Sectorul CIVES
 
 

De ce fenteaza Funeriu televiziunea publica?!

Stand: dedicat contributiilor lui Nica Leon, care nu sint plasate in alte forumuri

Moderator: Nica Leon

De ce fenteaza Funeriu televiziunea publica?!

Mesajde Nica Leon » Joi Ian 19, 2012 3:59 pm

Către,
Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului
Domnule ministru,
Subsemnatul Nica Leon, domiciliat în Bucureşti, str. Tîmpa nr. 5, bl. 3C, ap. 23, Sector 2, cod 021791, ţin să vă felicit pentru că, după aproape 22 de ani, de cînd eu am lansat ideea de a fi şcolită populaţia dornică să înveţe, prin intermediul televiziunii, dumneavoastră aţi trecut efectiv la transpunerea în practică a acestui important obiectiv, pentru România.
Avînd în vedere prevederile Convenţiei europene, a Regulamentelor europene, a prevederilor pîngăritei Constituţii a României şi a Legii nr. 544/2001, vă rog să dispuneţi să îmi fie transmisă o copie a contractului încheiat de ministerul pe care îl conduceţi cu postul de televiziune Discovery.
De asemenea, vă rog să îmi comunicaţi care a fost motivul legal pentru care aţi refuzat să puneţi în practică şi deci, în unde, programul de şcolarizare şi de perfecţionare a celor ce doresc să înveţe, la unul din canalele postului de televiziune publică, post deja finanţat abuziv, o dată prin alocaţiile bugetare şi a doua oară, tot din buzunarele sărăcite şi jefuite ale locuitorilor maturi ai acestei ţări, prin aşa zisa taxă de abonament la tv.
Cu speranţa că voi primi răspunsul dvs. în termenul prevăzut de lege, fără să fiu forţat să mă adresez justiţiei oarbe şi proaste, vă urez toate cele bune.

Binefăcătorul României,
Nica Leon,
Persecutat politic. 19.01.2012
Nica Leon
 
Mesaje: 820
Membru din: Lun Apr 17, 2006 3:57 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Nica Leon

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron
<<< Piata Universitatii 2009