Sectorul CIVES
 
 

Ziaristi vionvati de situatia actuala a tarii!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Ziaristi vionvati de situatia actuala a tarii!

Mesajde Nica Leon » Sâm Dec 10, 2011 1:59 pm

Catre, Realitatea Tv. Am vazut jurnalul de stiri in care ati prezentat inca o dovada ca Romania nu este un stat de drept, dovada fiind si interzicerea si reprimarea brutala a unei manifestatii legale si legitime, organizata de niste tineri pasnici.
A fost neplacut sa constat iarasi ignoranta celor pe care i-ati pus pe post sa va compromita atit postul realitatea Tv., cit si subiectul, deosebit de important, prezentat si comentat insa de niste aeriene, care sint paralele cu meseria de ziarist. Afirm aceasta pentru ca, in primul rind, nu reusesc sa aflu, nici la postul dvs., ca ati avea, printre angajati sau printre invitati, macar un singur cetatean roman, ci numai fuduli internationalisti. Daca ati fi avut in locul celor care au prezentat si comentat o astfel de stire grava, dovada ca aceasta tara este inca ocupata de criminalii-comunisti, un singur cetatean roman, atunci nu ati fi oferit ocazia de a ma convinge cit de urechisti si de lipsiti de bun simt va sint angajatii, printre care si Stefania Vasiliu, ce nu se deosebesc cu nimic de cei ce odininioara sprijineau deschis odioasa dictatura comunista.
Daca ati fi avut macar un singur cetatean roman, la postul dvs., ati fi aflat ca actiunea tinerilor era perfect legala, ei avind dreptul sa isi exercite efectiv drepturile constitutionale, printre care si cel de la art. 39 raportat la art. 1 alin. 3 si 5 si art. 154 alin. 1 din pingarita Constitutie a Romaniei, unde scrie:
Libertatea întrunirilor ARTICOLUL 39 - Mitingurile, demonstraţiile, procesiunile sau orice alte întruniri sunt "libere" şi "se pot organiza şi desfăşura" numai în mod paşnic, fără nici un fel de arme.
Daca ati fi avut profesionisti am fi vazut pe post nu comentariile cretinoide transmise, ci puctul de vedere al ministrului Igas, al Avocatului boborului, al presedintelui Comisiei pentru drepturile omului G.Frundo etc., pe care trebuia sa ii intrebati, in direct, cum pot pretinde si clama autoritatile din aceasta tara ca Romania ar fi un stat de drept, atita timp cit nici macar bestiile angajate la Jandarmeria romana nu respecta o iota macar din textele constitutionale. Abia atunci ati fi vazut in ce dificultate i-ati fi pus, dar ati fi determinat, ca pe viitor, astfel de incalcari flagrante ale Cartei Drepturilor Omului sa nu mai fie posibile si, totodata, ati fi obligat cretinoizii de la Avocatul poporului si de la Curtea Constitutionala sa ajunga, in sfirsit, la concluzia fireasca, legitima, ca Legea 60 din 1991, invocata de jandarmi, nici nu se afla in vigoare.
Doar astfel postul dvs. ar fi repurtat o rasunatoare victorie, iar angajatii cu aere de ziaristi ar fi dovedit ca sint profesionisti si nu doar niste umili propagandisti ai minciunii, nedreptati si imposturii. Va spun toate acestea in calitatea celui care acum 22 de ani, infruntind dictatura si gloantele acesteia am avut nesabuinta sa cred ca in Romania ar fi locuit si citiva cetateni, carora le-am daruit atunci libertatea de a face saltul din rindul vitelor, ce se complaceau intr-o latrina, in rindul oamenilor. Acum, imi pare nespus de rau ca am evaluat gresit locuitorii umili ai acestei tari napastuite si jefuite de criminalii-comunisti, cu concursul masiv si infantil al nonsalantilor ei traitori.
Nica Leon, Binefacator al Romaniei - persecutat politic. 10 12 2011
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 28 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009