Sectorul CIVES
 
 

Prostie sau doar prigonirea realitatii?

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Prostie sau doar prigonirea realitatii?

Mesajde Nica Leon » Lun Dec 26, 2011 9:07 am

Comentariu refuzat de a fi publicat de redactie la rubrica "Comentarii", facut la art.publicat in Ev. Zilei din 13 12 2011, sub titlul : Iaşi şi Timişoara: "Revoluţia" a început acolo unde Iliescu a fost secretar de partid


http://www.evz.ro/detalii/stiri/iasi-si ... z1hcXEDJSn
EVZ.ro

Si acest ciclu de articole dovedeste, acum la 22 de ani dupa ce am daruit libertate romanilor, ca Romania nu este un stat de drept, ci un stat locuit de o populatie avida sa fie mintita. Si acum, in libertate, dreptatea si adevarul sint prigonite pe aceste napastuite neleaguri.
Si in articolul de fata sint strecurate o sumedenie de neadevaruri, vina apartinind, in principal autorului, care, pentru a minti boborul recurge la povestitori in loc sa foloseasca si varianta preferabila, de a apela la fauritorii Revolutiei romane. Doar ei pot oferi explicatii corecte, care vor dezlega si "misterul" fugii cu elicopterul, in locul variantei de a se cobori la subsolul cladirii.
Si teoria folosirii de infrasunete este lansata si sustinuta de niste urechisti, care habar nu au despre ce vorbesc, insultind astfel nu numai adevarul ci si fizica.
Pentru cunoscatori adevarul acelui „misterios eveniment » este cu mult mai simplu decit pare el acum.Comentariu refuzat de a fi publicat de redactie, la rubrica "Comentarii", facut la art.publicat in Ev. Zilei din 23 12 2011, sub titlul : Comemorarea eroilor de la Aeroportul Otopeni. "Adevăraţii vinovaţi sunt liberi, bine-mersi”

Comemorarea eroilor de la Aeroportul Otopeni. "Adevăraţii vinovaţi sunt liberi, bine-mersi” - Actualitate > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/comemor ... z1hcao2qn2
EVZ.ro

Au trecut 22 de ani de cind si eu am participat la luarea deciziei ca respectivii ostasi sa fie trimisi sa apere Aeroportul Otopeni. Cu toate ca ma aflam in camera de comanda militara a Revolutiei romane nimeni, pina azi, nu a vrut sa stie si care a fost adevarul acelei decizii, ci se prefera sa se bata inca cimpii la greu.
Sa va fie de bine!?
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009