Sectorul CIVES
 
 

O alta dovada ca Romania nu este un stat de drept!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

O alta dovada ca Romania nu este un stat de drept!

Mesajde Nica Leon » Mar Dec 06, 2011 10:16 am

Spre ştiinţă preşedintelui României şi ambasadorilor ţărilor membre U.E.Băi, Boc, ai vazut aseara, la TVR1, emisiunea Cu ochii-n patru? Daca nu, îţi voi spune ca era vorba despre celebrul caz de injustiţie, de care se face vinovat Sistemul judiciar din aceasta nenorocita ţara, numit cazul Anca, realizat de nişte criminali-comunişti, incompetenţi, de fapt nişte vite tembele, ce se credeau şi se mai cred încă deasupra legii, chiar şi în mandatul tău, care, după ce au nenorocit familia Samoilescu, după ce l-au torturat pe inocentul Samoilescu, prin acte de cruzime şi violenţă i-au smuls acestuia declaraţii false, pe baza cărora, nişte judecatori cretini, l-au condamnat şi la 25 de ani de puşcărie.
Cu toate că ulterior s-a descoperit adevaratul criminal, cei ce au nenorocit familia Samoilescu şi au umilit România nu au fost niciodată chemaţi să raspundă penal pentru faptele lor criminale, imprescriptibile, iar astazi, după ce au umplut de fecale imaginea Sistemului judiciar, ca şi pe cea a ţării, beneficiază încă, nestingheriţi, de pensii nesimţite. Perioada în care ei au torturat, au lipsit de libertate, au distrus destine şi au încălcat legea fiindu-le considerată şi acum, de unii ca şi ei, vechime în „muncă”, ca şi cum crimele lor ar fi fost muncă utilă şi în folosul unei societăţi criminale ca şi ei, motiv pentru care şi acum li se plătesc pensii consistente, de la buget, în loc să putrezească în puşcărie.
Aşa fiind, pentru că în urma luptei mele împotriva bestialei dictaturi comuniste-criminale, după cum constata pînă şi Traian Băsescu, de la tribuna parlamentului, am creat condiţiile ca şi tu să ajungi primul ministru al Guvernului României, avînd în vedere şi prevederile art. 1 alin. 3 din pîngărita Constituţie a României, te somez să dispui, de îndată, masurile ce se impun, pentru ca toţi cei vinovaţi în acest caz să suporte consecinţele legii.
În situaţia în care vei considera oportun să îă protejezi iaraşi pe criminalii-comunişti, ce au participat activ la umilirea, la torturarea şi la nenorocirea românilor, voi considera ca eşti şi tu doar un netrebnic complice, ceea ce îmi va crea posibilitatea de a face demersuri pentru a prezenta reprezentanţilor organizaţiilor internaţionale, începînd cu O.N.U. şi terminînd cu Tribunalul Penal Internaţional, situaţia intolerabilă din această ţară, ce nu poate fi numită stat de drept, stat în care şi în mandatul tău dreptatea şi demnitatea sînt prigonite şi chiar inexistente, cazul Anca fiind edificator.

Binefăcătorul României, 06.12.2011

Nica Leon
Persecutat politic.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009