Sectorul CIVES
 
 

Subminarea economiei nationale!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Subminarea economiei nationale!

Mesajde Nica Leon » Vin Ian 06, 2012 8:08 am

Spre ştiinţă, Preşedintelui României.Domnule prim-ministru,


Am aflat, cu o vie îngrijorare, despre intenţia pe care o aveţi de a vinde părţi importante din avuţia naţională, sub formă de acţiuni, motiv pentru care va trimit aceste rînduri, din dorinţa de a vă ajuta să nu mai faceţi iarăşi ale greşeli sau fapte penale, care să vă îndepărteze şi mai mult de obiectivele dvs. electorale.
Vă informez că nu este nici bine, nici patriotic şi nici constituţional ca şi dvs. să copiaţi pornirile infracţionale, dovedite plenar de criminali-comunisti petre roman şi năstase adrian care, crezîndu-se şmecheri, stăpîni ai ţării şi mult deasupra legii, au avut tupeul să vîndă importante capacitaţi industriale, bănci etc., toate bunuri publice inalienabile, proprietate de drept a românilor ce vieţuiesc pe aceste jefuite şi năpăstuite meleaguri.
De asemenea, vă atrag atenţia că şi intenţia de a instala la conducerea unor importante regii şi societăţi cu capital de stat românesc manageri străini sau firme străine care să preia administrarea acestora, nu reprezintă nici o dovadă de patriotism sau probă că aţi sluji şi respecta interesul naţional şi nici o acţiune benefică şi constituţională, ci un act de totală umilire, desconsiderare a capacităţii şi drepturilor românilor de a îşi administra eficient propriile lor bunuri publice, realizate de ei, în epoca de tristă amintire, cu sacrificii imense, cu banii, munca şi efortul întregii naţiuni.
Vă informez, totodată, că în cazul în care sînteţi şi în criză de idei, metode şi soluţii pentru a fi asigurată o administrare corectă, competentă şi eficientă a acestor importante capacităţi economice, eu am soluţiile necesare ce pot fi aplicate, în respectul prevederilor pîngăritei Constituţii a României, a idealurilor Revoluţiei române din Decembrie 1989 şi a interesului naţional, pentru ca toate acestea să fie, în scurt timp, deosebit de eficiente, eficienţă care să se traducă şi prin creşterea vizibilă a nivelului de trai a stăpînilor lor de drept, locuitorii acestei ţări.
Vă atrag atenţia că în cazul în care veţi stărui să mergeţi pe această cale păguboasă, nedreaptă, neconstituţională şi infracţională, nimeni din această ţară tîlhărită, umilită şi năpăstuită de criminalii-comunişti, nu vă va mai putea asigura integritatea şi libertatea dvs. şi a colegilor dvs., care am convingerea că vor avea de suferit infinit mai mult decît a avut suferit criminalul-comunist ceauşescu nicolae.
Voi încheia prin a vă informa că nici predecesorii dvs. şi nici dvs. nu deţineţi acte de proprietate legale şi deci, nu sînteţi proprietarul regiilor şi societaţilor pe care intenţionaţi abuziv să le înstrăinaţi, ci sînteţi numai un servitor al poporului, angajat cu salariu, plătit de popor pentru a administra eficient, corect şi legal avutia naţională a românilor, pe care nu i-aţi consultat însă niciodată, prin referendum, pentru a obţine acordul lor de a vinde părţi din proprietăţile lor inalienabile, indivizibile şi imprescriptibile.

Binefăcătorul României, 06.01.2012

Nica Leon
Persecutat politic.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009