Sectorul CIVES
 
 

Cum este jefuit bugetul de stat!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Cum este jefuit bugetul de stat!

Mesajde Nica Leon » Joi Noi 03, 2011 4:18 pm

Catre,
Curtea de Conturi a Romaniei,


Spre stiinta presedintelui Romaniei si primului ministru.

Domnule presedinte,

Subsemnatul Nica Leon, domiciliat in Bucuresti, str. Timpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, Sector 2, cod 021791, va informez ca sint consternat sa constat ca subordonatii dvs., prin modul in care inteleg sa nu isi faca datoria, pun virtos umarul la intarirea convingerii ca Romania nu este nici pe departe un stat de drept, ci doar un stat totalitar, aflat inca la cheremul criminalilor-comunisti, ce mentin inca in vigoare si la mare moda rusinoasa lozinca: putini am fost, multi am ramas tovarasi.
Sustin aceasta pentru ca sint nevoit sa constat, in calitatea celui ce a gindit, a declansat si a condus la victorie Revolutia romana din Decembrie 1989, ca niste indivizi, organizati in grupuri econstituite pentru comiterea de infractiuni, prin fals si uz de fals, prin dare si luare de mita, au intrat ilegal, imoral si total nedrept in posesia unor certificate emise in baza Legii nr. 42/1990, ulterior preschimbate in temeiul Legii nr. 341/2004, care au primit si mai primesc inca foloase necuvenite, fara insa a fi facut vreodata dovada faptelor lor deosebite si fara ca autoritatile, ce le platesc cu nonsalanta, chiar si acum, in plina criza economica, indemnizatii de „revolutionari” fara ca in prealabil sa se fi facut si aplicatiunea prevederilor art. 2 din Legea 341/2004, respectiv diferentierea celor ce au pretins ca ar fi contribuit la victoria Revolutiei romana pe etape si grade de implicare.
Procedind astfel, autoritatile consimt sa pagubeasca bugetul de stat de sume foate importante, platite nedrept, contrar legii si normelor sale de aplicare, unora care nu au respectat niciodata prevederile inscrise in H.G. nr. 1707/2006 in Art.I - ART. 1^2
(1) În aplicarea prevederilor art. 2 lit. c) din Legea nr. 341/2004, cu modificarile si completarile ulterioare, se va avea în vedere diferentierea etapelor revolutiei astfel:
a) 14 - 19 decembrie 1989 - revolta populara la Timisoara;
b) 20 - 22 decembrie 1989 - Revolutia româna, pâna la plecarea dictatorului din sediul fostului Comitet Central al Partidului Comunist Român;(adica pina la arele 12 si opt minute (n.m.).
c) 22 - 25 decembrie 1989 - preluarea puterii si instituirea noilor structuri ale statului.- interval in care au aparut o puzderie de neica nimeni, printre care si criminalii-comunisti care au declansat contrarevolutia, cu intentia de a-si conserva puterea, care nu au avut deci, absolut nimic de-a face nici cu revolutia romana anticomunista si nici cu victoria acesteia, care a fost desavirsita si recunoscuta si prin aceasta Hotarire de Guvern cu nr. 1707/2006 ca fiind la orele 12 si 8 minute, in ziua de 22 12 1989.
Asa fiind, va rog sa intelegeti ca noianul de posesori de certificate eliberate fara nici un fel de responsabilitate sau de control, acte date de unii pusi efectiv pe capatuiala, preschimbate apoi fara sa se fi respectat, citusi de putin, vreuna dintre prevederile art. 2 din Legea nr. 341/2004, celor ce au aparut dupa fuga dictatorului, declansind si amplificind astfel lupta pentru putere, nu au fost si nu pot fi incadrati la categoria revolutionari, asa cum este prevazut chiar si la art. 2 lit. a din din Legea recunostintei: „respectul si gratitudinea fată de eroii-martiri si luptătorii participanti la actiunile desfăsurate pentru victoria Revolutiei române din decembrie 1989 si deci, nu fata de cei ce au aparut in numar mare dupa fuga dictatorului, atunci cind nu mai era periculos, unii numai din dorinta de capatuiala si de a parveni nemeritat si altii pentru a declansa lupta pentru putere si altii iesiti numai la furat si carora, si acum le datoram, conform legii recunostinta, cinstire, gratitudine, ceea ce este de-a dreptul scabros.
Totodata va sesizez ca se platesc indemnizatii si s-au acordat foloase necuvenite multora care nu au facut niciodata dovada ca ar fi respectat prevederile art. 3 lit.b pct. 3 din Legea nr. 341/2004 unde scrie:
” Luptător Remarcat prin Fapte Deosebite - atribuit celor care, în perioada 14 - 25 decembrie 1989, au mobilizat si au condus grupuri sau multimi de oameni, au construit si au mentinut baricade împotriva fortelor de represiune ale regimului totalitar comunist, au ocupat obiective de importantă vitală pentru rezistenta regimului totalitar si le-au apărat până la data judecării
dictatorului, în localitătile unde au luptat pentru victoria Revolutiei române din decembrie 1989, precum si celor care au avut actiuni dovedite împotriva regimului si însemnelor comunismului între 14 - 22 decembrie 1989”; - si care niciodata nu au putut proba vreo fapta deosebita, ba chiar si unor criminali, aflati inca in libertate desi au ucis oameni, fapte penale pentru care in loc sa fi fost demult judecati si condamnati sint si astazi, in originalul stat romanesc, recompensati cu certificate de „revolutionari”, platindu-li-se indemnizatii nemeritate si acordindu-li-se pe linga recunostinta si drepturi materiale importante, cheltuieli suportate si in prezent de la bugetul de stat.
Asa fiind, va rog sa constatati ca aceste plati si cheltuieli ce impovareaze abuziv bugetul de stat sint acordate multor mii de persoane certate cu legea, care au devenit beneficiari ai Legii nr. 341/2004 fara sa fie insa respectate prevederile legale, amintite mai sus si, totodata sa dispuneti sistarea platilor si recuperarea prejudiciului de la toti cei ce au facut posibil un asemenea jaf.
Cu speranta ca va veti face datoria si veti dispune efectuarea unui control riguros, va urez toate cele bune.

Nica Leon 03.11.2011
Persecutat politic
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009