Sectorul CIVES
 
 

De dragul adevarului!?

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

De dragul adevarului!?

Mesajde Nica Leon » Joi Dec 22, 2011 5:39 pm

Pentru ca am fost cenzurat si nu am fost lasat sa tiparesc pe site-ul ziarului Adevarul, la http://www.adevarul.ro/grigore_cartianu ... 08675.html si nici pe blogul lui Cartianu, postez aici cele ce urmeaza:Comentez, acum, la 22 de ani, de la data cind am condus la victorie Revolutia romana din Decembrie 1989, in urma careia am rasturnat, de la putere, odioasa dictatura comunista, cu speranta sa pot pune un pic de ordine sau macar putina tihna intre putinii si odihnitii neuroni ai numitului Cartianu Grigore, redactor sef si scribalau la scinteia, astazi minciuna, ziar de propaganda desantata - spre a incurca si mai tare mintile putine si ratacite ale infricosatilor si neputinciosilor locuitori ai Romaniei.

Si pentru că tot e 22 decembrie şi acum 22 de ani v-am daruit libertatea de a face saltul din haznaua in care va balaceati in rindul oamenilor, haideţi să punem la punct câteva lucruri.

Bai, soldat, da bine stii matale, ca un om mare, sa te descri, bibicule. Am convingerea ca atunci cind ai scris cele de mai jos te-ai holbat indelung in oglinda, nu?
Mulţi şmecheri, proşti, fraieri, naivi şi impostori îşi dau cu părerea despre Revoluţie. – ceea ce faci si tu, de mult prea mult timp, la ordin sau din dorinta de a pacali iarasi prostimea, pentru a le intuneca unora si putinii lor neuroni, in cazul in care nu ai fost cumva desemnat a fi activistul de serviciu.
Mai scrii: „În faţa lor, cei care s-au documentat sunt o jalnică minoritate”. – pai, daca esti documentat, in loc sa indrugi atitea prostii, nu ai face mai bine sa raspunzi la intrebarile puse de mine pe Net, ce asteapta acolo de mult prea multi ani unul priceput, aflate si la adresa – 3w.piatauniversitatii.com – Spatiul propiectelor/Nica Leon, pentru a dovedi ca esti intr-adevar documentat si nu doar un biet urechist, la ordin.
Dar, mai inainte sa te incumeti, te informez ca intrebarile cu pricina i le-am pus si gen.Dan Voinea, la sediul parchetului militar, ce se lauda si el ca ar fi mare specialist in Revolutia romana, dar, dupa ce s-a fisticit teribil, a schimbat subiectul discutiei.

Sustii si ca „Dar în spatele acestei minorităţi stau milioane de oameni de bună credinţă,” – de unde se vede traba ca il copiezi masiv pe criminalul-comunist jos iliescu, pentru ca si el spunea ca ar fi emanatia a zeci de milioane de „oameni de bună credinţă”, de fapt niste cretinoizi, ce astazi se vaita, pe marginea santului, dupa ce si-au risipit copiii, ducind Romania la faliment, iar mai nou, aunca vina spre altii, pentru ca, nu-i asa, inca se cred smecheri.

Da, bine te mai descri matale si cind scrii: „Nimic nu este mai jalnic decât încrâncenarea ignoranţilor de a se considera atotştiutori. Nimic nu este mai fetid decât sforţarea pungaşilor de a-şi ascunde crimele, laşitatea, minciuna sau josnicia.”
„Se căcau pe ei de frică în faţa unui moşneag?” – ei, vezi, aici ai zbircit-o, dindu-te ca prostul de gol. Altfel, poate ne spui si noua, curiosilor, motivul pentru care, dupa ce ti-ai compromis definitiv tinuta - de soldat la parasutisti – ai si tras si 120 de cartuse cu A.K.M.-ul din dotare, tocmai la Revolutia declansata de mine. Daca erai atit de brav de ce oare nu ti-ai folosit arma pentru a-l lua la tinta chiar si pe mosneag, ceva mai inainte ori chiar in timpul discursului de la balconul c.c.

„Da, dar nici Havel n-a făcut cu cehii ce a făcut Iliescu cu noi!” – pai, ce, sa fie oare numai vina criminalului, ca aceasta tara este locuita de foarte multi rataciti ca tine? Tin minte ca eu, chiar si de la tribuna C.P.U.N-ului, in direct la T.V.R.L. v-am atras atentia asupra a ceea ce se va intimplu cu tara asta daca veti sustine si veti vota gasca de alogeni criminali in fruntea caruia se pusese insusi iliescu, iar mai inainte ii si arestasem, pentru ca stiam ca vor distruge tara, pentru binele careia eu imi pusesem in mare pericol si familia si viata.

