Sectorul CIVES
 
 

Parlamentarii protectorii criminalilor!?

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Parlamentarii protectorii criminalilor!?

Mesajde Nica Leon » Joi Dec 29, 2011 2:44 pm

Către,
Comisia parlamentara a revolutionarilor din Decembrie 1989,


Spre stiinta: Presedintelui Romaniei si primului ministru.


Domnule preşedinte,Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, bl. 3C, ap 23, sector 2, cod 021791, persecutat politic pentru ca am avut „neruşinarea” să lupt împotriva bestialei dictaturi comuniste, pe care am rasturnat-o de la putere, dar şi pentru că am făcut planul şi am avut îndrăzneala să declanşez şi să conduc, la victorie, Revoluţia română din Decembrie 1989, avînd în vedere că în timp ce pe mine m-aţi persecutat, ati validat totuşi dosarele unor criminali deveniţi şi, ca urmare a complicităţii sau prostiei voastre „revolutionari”, un număr mare de infractori au beneficat abuziv de cerificate preschimbate, vă rog să îmi comunicaţi următoarele informaţii de interes public:
1. Care a fost motivul legal şi moral pentru care nu v-aţi exeritat rolul de control asupra executivului, atunci cind aţi refuzat să îmi preschimbaţi certificatul de revoluţionar cu menţiunea martir, luptător şi reţinut;
2. Care a fost motivul legal pentru care aţi avizat, ca primarii, preschimbarea certificatelor prevăzute de Legea nr. 42/1990, atît de multor infractori, ce au luptat împotriva Revoluţiei române din Decembrie 1989, foarte puţini la număr fiindu-le, mai nou, anulate certificatele abia preschimbate ca urmare a complicităţii şi incompetenţei dvs., avize în urma cărora aţi provocat deja grave prejudicii morale şi materiale adevăraţilor revoluţionari – cu fapte deosebite, ca şi bugetului de stat şi României;
3. De ce aţi nesocotit şi prevederile H.G. nr. 1707/2006 şi aţi aprobat preschimbarea certificatelor de „revoluţionari” criminalilor iliescu ion, mazilu dumitru, nicolaescu sergiu, iosif dan, rădulescu iordan, milea vasile, infractori care au luptat impotriva Revoluţiei române, ei fiind şi participanţi activi în contrarevoluţia pe care au declanşat-o şi pentru victoria căreia au ucis, au rănit, au lipsit de libertate şi au torturat oameni nevionovaţi;
4. De ce aţi refuzat să faceţi cercetări pentru a constata adevarul celor afirmate în contestaţiile mele, întregistrate la această comisie, contestaţii la care aţi refuzat să îmi răspundeţi, aşa cum vă obligă legea?
5. Care au fost motivele morale şi legale pentru care aţi preferat ca în loc să vă faceţi datoria, aţi dispus ca şi cei cărora le-au fost retrase, de curînd, prin decret, certificatele, să primească dreptul de a le fi preschibate certificatele obţinute abuziv, prevăzute de Legea nr. 42/1990;
6. Cu ce drept şi în temeiul căror principii morale şi legale aţi încălcat şi Legea nr. 341/2004 şi aţi avizat preschibarea certificatelor de „revoluţionar” mai înainte de a se fi finalizat cercetările în dosarele penale aflate încă în lucru la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi de a se fi terminat şi cercetarea judecătorească în aceste cauze penale?
7. În temeiul cărui drept moral şi legal aţi refuzat să aplicaţi şi să respectaţi întocmai, în procesul de verificare a faptelor deosebite reflectate în actele dosarelor pe care aveaţi obligaţia să le analizaţi şi să vă pronunţaţi, în procesul de preschimbare, prevederile art. 1 alin. 2 şi art. 2 şi aţi acordat, de-a valma, de cele mai multe ori anapoda, ilegal, fără nici un fel de diferenţiere, avizul de preschimbare unui număr impresionant de mare de infractori, cărora din cauza prostiei sau complicităţii voastre românii au fost obligaţi să le acorde, pe lîngă avantaje materiale şi recunoştinţă lor veşnică;
8. Cine se face vinovat că au fost acordate avizele de preschimbare unor criminali şi unor falşi revoluţionari?
9. Ce consideraţi că ar trebui făcut şi de către cine, pentru a fi recuperate, de îndată, importantele pagube materiale pricinuite de incompetenţa şi complicitatea dvs., dovedite plenar şi în procesul de avizare a actelor evident false, aflate în dosarele pe care le-aţi aprobat?
10. Cine ar trebui să fie tras la răspundere pentru imensul prejudiciu moral şi de imagine pe care l-aţi produs ca urmare a iresponsabilitaţi şi complicităţii dvs. manifestat în cadrul comisiei comune?
11. Ce măsuri aţi dispus, dacă aţi dispus, împotriva tuturor celor care au obţinut ilegal certificatele prevăzute de Legea nr. 42/1990 şi drepturile aferente acestora, cărora apoi, după apariţia Legii nr. 341/2004, voi aţi refuzat să le preschimbaţi certificatul?
12. Ce propuneri sau măsuri aţi dispus autorităţilor în drept pentru a le fi retrase atît drepturile, cît şi avantajele materiale platite nedrept, de la bugetul de stat, celor cărora nu le-au fost preschimbate certificatele?
13. Dacă aţi sesizat sau nu organele de cercetare penală, obligate să îi cerceteze şi să îi trimită în judecată pe toţi cei ce au obţinut în mod ilegal, nemeritat şi care nu au dovedit că ar fi avut nici un fel de fapte deosebite, care să fi contribuit la victoria Revoluţiei române din Decembrie 1989 şi cărora şi dvs. aţi refuzat să le avizaţi preschimbarea certificatelor?
14. Cîţi dintre membrii comisiei care au avizat preschimbarea certificatelor prevazute de Legea nr. 42/1990 posedă certificate de „revoluţionar”?
15. Cîţi dintre membrii comisiei care au avizat preschimbarea certificatelor prevazute de Legea nr. 42/1990 au primit avizul de preschimbare a certificatului de „revoluţionar” şi pentru ce fapte deosebite?
În cazul în care au fost sau sînt, în componenţa comisiei posesori de certificate de „revoluţionar” preschimbate sau nu, vă rog să dispuneţi ca în temeiul legii informaţiilor de interes public, să îmi fie transmisă o copie a actelor aflate în fiecare dosar întocmit în baza Legii nr. 42/1990 şi a Legii nr. 341/2004, pe numele membrilor comisiei ce a avizat preschimbarea certificatelor prevăzute de aceste legi.
Vă rog să îmi răspundeţi la toate aceste solicitări, din proprie iniţiativă, în termenul prevăzut de lege, pentru a nu fi obligat să vă chem în judecată şi să păţiţi ruşinea celor de la S.S.P.R.

Binefăcătorul României,
Nica Leon – persecutat politic. 29.12.2011
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 17 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009