsiţi cei ce au eliberat certificate spre folosul unor infractori, în paguba statului şi a imaginii şi credibilităţii româniei, avînd în vedere că numai în ultimul computer, dosit la sediul acestei instituţii, s-au găsit peste 700 de certificate eliberate prin recurgerea la metoda eratei.
Cu speranţa că bunul simţ nu a murit o dată cu porcul Adrian Păunescu, vă urez toate cele bune.
Prezenta constituie dovada punerii in intîrziere a S.S.P.R.

Nica Leon 06.11.2010
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 28 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009