Sectorul CIVES
 
 

Autorităţile jefuiesc încă românii!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Autorităţile jefuiesc încă românii!

Mesajde Nica Leon » Dum Ian 09, 2011 2:17 pm

Domnule ministru,

Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, sector 2, cod 021791, avînd în vedere prevederile art. 1 alin. 3 şi 5 şi art. 44 alin. 1, 2, 3,4,6, 8 şi 9 şi art. 154 alin. 1 din pîngărita Constituţie a României, vă rog să dispuneţi să îmi fie comunicat actul prin care autorităţile acestui stat au hotărît să îmi fie naţionalizate sau confiscate plăcuţele numerelor de înmatriculare, ale autoturismului cumpărat de mine, plăcuţe pe care am fost obligat să le predau unui poliţist de la D.R.P.C.I.V., la data de 06 01 2011, fără să fiu despăgubit, în prealabil şi fără să mi se prezinte actul normativ care să prevadă o astfel de măsură abuzivă sau procesul verbal de confiscare a acestor bunuri proprietate a mea exclusivă.
Menţionez că fără să predau plăcuţele numerelor vechi de înmatriculare, pe care eu le plătisem o dată cu achitarea contravalorii autoturismului cumpărat de mine, poliţistul de la D.R.P.C.I.V. a refuzat să îmi elibereze noile numere, refuzînd astfel să îmi fie înregistrată maşina, fiindu-mi astfel anulat abuziv unul dintre atributele dreptului de proprietate, ce este încă un drept absolut, respectiv dreptul de folosinţă a autoturismului.
Aşa fiind, eu avînd dovezi certe cu care să pot dovedi instanţei de judecată abuzul comis asupra mea, vă rog să dispuneţi, totodată, să îmi fie restituite numerele respective sau să îmi fie plătită imediat justa lor contravaloare, precum şi o sumă îndestulătoare care să acopere pe lîngă timpul pierdut, pentru a mă deplasa la un mecanic dispus să îmi scoată numerele, drumul făcut pentru a-l găsi şi umilinţa cu care am fost tratat în această ţară, căreia eu i-am dăruit libertatea şi posibilitatea de a deveni un stat de drept, stat care să îşi respecte şi să îşi preţuiască cetăţenii şi timpul acestora, valoare dispreţuită încă de autorităţi, chiar şi atunci cînd le ceri numai să îţi elibereze nişte banale numere de circulaţie .
De asemenea, profit de ocazie pentru a vă ruga să dispuneţi să îmi fie transmis şi actul din care să rezulte că autoturismul cumpărat de mine, deci proprietatea mea exclusivă, a intrat automat şi în proprietatea Consiliului Local al Primăriei Sectorului 2 sau a Primăriei Sectorului 2, instituţii cărora am fost forţat să le plătesc suma nedatorată de 52 lei, sumă fără de care mi s-a refuzat înregistrarea autoturismului meu, de aceeaşi poliţişti de la D.R.P.C.I.V. , fiind încălcate astfel şi prevederile Legii nr. 500/2002.
În cazul în care veţi constata că nu există astfel de acte, vă rog să îmi comunicaţi dacă eu încă sînt pedepsit să suport asemenea masuri abuzive şi degradante, pentru că am luptat şi am răsturnat de la putere bestiala dictatură comunistă, iar acum, reprezentanţii autorităţilor statului, ca foşti vajnici slugoi ai regimului odios, de tristă amintire, mă persecută şi astăzi, impunîndu-mi măsurile aberante, anacronice şi ilegitime arătate mai sus.
Totodată vă rog să îmi comunicaţi dacă dvs., ca membru în Guvernul României, mai consideraţi a fi valabile idealurile Revoluţiei române şi normele constituţionale, ca şi drepturile fundamentale ce îmi sînt şi mie garantate de terfelita Constituţie a României, iar în caz afirmativ vă rog să îmi comunicaţi dacă cumva aţi dispus sau s-a reglementat, printr-un act oficial, că eu aş fi încă sclavul României.
În cazul în care veţi avea amabilitatea să constataţi că sclavia a fost de mult abolită, chiar şi prin victoria Revoluţiei române din Decembrie 1989, cînd au fost instaurate, cu putere de lege şi idealurile în virtutea cărora am declanşat-o şi am condus-o la victorie, vă rog să îmi comunicaţi în temeiul cărui principiu ce se află la baza guvernării unui stat de drept, a fost instituită aberanta, anacronica şi nedreapta impunere ca eu, om liber, să fiu obligat să plătesc Primăriei Sectorului 2, pe lîngă taxa de înmatriculare de 52 de lei şi un impozit/taxă anuală, calculat ilegitim numai pentru faptul eu deţin în proprietate, în România, un autorurism Tico, cu capacitatea cilindrică de 796 cc.
De asemenea, avînd în vedere prevederile constituţionale şi cele din Legea nr. 544/2001, vă rog să îmi comunicaţi copiile actelor (devize, fişe de calcul etc) care au stat la baza stabilirii contravalorii unei banale hîrti tipărite, numită certificat de înmatriculare, pentru care am fost obligat să plătesc la D.R.P.C.I.V. mult mai mult decît pe o enciclopedie, carte tipărită pe sute de pagini de hîrtie velină, cu sute de planşe color, cu coperţi cartonate, învelite în piele. Totodată, vă rog să dispuneţi să îmi fie comunicate şi devizele sau fişele de calcul care au stat la baza impunerii unui preţ exorbitant, necuvenit, pe care am fost obligat să îl plătesc pentru noile numere de înmatriculare, sumă ce reprezintă 0,325% din valoarea de piaţă a autoturismului meu, precum şi actele prin care a fost stabilit ca monopolul confecţionarii numerelor de înmatriculare să aparţină numai Ministerului Administraţiei şi Reformelor Administrative -D.R.P.C.I.V.
În acelaş sens, vă mai rog, să îmi comunicaţi conform cărui principiu al statului de drept eu am fost obligat să plătesc o treime din valoarea autoturismului meu, sub formă de taxe, doar pentru a îmi fi eliberate nişte banale numere de circulaţie, de fapt două table vopsite, fără de care mi se interzice să îmi pot ecercita dreptul de folosinţă a acestui bun, proprietate personală.
Cu speranţa că de această dată voi primi un răspuns complet şi competent, direct de la dvs. domnule ministru şi nu de la unul dintre miliţienii tîmpiţi, ce vă înconjoară, care după Revoluţia română şi-au schimbat numai uniforma, nu şi mentalitatea, vă urez toate cele bune.
Nica Leon 09.01.2011
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 17 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009