Sectorul CIVES
 
 

Este Romania un stat de drept?!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Este Romania un stat de drept?!

Mesajde Nica Leon » Lun Noi 15, 2010 1:09 pm

Către,
S.S.P.R.Domnule secretar de stat,Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5. bl. 3C, ap. 23, sector 2, cod 021791, posesor al titlului de onoare prevăzut de Legea nr. 42/1990, conferit în temeiul art. 94 lit. a din Constituţia României, abia în anul 2000, prin publicarea în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 100 din 7 martie 2000, a numelui meu, la poziţia nr. 12842 din ANEXA nr. 2/43, din 26 februarie 2000, la Decretul nr. 37/2000 privind conferirea … titlului de Luptător pentru Victoria Revoluţiei Române din Decembrie 1989, avînd în vedere şi prevederile art. 15 alin. 2 din pîngărita Constituţie a României, ca şi prevederile Legii nr. 42/1990 art. 10 lit. f) acces gratuit la tratament şi consultaţii în spitalele şi policlinicile Ministerului Sănătăţii şi Ministerului Apărăii Naţionale; g) medicamente gratuite; - vă rog să îmi comunicaţi ce aţi făcut dvs., concret, pornind de la titulatura secretariatului, ce confirmă faptul că dvs. ar trebui să fiţi cei ar trebui să rezolvaţi şi să împuţinaţi problemele revoluţionarilor şi nu cei care să le faceţi fel de fel de probleme acestora, pentru ca şi eu să pot benefica, oriunde pe teritoriul României, de aceste drepturi inalienabile.
Vă întreb aceasta, deoarece, am constatat că nu aţi făcut nimic pentru ca aceste drepturi legitime să fie efectiv şi permanent respectate, pentru a îmi fi asigurată posibilitatea de a fi tratat în policlinicile şi spitalele de stat, în orice localitate a ţării, aşa cum prevede legea, în mod absolut gratuitşi de a primi medicamente gratuite oriunde pe teritoriul naţional al României.
Şi pentru a vă confirma adevărul celor de mai sus, vă informez că am avut probleme medicale, tocmai cînd mă aflam în judeţul Suceava, iar medicii de acolo au refuzat să mă trateze în mod gratuit şi să îmi elibereze reţeţe gratuite pentru medicamentele şi medicamente gratuite, care îmi erau necesare, spunîndu-mi-se că nu există, deocamdată, prevăzut nici un mecanism legal de decontare a sumelor respective, de la bugetul dvs. sau de la cel de stat, pentru a fi îndeplinite prevederile legale în materie.
De asemenea, vă informez că, în mod la fel de ilegal, casa de sănătate nu recunoaşte şi nu respectă dreptul legal nici în cazul tratamentelor şi nici in cel al medicamentelor gratuite, fiind obligat să plătesc de fiecare dată atît tratamentele stomatologice cît şi medicamentele prescrise mie de medici.
Aşa fiind, anexez la prezenta chitanţele care dovedesc sumele ce mi-au fost pretinse şi încasate în mod abuziv, în ultimul timp, cu rugămintea să mi le decontaţi şi să îmi trimiteţi banii prin mandat poştal.
Ca atare, va rog să îmi cominicaţi dacă şi cînd veţi acţiona pentru a îmi asigura drepturile legale şi pentru a realiza efectiv modalitatea de plata a asistenţei, a tratamentelor şi a medicamentelor gratuite, pe tot teritoriul României, fără a mai întîmpina problema inexistenţei mecanismelor de decontare a respectivelor cheltuieli, de la bugetul de stat, stat care mie îmi este foarte dator.
Cu speranţa că îmi veţi trimite un răspuns legal, vă urez toate cele bune şi putere de muncă, pentru a vă îndeplini obligaţiile pe care le aveţi.

Nica Leon 15.11.2010
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009