Sectorul CIVES
 
 

Rovinieta, un alt jaf national!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Rovinieta, un alt jaf national!

Mesajde Nica Leon » Vin Ian 14, 2011 8:15 am

Către,
Ministerul Transporturilor,Doamnă ministru,Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, sector 2, cod 021791, avînd în vedere regulamentele europene, prevederile pîngăritei Constituţii a României şi cele ale Legii nr. 544/2001, ca şi practica tenebroasă, ce se tot perpetuează din vremurile de tristă amintire, cînd în această ţară se afla la putere odiosul dictator comunist şi sinistra sa soţie, prin care posesorii de autovehicule sînt jefuiţi de cei ce se consideră abuziv stăpînii reţelei naţionale de drumuri, vă rog să dispuneţi să îmi fie comunicat actul prin care a trecut din proprietatea noastră, a celor ce am contribuit cu bani, pentru a fi construită această reţea de drumuri, ca şi cu munca umilitoare şi foarte prost plătită, în proprietatea Guvernului României, a Ministerului Transporturilor şi a C.N.A.D.N.R.
În cazul în care nu există un astfel de document, vă rog să dispuneţi să îmi fie comunicat principiul valabil într-un stat de drept, în baza căruia şi dvs. perpetuaţi practica anacronică, umilitoare şi păguboasă, ce încalcă dreptatea şi demnitatea tuturor proprietarilor reţelei naţionale de drumuri din România, de a îi tîlhări pe cei ce doresc să îşi exercite dreptul de a folosi drumurile patriei, subjogată şi jefuită încă de criminali-comunişti şi prin birul numit rovinietă.
Întrucît am ferma convingere că nu există un act legitim, în vigoare, conform art. 154 alin. 1 din terfelita Constituţie a României, vă rog să îmi comunicaţi în temeiul cărui principiu ce stă la baza guvernării statelor de drept, dvs. menţineţi şi chiar încurajaţi practică ruşinoasă de a fi jefuiţi proprietarii de autovehicule, atunci cînd aceştia, în virtutea dreptului absolut la proprietate, folosesc reteaua naţională de drumuri şi autostrăzi din România, proprietate publică inalienabilă, realizată numai din banii şi cu munca lor.
Cu speranţa că voi primi un răspuns competent, vă urez toate cele bune.

Nica Leon 14.01.2011
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009