Sectorul CIVES
 
 

Oare are Boc principii?!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Oare are Boc principii?!

Mesajde Nica Leon » Lun Mai 23, 2011 2:53 pm

Domnule prim-ministru Emil Boc,Am vazut declaratia dvs. televizata, facuta saptamina trecuta, in care vorbeati despre ajutoarele sociale pe care le preconizati pentru a fi acordate familiilor celor ce au venituri mai mici de 850 de lei de persoana, pe luna.
Sint nevoit sa constat ca, procedind asa si dvs., desi sinteti profesor de drept constitutional, nu respectati prevederile pingaritei Constitutii a Romaniei si astfel, perpetuati nenorocitul statut de stat tilhar, pe care il are Romania, dobindit o data cu invadarea tarii de Armata Rosie.
Si pentru a putea intelege usor despre ce este vorba am sa va amintesc de prevederile constitutionale de la art. 1 alin. 3 si 5, art. 16, art. 47 alin. 1 si art. 154 alin. 1. Conform acestora, pentru a dovedi ca Romania este un stat de drept si nu cel mai mare tilhar, care jefuieste si ii nedreptateste pe locuitorii sai, dvs. aveti obligatia sa faceti in asa fel incit cetatenii sa fie efectiv egali in fata legii, indiferent de situatia lor materiala, ceea ce inseamna ca ajutoare si alocatii de stat ar trebui sa primeasca atit cei saraci cit si cei bogati, pentru ca, nu-i asa si ei sint cetateni ai Romaniei.
Si pentru ca nici acum nu ati gasit o solitie eficienta, pentru a inlatura atit nedreptatea cit si ilegalitatile si coruptia ce domnesc plenar in sistemul de acordare a ajutoarelor sociale, va sugerez sa transferati sumele alocate direct in conturile furnizorilor de utilitaţi, cum ar fi caldura, energia electrica, gazul metat s.a. Numai asa cetatenii vor fi efectiv egali in fata legii, indiferent de avere s.a.m.d., iar preturile necontrolate, fixate si in prezent discretionar, nedrept si ilegitim de diverse societati si regi de stat, vor fi mai mici, ceea ce va constitui un real ajutor pentru a se imbunatati situatia economica a locuitorilor acestei tari jefuite si napastuita de criminalii-comunisti.
Profit de ocazie pentru a va aminti si de obligatia pe care o aveti, de a va abate atentia, acum in plina criza economica si asupra celor care in mod nedrept, ilegal, primesc inca, chiar si in mandatul dvs., indemnizatii de la stat, conform Legii nr. 341/2004, cu toate ca majoritatea beneficiarilor aflati in plata nu au dovedit vreodata ca ar fi avut fapte deosebite pentru obtinerea victoriei Revolutiei romane din Decembrie 1989 sau ca ar indeplini macar conditiile prevazute de H.G. nr. 1707/2006, Art. I. - art. 1 indice 2 unde scrie:
ART. 1^2
(1) În aplicarea prevederilor art. 2 lit. c) din Legea nr. 341/2004, cu modificarile si
completarile ulterioare, se va avea în vedere diferentierea etapelor revolutiei astfel:
a) 14 - 19 decembrie 1989 - revolta populara la Timisoara;
b) 20 - 22 decembrie 1989 - Revolutia româna, pâna la plecarea dictatorului din sediul fostului Comitet Central al Partidului Comunist Român;
c) 22 - 25 decembrie 1989 - preluarea puterii si instituirea noilor structuri ale statului.
Sustin si pot oricind divedi, daca veti fi interesat sa aflati adevarul, ca mai mult de 98% dintre cei ce se pretind si au si acte de "revolutionari", numai pentru ca au excelat numai la capitolele coruptie, smecherie, parvenitism si incalcarea flagranta a legii, fapte pentru care in loc sa fie condamnati, sintem inca obligati, prin lege, noi cei cinstiti si drepti, sa le mai aratam si recunostinta, ceea ce este profund nedrept si intolerabil intr-un stat ce se pretinde a fi de drept si nu unul extrem de corupt.
De asemenea, daca veti dispune un control temeinic a zecilor de mii de dosare ale celor ce au devenit „revolutionari” fara nici un fel de fapte deosebite, poate va veti obliga subalternii sa verifice si „meritele”, dar fi faptele celor ce au fost desemnati secretari de stat la S.S.V.R. si apoi la S.S.P.R., ca si pe cele ale celor ce au facut posibila aceasta fabrica de falsi revolutionari, cum a fost si este inca botezata Comisia S.S.V.R. (S.S.P.R.), a caror membrii s-au imbogatit numai pentru ca au inchis ochii, atunci cind au fost create grupuri organizate pentru comiterea de infractiuni, in dauna onoarei unei tari si in paguba bugetului de stat.
Tot astfel ar trebui sa procedati si in cazul zisului Institul al Revolutiei romane, in conducucerea caruia, contrar legii, nu este prezent nici macar un singur autentic revolutionar, ci numai impostori, ce stau alaturi de veritabili criminali, ce sustin fara pic de rusine pozitiile criminalilor-comunisti infiltrati si instalati pina si acolo.
Intrucit ati amintit de principiile ce trebuiesc respectate intr-un stat de drept, chiar si in plina criza, va rog sa va amintiti sa fie drastic reduse si pensiile tuturor celor ce au slujit si au perpetuat bestiala dictatura comunista, activisti care desi au comis crime nepedepsite inca, sint si astazi foarte bine recompensati, de la bugetul de stat, indivizi care incaseaza si acum pensii nedatorate si nemeritate, in pofida celor afirmate de preşedintele Traian Basescu, care a recunoscut, de la tribuna parlamentului, ca sistemul comunist a fost ilegal si criminal – sistem care a fost impus si a fost mentinut la putere de criminalii pe care si dvs. ii recompensati si astazi cu pensii nesimtite, pentru toata perioada cit au ucis, jefuit si umilit locuitorii ingenuchiati ai acestei tari, perioada care nu poate fi considerata, in atari conditii si dupa declaratiile Presedintelui Romaniei, ca fiind munca utila societatii romanesti si nici vechime in munca.
Asa fiind, va intreb domnule prim-ministru, cum de mai este inca posibil ca unul ca mine sa fie si astazi persecutat si prigonit tocmai pentru ca am luptat deschis si eficient contra dictaturii criminale comuniste, pe care am si rasturnat-o, in timp ce si astazi fostii activisti si sustinatori ai partidului comunist- criminal, gasca ce a facut atita rau Romaniei, sa primeasca inca, lunar, pensii cu mult mai mari decit cele pe care le primesc cei ce s-au impotrivit intr-adevar si deschis ciumei rosii si care prin lupta lor au facut posibil ca dvs. sa ajungeti primul ministru al Romaniei.
Voi incheia prin a va spune ca in cazul in care va veti gasi in criza de idei si metode eficiente pentru transpunerea in practica a celor de mai sus, va rog sa ma contactati, pentru a va furniza si caile de realizare efectiva, rapida, a celor asupra carora eu v-am solicitat sa va indreptati atentia.
Cu stima,

Nica Leon
Persecutat politic 23.05.2011
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 16 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009