Mai scrii: „Noi îi punem lui Iliescu etichete infame: sovietofil, bolşevic, stalinist, kaghebist;” – ci doar faceti joc de glesne, ca talimbii, in loc sa procedati ca mine, care am inregistrat la parchet, inca din ianuarie 1990 o plingere penala impotriva criminalului pe care voi l-ati ridicat in slavi si i-ati tinut spatele, asigurindu-i cele trei mandate si linistea pentru a putea jubila la gindul ca v-a pacalit si ca a reusit, chiar cu complilitatea voasta imbecila, sa distruga tara pentru a carei libertate, dreptate, demnitate si prosperitate eu am infruntat gloantele, pentru ca apoi, drept multumire, sa fiu aruncat in puscarie de doua ori.

Tot tu constati, tardiv si ca: „Iliescu, care făcuse parte din nomenclatura dejist-ceauşistă, nu recunoaşte nici azi marea operaţiune sovietică din România, prin care el, Emanatul, a fost instalat la putere împreună cu toată clica lui moscovită.” – Bai, gagauta, mai ieri scriai tataie cu majuscula, iar azi, emanatul, este la fel, ceea ce dovedeste, desi nu cred ca mai era necesar, ca, in ciuda aierelor tale, regulile de baza ale gramaticii limbii oficiale iti sint inca straine, cum la fel de inaccesibile iti sint si adevarurile Revolutiei romane, infaptuita de mine.
Dar, avind in vedere gravitatea ineptiilor tale o voi lua pe rind, metodic, astfel:
- „Iliescu, care făcuse parte din nomenclatura dejist-ceauşistă...” – ceea ce desi era bine cunoscut de toti nataraii, din presa si din tara, nimic nu i-a impiedicat totusi sa il voteze la greu, cel putin de trei ori si asta, dupa ce le omorise, chiar si in plina strada, copiii si nepotii, iar ceva mai inainte bunicii, tatii si fratii.
- ... nu recunoaşte nici azi marea operaţiune sovietică din România, - mai, pacalici, te asigur ca eu, conducatorul Revolutiei romane - pina la revarsarea prostimii, condusa de contrarevolutionarii criminali-comunisti, nu am vazut si nici nu m-am impiedicat de vreun sovietic, pe care, fie vorba intre noi, eu ii incercasem si ii zgindarisem ceva mai inainte, lucru pe care, nu-i asa, tu il stii inca din copilaria ta precoce (a se citi tardiva).
Pai, mai limbric, daca in Romania, la Bucuresti, in 21 si 22 Decembrie 1989, ar fi fost o „operatiune sovietica”, cum iti explici tu, ca eu, ca soldat neinstruit ce ma aflu, am putut fi cel ce a destituit guvernul ctin. dascalescu, pe care apoi l-am si obligat sa mearga si la balconul fostului c.c., pentru a anunta prostimea, cu propria sa gura, despre aceasta mare realizare, obtinuta de mine, dupa 45 de ani in care si pe aceste subjugate meleaguri s-a mincat cacat cu galeata?
Cind, in mintea ta prea odihnita, desigur, numai dupa surmenajul pricinuit de subreda ta „documentare”, a rasuflat ideea ca jos iliescu ar fi fost instalat la putere de bolsevici?
Pai, mai secatura, daca ar fi avut sprijin sovietic ar mai fi umblat el ca titirezul prin Bucuresti, ar fi venit el la mine, pentru ca eu, dupa ce l-am luat de guler si dupa ce i-am salvat viata, sa il arestez, impreuna cu toata banda lui de criminali-comunisti?
Dar, ceea ce pretinzi tu, nu-i asa ca tu cu „certitudine” stiai despre toate aceste fapte, chiar cu foarte mult timp mai inainte de producerea lor efectiva, iar dupa aceea, desi ele sint de mult timp de notorietate publica, din pacate, nici tu si nici neuronul tau prea chinuit, cu documentarea cailor verzi din pereti, ce nu a putut fi excitat nici macar de toate aceste evidente, pe care nu le-ai inteles, dar pe care, cu siguranta, le vei infiera cu minie proletara, probabil, peste alti 22 de ani, nu-i asa?
Ca l-am arestat pe ticalos este evident astazi chiar si pentru retardati, pentru ca a confirmat nu numai el, prin propia sa gura scirboasa, cu care a sorbit nesatul milioane de haznale, dar si altii, ce faceau parte atunci din gasca criminala a contrarevolutionarilor, chiar in direct, pe micile ecrane, dar, de, tu tot luptind cu ... sovieticii, cu operatiunea si, poate, cu tenebrele conspirative, nu ai mai avut timp sa cercetezi, sa vezi si sa pricepi realitatea.
