Sectorul CIVES
 
 

Sub pulpana C.S.M. justitia este corupta, nu doar oarba!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Sub pulpana C.S.M. justitia este corupta, nu doar oarba!

Mesajde Nica Leon » Sâm Noi 20, 2010 3:52 pm

Către,
C.S.M.Spre ştiinţă Preşedintelui României, Dl. Traian Băsescu

Doamnă preşedinte,
Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, sector 2, cod 021791, v-am sesizat, chiar de mai multe ori, că mai mulţi parchetarii de la Parchetul de pe lîngă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, au săvîrşit înfracţiunea de împiedicare a înfăptuirii justiţiei, de favorizare a infractorului şi de complicitate, pe lîngă alte infracţiuni cum ar fi fals, uz de fals etc. fapte comise de respectivii, care deşi erau obligaţi, prin lege, să efectueze cercetări temeinice şi legale, pentru a apăra legalitatea şi dreptatea, în această ţară jefuită şi năpăstuită de criminalii-comunişti, au refuzat să dea curs plîngerilor penale pe care le-am transmis respectivei instituţii, conştienţi fiind de temeinicia şi justeţea lor, plîngeri în care reclamam comiterea unor fapte penale grave în procesul de fabricare a aşa zişilor revoluţionari, activitate în care au fost incluşi şi numeroşi parlamentari, demnitari, parchetari ş.a.m.d. care, prin dare şi luare de mită, prin trafic de influnţă etc. au ajuns să posede, ilegal, certificatele prevăzute de Legea nr. 42/1990 şi Legea nr. 341/2004.
Cu toate că nici acum, după mai bine de zece ani, plîngerile mele nu au intrat în circuitul firesc, legal, spre a fi cercetate, în vederea trimiterii în judecată a celor vinovaţi, ceea ce ar fi contribuit semnificativ nu numai la înfăptuirea justiţiei ci şi la reducerea cheltuielilor efectuate şi acum, în mod ilegal şi total nemeritat, de la bugetul de stat, pentru a se asigura unor infractori drepturile prevăzute de Legile recunoştinţei, nici Procurorul General, căruia i-am reclamat această situaţie intolerabilă şi nici reprezentanţii C.S.M. nu au dispus vreo măsură concretă şi nici măcar nu au catadicsit să îmi transmită răspunsul legal datorat.
Eu cunosc că vă vine greu să dispuneţi să fie cercetaţi tocmai unii dintre colegii dvs. de castă, dar, în acelaş timp sînt conştient şi de obligaţiile care vă revin, conform Legii nr. 317/2004, pentru a dispune, totuşi, respectarea dreptăţii, a adevărului şi a legalităţii şi în această ţară profund coruptă, în care cetăţenilor corecţi le-a fost anulat abuziv pînă şi dreptul constituţional de a mai avea acces liber la justiţie, pentru ca astfel să fie deranjaţi din ce în ce mai rar tîlharii care jefuiesc, la lumina zilei, chiar sub nasul magistraţilor, această năpăstuită şi umilită ţară.
Avînd în vedere cele de mai sus, ca şi faptele penale grave, de corupţie, prezentate publicului şi în cadrul emisiunii”România, te iubesc” de postul PRO Tv., în cursul căreia s-a făcut dovada că inclusiv reprezentanţii statului se fac vinovaţi de jefuirea bugetului de stat, ei fiind printre cei ce au închis ochii, dar şi-au umplut bine pungile lor fără de fund, cînd au acceptat să treacă prin comisii, deci să aprobe, să fie făcuţi “revoluţionari” cu acte în regulă, infractori aflaţi în zilele Revoluţiei române ori în puşcărie, ori în afara frontierelor de stat ale României, pentru a nu aminti şi de faptul că absolut nici unul dintrte posesorii de certificate, prevăzute de Legea nr. 42/1990 şi Legea nr. 341/2004, nu au făcut niciodată vreo dovada irefutabilă a faptelor lor deosebite, care să fi contribuit decisiv la victoria Revoluţiei române, aşa cum prevede şi legea, dar şi H.G. 1707/2006.
Aşa fiind, vă rog să îmi comunicaţi ce măsuri legale veţi dispune împotriva procurorilor ce se fac vinovaţi de ţinerea în nelucrare a plîngerilor mele penale, ce au comis astfel şi infracţiunile de împiedicare a înfăptuirii justiţiei, de favorizare a infractorului, de abuz în serviciu, în formă calificată, de participare la devalizarea bugetului de stat etc., dar şi împotriva procurorilor care, deşi nu îndeplineau şi nu îndeplinesc nici una dintre condiţiile prevăzute de Legile recunoştinţei, au primit totuşi, ilegal, certificatele prevăzute de aaceste legi, dar şi drepturile respective, unii vînzînd apoi terenul primit, cu sume de peste 1.000.000 de USD, conştienţi fiind că le-au luat fără drept şi trebuie să le întroducă în circuitul civil cît mai repede.
De asemenea, vă rog să îmi comunicaţi ce măsuri legale veţi dispune şi împotriva judecătorilor, care, prin nerespectarea prevederilor Legii nr. 42/1990, a Legii nr. 341/2004 şi a H.G. nr. 1707/2006 art. I, au dat soluţii netemeinice şi nelegale, obligînd astfel S.S.P.R. să le elibereze certificatele prevăzute de aceste legi, unor infractori, doar pe baza unor fotografii şi a unor mărturi mai mult decît false, care nu probau, în nici un fel, că respectivii, ar fi avut fapte deosebite, care să fi contribuit decisiv la victoria Revoluţiei române din Decembrie 1989.
Sper că de această dată veţi dispune să îmi fie transmis un răspuns legal, care să poarte semnătura unui membru al C.S.M., pentru că, în caz contrar, voi fi nevoit să vă chem în judecată, concomitent şi cu transmiterea unei sesizări Comisarului european pentru justiţie, dar şi copii după prezenta la toţi ambasadorii ţărilor membre U.E.

Cu profundă greaţă,

Nica Leon 20.11.2010
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009