Sectorul CIVES
 
 

Manifestatiile si legea sanatatii!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

Manifestatiile si legea sanatatii!

Mesajde Nica Leon » Lun Ian 16, 2012 2:54 pm

Spre ştiinţă Preşedintelui României.

Băi, Boc,

Că eşti doar un nătărău penibil nu este, în principal, doar vina ta, ci a mamei tale, care a năsut un prost, tîlhar, ce se crede a fi şmecher.
Asta mi-ai dovedit astăzi, cînd ai apărut la televizor şi ai spus că tu garantezi libertatea opiniilor, fără să spui însă şi ce măsuri concrete ai luat împotriva celor care, ca în vremurile de tristă amintire şi-au permis să se creadă stăpînii Bucureştiului şi mult deasupra prevederilor supreme şi obligatorii ale pîngăritei Constituţii a României.
Dacă ai fi dovedit că nu îţi porţi ilegal capul pe umeri, ar fi trebuit să spui că eşti profund îngrijorat de atentatul la democraţie comis de MIHAI-CRISTIAN ATĂNĂSOAEI, prefect cu manifestări totalitare, intolerabile într-o veritabilă democraţie, care, crezîndu-se stăpînul Capitalei Româniai, a dispus să le fie confiscat dreptul bucureştenilor de a se manifesta liber, în Piaţa Universităţii, în noaptea de sîmbătă spre duminică.
Tu, ca prim-ministru, trebuia să fi constatat că manifestanţii au fost bătuţi şi au fost fugăriţi de jandarmi, la ordinul criminalului pe care l-ai numit prefect, care a anulat sinedie prevederile supreme şi obligatorii, chiar şi pentru viermii ca el, de la art. 39 din pîngărita Constituţie a României, imediat după orele 24 a zilei de 14 spre 14 01 2012, faptă intolerabilă pentru care tu trebuia să îl demiti din funcţie şi să ceri, totodată, ca organelor de cercetare penală să îl cerceteze şi să îl trimită în judecată, în cel mai scurt timp.
Nefăcînd asta ai devenit solidar cu criminalul şi ai turnat gaz peste focul care se va înteţi şi din cauza ta.
De asemenea, trebuia să linişteşti populaţia nemulţumită (de faptul că în ultimii 22 de ani a votat numai cu criminalii-comunişti) şi pentru că aţi propus voi, prin proiectul legii sănătăţii, să prăduiţi iarăşi patrimoniul naţional, prin vinderea spitalelor, ce sînt bunuri inalienabile, proprietate exclusivă a locuitorilor României şi nu proprietate a tîlharilor aflaţi încă şi în guvernul acestei ţări jefuită şi năpăstuită de criminali-comunişti.
Daca ai fi avut un dram de minte ar fi trebuit să procedezi exact aşa cum te-am sfătuit, în cazul aşa zişilor revoluţionari, dar pentru că ai vrut să pari original şi interesant nu ai aplicat întocmai sfaturile mele, iar acum trebuie să te confrunţi cu nemulţumirea respectivilor infractori, ei fiind azi, la ordinul criminalului-comunist iliescu ilici ion, în spatele tuturor manifestaţiilor de protest din ţară.
Tot tu ar fi trebuit să îi fi cerut ministrului de interne să demită, de îndată, conducerea Jandarmeriei Române şi să pornească urgent o anchetă, în urma căreia să fie identificaţi şi apoi să fie pedepsiţi exemplar toţi jandarmii care au bătut locuitori ai României, cu picioarele sau cu bastoanele, folosite pentru a îi lovi în cap, adică tocmai în acea parte a corpului care la ei, jandarmii, ascunde doar cîţiva neuroni obosiţi, în curs de descompunere.
Consider că doar dacă vei proceda astfel vei putea să linişteşti populaţia nemulţumită şi pentru că v-aţi bătut joc de ţara pe care şi voi aţi continuat să o tîlhăriţi, cum făcuseră anterior şi prietenii şi aliaţii voştri din actualul U.S.L., pe care şi acum îi protejaţi.
Dacă ai fi avut un pic de minte ar fi trebuit să constaţi şi să declari public că Legea nr. 60/1991 nu se află în vigoare, conform art. 154 alin. 1, întrucît este în totală contradicţie cu terflelita Constituţie a României, art. 1 alin. 3 şi 5, art. 20 şi art. 39.
Cu speranţa că vei dovedi că ai măcar o brumă de instinct de conservare, te las acum cu bine.

Binefăcătorul României, 16.01.2012
Nica Leon,
Persecutat politic.
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 31 vizitatori

cron
<<< Piata Universitatii 2009