Bai, oxiule, cum de nu a rezultat, in febrila ta „documentare”, ca, de instalat la putere l-au instalat cretinii, ce l-au eliberat, cu nonsalanta, incalcindu-mi ordinul, din arestul in care il bagasem, cit si de clica de spioni ai Moscovei, ce colcaiau p'acilea de foarte mult timp, ca si de complicii lui, din presa socialista, care l-au lins in cur si pe tot parcursul campaniei electorale violente, in care eu eram calomniat si prezentat ca fiind nepot al dictatorului, maior de securitate s.a.m.d, desigur, fara nici un fel de probe.
Nu cred ca putem uita ca pecetluirea puterii, pentru a nenoroci deplin si pentru a jefui teribil Romania, a fost facuta iremediabil de zecile de milioane de tembeli - fudului, care l-au votat isteric, chiar de prea multe ori, atit pentru cele trei mandate, la pavilionul cucureaua, cit si in forul legiuitor al acestei tari umilite si napastuite de virmii carnivori.
Cu siguranta ca si eu am datoria si chiar imi recunosc vina de a ma fi opus atunci cind unii mi-au cerut sa ii las sa ii impuste sau sa ii arunce de la etaj, mai inainte de arestare, dar, pentru ca sint un om cerebral, ce nu a avut niciodata apucaturi criminale si cu speranta ca tara asta mai avea atunci cel putin 100 de oameni, nu numai milioane de vite umile sau criminale, dintre care credeam ca s-ar fi aflat, in acele ore, macar citiva, chiar in sediul puterii din Romania, am decis si am ordonat, unor timeri inarmati, sa il arestam si sa le taiem astfel orice posibilitate de a face rau tarii. Constient, inca de atunci, a pericolului pe care il reprezentau arestatii, i-am atentionat pe respectivii paznici, sa nu ii lase, sub nici un motiv, sa paraseasca camera in care ii inchisesem, spundindu-le: daca ii veti lasa pe astia sa iasa vii din aceasta camera praful se va alege de aceasta tara, ati inteles?
Din pacate aveam eu sa inteleg si singur, la putin timp, ca respectivii parasisera in pripa atit arestul cit si cladirea fostului c.c., la indemnul si la propunerea gen.militaru, care le promisese ca daca ii vor elibera, cei doi paznici vor fi angajati imediat la guvern, la protocol, ceea ce ulterior s-a si intimplat, pentru ca apoi, la cca. 20 de minute dupa fuga din sediu si dupa ordinul de declansare a contrarevolutiei, sa se inceapa sa se traga, pentru prima oara in ziua de 22 12 1989, in Bucuresti.
Nu iti mai amintesc cum a sunat respectivul ordin, pentru ca, nu-i asa, tu, ca si foarte multi altii, ce se bat si acum cu lespedea in piept ca stiau, cu mult timp inainte, absolut totul, dar si ceva in plus, pentru a iti oferi tie prilejul sa iti dovedesti „documentarea”scriind, eventual, in ziarul de miine, despre el.
Tot tu ai scris si ca: ” în timp ce Iliescu a jucat cazacioc pe sute de cadavre!” ceea ce nu poate fi adevarat, pentru ca, imi amintesc, ca si tu, ca si alte zeci de milioane ca si tine, rataciti de si in tranzitia de la minciuna la jaf si faliment, ai si ati votat cu respectivul criminal, chiar si in ciuda prevederilor constitutionale, pentru ca, doar voi sinteti adevarul si legea, fiindca sinteti multi, dar prosti.
Bai, ametitule, ce ai vazut tu si ce poate fi maret de ai pus ca titlu " Măreaţa Uniune Sovietică", pentru ca, in afara de un vast teritoriu si a citorva oameni destepti si talentati, uniunea sovietica nu a avut absolut nimic maret, ba dimpotriva, chiar era numita si temnita popoarelor. Sper si vreau sa cred ca nu ai avut in vedere, la alegerea acestui titlu, cel putin neinspirat si total neadevarat, imensul numar de victime nevinovate, ucise de bestiile rosii in numele comunismului distrugator.
Ar mai fi multe de spus dar s-a inserat si nu mai pot si nu mai vreau sa stric orzul pe giste.
Cu speranta ca nu te-am zdruncinat de la profunda ta „documentare”...te abandonez, dorindu-ti multa ... linisteeeeee.

Cu profunda scirba,
Binefacatorul Romaniei,
Nica Leon – persecutat politic. 22.12.2011P.S. As vrea sa cred ca vei combate, public, adevarurile pe care ti le-am oferit mai sus
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009